Şimdi Ara

Üreticiden Tüketiciye 3Kg Kabuklu Badem 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bademlerimiz Antalya-Elmalı bölgesinde kendi bahçemizden kendi ürünlerimizdir. Makako cins bademler orta sertlikte olup el ile kırılmaz fakat badem ve ceviz kıracakları ile kolayca kırılmaktadir.

Ardıçlı Bahçe (@ardiclibahce) • Instagram photos and videos üzerinden bahçe hakkında fotoğraf ve videolara ulaşabilirsiniz.

Kargo indirimi nedeniyle şimdilik sadece shopier üzerinden satış yapıyoruz.

Piyasada bu kalitede yeni mahsul bundan daha ucuz kabuklu badem yok. İnternetten fiyatları araştırabilirsiniz.

Üreticiden Tüketiciye 3Kg Kabuklu Badem 150 TLshopier.com
    ardiclibahce | Shopier
    https://shopier.com/ardiclibahce

Badem,ceviz,fındık kıracağı olmayanlar için badem kıracağı satışına da başladık. Bazı ceviz kıracaklarının arkası çok dar olduğu için fındık,badem kırmaya uygun olmuyor. Çeşitli kıracakları denedik. Videoki kıracak her boyut için en uygunu. Bademlerle beraber alırsanız badem kıracağı 40 liraya geliyor. Kıracak ve bademlerin kırılabilme kolaylağını aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

https://www.instagram.com/reel/CjBNpnlsUj0/?igshid=NzNkNDdiOGI=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardiclibahce -- 14 Kasım 2022; 19:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşı tanımam etmem ama rahatsız oldum yorumlardan. Almak istemiyorsanız ilgilenmeyebilirsiniz, yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bu kadar boş yorum zamanınız çok mu anlamıyorum ki:)

Hep aynı yorumlar, fiyat fiyat fiyat.. Adam zorla satmıyor, almak zorunda değilsiniz. Rahatsız oluyorsanız şikayet edin geçin.

100 lira ısrarla bekleyenler var:) 3 kg kabuklu çitlemelik çekirdek mantıklı olur 100 liraya.. Bence onları tercih etmek lazım:)

Burada emek var, satış yapmaya calısan adam var. Rahatsız oluyorsanız girmeyin konuya, baslıgı sikayet edin.

Arkadaşta satmak için ilan açmış, ne yapalım? Engelle,sikayet et geç.. Girme konuya, bu kadar basit..

Fiyat vs kıyaslama yapmıyorum..Beni ilgilendiren birşey de değil..

Geçen 50 liraya gun kurusu kayısı satıldı mesela, ben kendim üreticiyim 150 liraya toptan sattık..

Kıyaslama mı yapalım sonuçta ikiside gün kurusu kayısı diye..Her malın bi alıcısı oluyor..

Kayısıdan örnek verdim, kayısı konusuna yorum yapanlar olmuştu satmıyor musun diye mesajlar gelmişti, hayır satmıyorum buradan dedim. Çünkü buradakilere 50 liralık ürünle 150 liralık ürünün farkını anlatacak zamanım ve gücüm yok, ben anlatsam bile onların anlamaya da niyeti olmaz zaten.

Bırak gitsinler 30 liralık ürün alsınlar, ne diye uğraşıyorsun ki? Boşver amannn:)

Merhaba, donanımhaber sıcak fırsatlar alanında satış yapmak istiyorsanız, öyle şu tarihe kadar dh'den aldığını belirtene 500gr hediye +25tl kargo ücretiyle satış zor.
    Burası yamyamların mekanı. Bu yamyamları bu kadar düşük avantajla elde edemezsiniz.
    Madem direkt üreticisiniz, buraya özel kallavi bir avantaj fırsatı sunmalısınız.
    Bir de +25tl kargo falan olmaz burda. Yamyamlar kargo ücretinden hoşlanmaz!..
    Grdrps gibi platformlarla anlaşıp kargoyu düşürebilirsiniz. Kargo ücretini satış fiyatının içine yedirerek ücretsiz kargo yaparsınız.
    Satış fiyatını düşürürsünüz falan filan.
    Demem o ki, badem zaten zaruri ihtiyaç değil. Donanımhaber'de satmak için baya avantajlı sunmalısınız

Burası sıcak fırsatlar yeri. Pazar yeri değil. Piyasanın üzerinde burada satış olmaz. Bu bölümün mantığına aykırı. Normal piyasa fiyatından satış yapacaksanız 2. el ilan bölümünde ilanınızı açabilirsiniz orada kimse size bir şey demez ama burası SICAK FIRSATLAR ve sattığın üründe herhangi bir SICAKLIK YOK.

haksızlık değil, fiyat ucuz değil, aynı fiyata her yerde var. kapanan 2 konuda da, antalya bölgesinden daha ucuz fiyatlı olanı attım, tepki bile vermedin. aha yine atayım.

35 tl kilosu

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-kuruyemis-badem-tatli-yeni-sezon-1053122838/detay

https://www.sahibinden.com/yiyecek-icecek?query_text_mf=badem&query_text=badem&sorting=price_asc

Tatlı olanları 35 e bile satan var pazarlık etsen adamla 30'a düşer. 65 70 liraya da ELLA AÇILAN BADEMLER var adamla pazarlık etsen fiyatı daha da düşer. Seninki elle bile açılmıyor. Hani nerede sıcak fırsat ? Bi de 65 70 lira ederi var diyorsun. Senin bademe 50 verecek adam kıracakla uğraşmaz 10 daha verir elle açılanı alır.

Yani sıcak olduğuna dair senin iddian harici bir KANIT GÖREMİYORUM.

• Buradaki insanların zekasını biraz fazla hafife alıyorsunuz

• Neden sürekli aynı konuyu yeni gibi açıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ManuaL kullanıcısına yanıt

Burda yargısız infaz var haksız yorum var. Başlık admin tarafından silindi 2 kere Silinme nedenini de anlayamıyorum. Siz benim sildiğimi mi düşünüyorsunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardiclibahce -- 8 Ekim 2022; 12:54:38 >
  • ardiclibahce kullanıcısına yanıt

Valla size bir takıntım yok tanımam etmem sıcak fırsat konularını genel olarak geziyorum ne var ne yok ihtiyacım var mı diye

Konunuz 1 mesajlı üyelerin güzel teşvik edici yorumları oldukça gayet varlığını sürdürüyor

fakat ne zaman ki olumsuz fiyatın pahalı olduğuna dair yorum geliyor o zaman silinip tekrar şu an olduğu gibi baştan açılıyor

Bunun da takibini yapmıyorum garezim yok tekrar açıldığı için yeni konu olarak önüme düşüyor..

Siz veya her kim yapıyorsa buradaki potansiyel alıcıları manipule etmeye çalışıyor, yanlış yapıyor. İlk mesajımda da onu belirttim sadece.

• niye devamlı konu açıyon arkadşım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    haksızlık değil, fiyat ucuz değil, aynı fiyata her yerde var. kapanan 2 konuda da, antalya bölgesinden daha ucuz fiyatlı olanı attım, tepki bile vermedin. aha yine atayım.

35 tl kilosu

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-kuruyemis-badem-tatli-yeni-sezon-1053122838/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ManuaL kullanıcısına yanıt

Bence ortada bir yanlış anlaşılma var daha önceki başlıkları da ben silmedim aşağıdaki fotolardan görebilirsiniz. Kimseye güzel yorum yaz şeklinde telkinde de bulunmuyorum.Bu sene ilk hasat senesi olduğu için sadece geri dönüşleri merak ediyoruz.

Siz silmiyorsanız şayet ceza almanız yakındır çünkü muhtemelen ortada burada konu açmaya yeterli bir fırsat olmadığı için yöneticiler siliyordur

forumda başka bir alan vardır mutlaka satış yapabilmeniz için burası sıcak fırsatlar bölümü piyasanın altında çok cazip durumda olan ürünlerin paylaşıldığı alan o yüzden siliniyordur yani

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Biz kendimizi iyi anlatamıyoruz sanırım. Sizin ilanda belirttiğiniz Taş bademlerde ortalama randıman oranı yüzde 20 22 hatta daha düşük olarak düşünebilirsiniz. Yani 1 kilo kabuklu badem kırdığınızda 200 220 gr iç badem alırsınız ve çekiçle,taşla kırmanız gerek yaşlı eski ağaç ise acı badem de çıkabilir. Bizim sattığımız bademler makako cins. 1 kilo kabuklu badem kırarsanız ortalama 300 gram iç badem alırsınız. Badem randıman oranı diye araştırırsanız fiyatların neye göre belli olduğunu anlarsınız. Ceviz de aynı şekilde mesela bazı cevizlerin kabukları kalındır ondan dolayı fiyatı ucuzdur ama bazılarında kabuk incedir fiyat daha pahalıdır ceviz ucuz olunca her zaman fırsat değildir.

Merhaba, donanımhaber sıcak fırsatlar alanında satış yapmak istiyorsanız, öyle şu tarihe kadar dh'den aldığını belirtene 500gr hediye +25tl kargo ücretiyle satış zor.
    Burası yamyamların mekanı. Bu yamyamları bu kadar düşük avantajla elde edemezsiniz.
    Madem direkt üreticisiniz, buraya özel kallavi bir avantaj fırsatı sunmalısınız.
    Bir de +25tl kargo falan olmaz burda. Yamyamlar kargo ücretinden hoşlanmaz!..
    Grdrps gibi platformlarla anlaşıp kargoyu düşürebilirsiniz. Kargo ücretini satış fiyatının içine yedirerek ücretsiz kargo yaparsınız.
    Satış fiyatını düşürürsünüz falan filan.
    Demem o ki, badem zaten zaruri ihtiyaç değil. Donanımhaber'de satmak için baya avantajlı sunmalısınız

yok, sen kendini anlattin, biz kendimizi anlatamadik. burası normal müşteri kitlesi değil, 50lik ürünü 40a satman lazım.

