Onglarda sp farm yaptırmak isteyen arkadaslar size fırsat 4 tane charım oldugundan dolayı hepsıne pre almakta yetisemiyorum...2 tane splı char yapmaya basladım bu charlara pre alabılmek ıcın ptye güvenebilcek kisiler icin söylüyorum char alımı yapcam 7/24 86lv wiz/bard charla kasmaktayım slotu kaptırma gibi derdim yok diger charı getırıp koyuyorum gelen kacıyor sp kastıgım charlarında basında 101lw blade force fire char beklemektedır tief getırıp öldüren oldumu resleme imkanımda var. Farm 2ay sürcek 2ay boyunca sizden sadece ücret olarak premium parası alcam oyuna denetırmek sıkıldıgım için bu yolu seçtım gecen sp farmımda 2ayda toplam 1.5milyon sp yaptım bu sp farmdada 1.5milyonu geccegime inanıyorum.
Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım bu konuyu açmam için rica etti.Kendisine kefil olabilirim.Beni bilen bilir.Arkadaşın muhabbeti iyidir.Sonuna kadar güvenebilirsiniz.Birçok spli char kasıp satmışlığı vardır.
İletişim için:degeree@hotmail.com
İyi Forumlar...
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme