Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Urbanears Plattan 1 Kablolu Kulaküstü - Siyah Satın Al 2 Mart 2022 14:59 1 1 Urbanears Plattan 1 Kablolu Kulaküstü - Siyah 4-5 yıl önce d&r'dan aldım, kullanmadığım için satıyorum. Toplam kullanım süresi 1 hafta değildir, yıllardır çekmecede duruyor :) pedlerine bakarsanız anlayacaksınız. Koyduğunuz yüzeyle temas eden yerlerinde ufak tefek boya atmaları var, fotolarda göstermeye çalıştım bunun dışında iyi durumdadır, kablosunda kırık kopuk vs. yoktur. Kutu-fatura yoktur.Her ile kargo yapılır.Fiyat:100 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK ] Corsair SP120 High Performance Edition x2 - 250 TL [SATILIK] Crucial Ballistix DDR4 2400Mhz 16Gb - 750 TL [SATILIK] Ryzen 5 1500x - 850 TL [SATILIK] MSI GamingX Rx470 4Gb - 1500 TL