ki 40-50 arasına bi sürü ilan var senin o taraflarda.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-kuruyemis-badem-urunlerimiz-iade-garantilidir-892854396/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-kuruyemis-badem-tatli-979427466/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-kuruyemis-yeni-mahsul-kabuklu-badem-1056135246/detay

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Paylaştığınız linklerden 3.ilan zaten bizim ilanımız. Yalnız sahibinden.com da üstüne 27 lira kargo ücreti eklemeniz gerekecek. Diğer iki bademin cinsini ve kabuk kalınlığını bilmiyorum onlara da kargo ücreti eklemeniz gerekecek.Shopier üzerinden satınca bizim elimize 42 lira geçiyor kargolamaya giderkenki 40kmlık yol ücretini ve zamanı hesaplamıyorum. Siz bademleri almaya gelirseniz size ve Donanimhabere özel 40 lira yaparız elden teslim.

Maalesef "maksat görüntüde ucuzluk olsun gerisi önemli değil burada" sözünüze katılamayacağım.
    Çünkü sıcak fırsatlar bölümünde FAHRİ GIDA DEDEKTİFLERİ ve FAHRİ GIDA MÜHENDİSLERİ var. =)
    Mal ucuzsa kıllanır, firmanın geçmişini kontrol eder çıktıları analiz eder ve buraya bilgiyi aktarırlar.
    Satılan ürünün içeriğini okuyup, hangi hastalıklara yol açabileceğini analiz ederek konuya aktarırlar.
    Burası bambaşka bir yer... En ucuza, kaliteli ürün almayı amaçlar...

• nike35 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.. Ben de o yüzden konudaki ilk mesajımda "Buradaki insanların zekasını biraz fazla hafife alıyorsunuz" demiştim

Burada fiyat/performans odaklı bir alışveriş anlayışı var deneyimler ve piyasa fiyatları üzerinden yorumlar esastır, dikkate alınır bu durumlara göre konu ilgi görür/görmez

Yani bu konuyu da ne kadar silip tekrardan açsanız da 1 mesajlı üyelerle konunuzu üste çıkartıp övseniz de sattığınız şey bu fiyatla/şartlarda burada rağbet görmeyecektir

Forumda ilgili bir alanı vardır bu satışı yapabileceğiniz orada sorgulanmaz bu tarz şeyler bence orayı araştırmalısınız

ama siz de biliyorsunuz ki konuyu açtığınız sıcak fırsatlar alanının popülasyonu yüksek bir şekilde üstte tutup ilgi alakayı çekip satış yapmaya çalışıyorsunuz, ne diyeyim kolay gelsin..

doğrudur. çık yol kenarında sat hocam, maraş 'ta öyleydi, tüm köylü yol kenarında tezgah açmış. sıfır gider, sıfır kira.

• 100 iyi.

• Arkadaşı tanımam etmem ama rahatsız oldum yorumlardan. Almak istemiyorsanız ilgilenmeyebilirsiniz, yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bu kadar boş yorum zamanınız çok mu anlamıyorum ki:)

Hep aynı yorumlar, fiyat fiyat fiyat.. Adam zorla satmıyor, almak zorunda değilsiniz. Rahatsız oluyorsanız şikayet edin geçin.

100 lira ısrarla bekleyenler var:) 3 kg kabuklu çitlemelik çekirdek mantıklı olur 100 liraya.. Bence onları tercih etmek lazım:)

Burada emek var, satış yapmaya calısan adam var. Rahatsız oluyorsanız girmeyin konuya, baslıgı sikayet edin.

Arkadaşta satmak için ilan açmış, ne yapalım? Engelle,sikayet et geç.. Girme konuya, bu kadar basit..

Fiyat vs kıyaslama yapmıyorum..Beni ilgilendiren birşey de değil..

Geçen 50 liraya gun kurusu kayısı satıldı mesela, ben kendim üreticiyim 150 liraya toptan sattık..

Kıyaslama mı yapalım sonuçta ikiside gün kurusu kayısı diye..Her malın bi alıcısı oluyor..

Kayısıdan örnek verdim, kayısı konusuna yorum yapanlar olmuştu satmıyor musun diye mesajlar gelmişti, hayır satmıyorum buradan dedim. Çünkü buradakilere 50 liralık ürünle 150 liralık ürünün farkını anlatacak zamanım ve gücüm yok, ben anlatsam bile onların anlamaya da niyeti olmaz zaten.

Bırak gitsinler 30 liralık ürün alsınlar, ne diye uğraşıyorsun ki? Boşver amannn:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 8 Ekim 2022; 15:28:0 >

• Ben geçen almıştım bugün geldi.Tadı güzel 3.5 kg olarak geldi.Biraz geç geldi oda ptt'nin hatası yüzünden.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.