Şimdi Ara

Üreticiden Tüketiciye 3Kg Kabuklu Badem 150 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bu kadar gereksiz/gerekli muhabbete benimde direk alasım geldi.

Yazın datça'da yarım kilo iç bademi üreticiden 150 Tl e almıştım. Ona göre neredeyse yarı yarıya ucu gibi duruyor. deneyelim bakalım.

• ikcihan kullanıcısına yanıt

Tat olarak ve kıracakla ev ortamında kolay kırılabilirlik açısından çevreden gelen geri dönüşlere göre memnun kalacağınızı düşünüyorum. İç badem/Kabuklu badem oranı ortalama yüzde 30. Kabuklu bademler çok iri değil ama içleri dolu. İri kabuklu badem ama küçük iç badem şeklinde değil. Ağaçlarımız 3 yaşında ve en az 20 senedir kullanılmayan toprağın ilk meyvesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Datça da senin gibileri iyi kandırıyorlar.

Datça bademi diye birşey yok. Aldığın badem ispanyol asıllı ya ferragnestir yada bertina.

Bizim vatandaş ahh datça bademi diye diye oradaki çifçinin bir tarafını kaldırırsa, sonra onlarda fiyatı bir güzel geçirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

Geçen gün banlanmıştı konu sahibi konu uçmuştu tekrar geri gelmiş, enteresan

• ManuaL kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi musluğu açınca DH de testiyi doldurunca , dükkanı tekrar açıyorlar ağa.

Yakalayan yazdıklarımı okur, yoksa bizim mesajları hemen silecekler :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 13 Ekim 2022; 22:34:46 >
  • chandler ceviz fiyatı belli oldu mu acaba?

Merhaba,

Bizim emekli paramız nereden geliyor sanıyorsun :) Gerçi bunu da yazmamak lazım gerçek sananlar olur.

Yöneticiler dediğin kısım modlar ise, modlar hiç para almıyor. Benim zamanımda sadece 2 defa DH Kupası (kahve çay içmek için olan, kupa dediysek altın kupa deği yani ) aldım. Onun haricinde birşey yok. Yönetim ise farklı. Onlar zaten oradan para alan ekip. Doğal olarak bir şirket.

Bazen bazı konular farklı modlar (moderatör) tarafından farklı algılanıyor. Yani ben bu konuyu çöpe taşırken, bir üst yönetim (admin) onlar çöp olmamasına gerek görebiliyor. Farklı görüşler vs olabiliyor. İnsani bir durum yani. O yüzden bazen bazı konular geri dönüyor bazıları siliniyor. Sponsorlu olursa zaten silinmiyor :)

Kısacası kimse para almıyor, bazı konular İNSANİ olarak hatalar olabiliyor.

• superhead kullanıcısına yanıt

Cevizleri toplamaya 2 3 gün sonra yağmurlar bitince başlayacağız.Soyması, kuruması derken biraz zaman alacak hazır hale gelmesi. Bu sene ne kadar çıkar bilmiyorum ama 1 2 hafta içinde netleşir fiyat. Netleşince ve hazır hale gelince size mesaj atarım. Az miktar olursa bu sene internetten satılmayabilir

yazık, vatandaş ısrarla pahalı ürün almak istiyor. kilosu 210 tl.
    telekom 40 tl çek + paycell 30 ile 140 liraya gelir.

https://www.ciceksepeti.com/datca-cig-duble-sira-badem-1000-gr-kc8240242

valla haklı olabilirsin ama yapacak çok bir şey yok. var ki alıyoruz :)

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

paycell ve tt herkeste olmayabilir bi de bu açıdan bakın zavallı insanlara

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    1- paycell iki dakkada açılır.
    2- telekom çeki çek-takas 'ta satılıyor.
    3- indirimsiz hali bile ucuz, arkadaşın aldığı fiyata göre.

• Bunun neresi sıcak fırsat ?

• estafine E kullanıcısına yanıt

Merhaba iyi günler. Kabuklu badem ve ceviz fiyatlarındaki değişkenlik kabuk inceliğine,kabuk içi doluluğuna ve tazelik, aroma gibi değişkenlere göre belirleniyor. Kalitesine göre fiyatı uygun.

İnternet üzerinden kabuklu badem fiyatlarını ve badem randıman oranını araştırabilirsiniz.

• ardiclibahce kullanıcısına yanıt

Daha önceki konuda fiyat performans analizi yapan arkadaşlar bademleri kırmaktaki işçiliğimizin havaya giden emek olduğunu göstermişlerdi. Yani sattığınız fiyat piyasanın üzerine denk geliyor. Konunuzun silinmesi de bunun ıspatı.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Kör tuttuğunu öpüyor 

• estafine E kullanıcısına yanıt

İsterseniz size özel paket yapalım 1 kg bizim sattığımız bademlerden yollayalım 1 kg da size 35 liradan vereceğimiz kabuğu ve kendisi büyük ama içi küçük ve sadece taşla kırılan bademlerden yollayalım farkını gözünüzle görün.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.