acaba bu oyunu oynayan hic yoqmu ya bi kisi cwp yazar dimi
Ben walla korsan cd satıcıdan aldım kırklarelinde o yüzden yer tarif edemıcem sana izmirlisin sanırım. Upload etmeye kalkarsam yıllarımı alır upload hızım 64 kbps. O yuzden satın almaya bak vardır cd satılarda
Bu oyunu klavye ile oynamak zordur.Joystick ile şov yaparsın ama öğrenmek biraz zaman alır.
quote:
Orjinalden alıntı: vincecarter Arkadaşlar bu oyunda nasıl net bluster çekiliyo tus kombınasyonu nedir acaba
Bana Sorsaydınız Soylerdim !
walla oynayalı cok uzun zaman oldu ama cok zor deyıldı zaten bı kac tane tus war
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
Bu oyunu klavye ile oynamak zordur.Joystick ile şov yaparsın ama öğrenmek biraz zaman alır.
quote:
Orjinalden alıntı: vincecarter Arkadaşlar bu oyunda nasıl net bluster çekiliyo tus kombınasyonu nedir acaba
bence klavya ile oynamak daha kolay ben pek fazla ps ci değilim dayımı hep yenerdim klavye ile o dedğiniz hareketide biraz kurcalayayın bulursunuz be hemen bulmuştum ctrl shift d yada s bulduğumda ise dayımın azındaki ifadeyi görmeliydiniz ayrıcada oyunu bitirmişem yeni serisi çıksındiyom biraxz değişlerk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme