500g Peynes Lor Peyniri: 3,95 TL 2kg Peynes Yarım Yağlı Süzme Peynir: 35,95 TL 3kg Birşah Yoğurt : 14,95 TL Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akinon.kapida&hl=tr&gl=US IOS: https://apps.apple.com/tr/app/a101-kap%C4%B1da/id1509228729?l=tr |
500g Peynes Lor Peyniri 3,95 TL / 2kg Peynes Yarım Yağlı Süzme Peynir: 35,95 TL (A101Kapıda)
-
-
Mağazalarda da bu fiyattaydı sanırım. Lor için emin değilim.
-
Hb sağolsun a101in dandik ürünlerine kalmadık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
spor yapanlar için teksüt ve tahsildaroğlunun lor peynirlerini öneririm. Benim yediğim markalar arasında protein oranı en yüksek, yağ oranı en düşük olanlar bunlar. Kuru da değiller ve gayet lezzetliler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
Hb sağolsun a101in dandik ürünlerine kalmadıkHepsiexpress sayesinde A101' e uğramıyorum bile...
-
Bu kadar tuzlu lor peyniri yemeyen arkadaşlara tavsiye ederim tuz golünde yüzüyor hissi uyandırıyor, bunun yerine bimdeki teksüt çok daha iyi tercih.
-
a101 in kendi markaları, kalitesini yazmayayım. Siz tahmin edin.
-
Peynes şu tağşişe uğrayan peynir markası degil miydi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16 senedir sıcak fırsatları her gün takip ediyorum.
eskiden ne fırsatlar olurdu be
10 sene önce ciddiye alıp kimse lor peyniri için başlık bile açmazdı.
ne günlere kaldık be
-
Avrupa'da lor peynirinden ne yemekler, tatlılar yaparlar ama Türkiye'de bir küçümseniyor bir küçümseniyor anlamıyorum. Tuzu az olan ve taze lor peynir çok lezzetli olur, yaşadığım yerin öz kahvaltılığı çökeleği pek sevmem ama lor güzelse seve seve yerim...quote:
Orijinalden alıntı: hayabusaaa16 senedir sıcak fırsatları her gün takip ediyorum.
eskiden ne fırsatlar olurdu be
10 sene önce ciddiye alıp kimse lor peyniri için başlık bile açmazdı.
ne günlere kaldık be
Bol bol yiyin ve yedirin, A101'inki biraz tuzlu ama beğeniyorum, tadına alışamadıysanız biraz yağ ve biber / domates salçası ile tatlandırın, kapya biber ile de güzel gider...
Sonradan görmek, görmemişlik ve üzerine görgüsüzlük çok başka bir aroma kazandırıyor sanırım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yarım yağlı 2kg süzme peyniri 2ay önce 30tl den almıştık baktık yenmiyo dağılıyo tat desen zaten yok su böreği yapmıştık.
Diğer Peynes yarım yağlı olmayan 1kg süzme fena değil onu ara ara alıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@tubytube avrupada yenen her şey iyi mi? Lor peyniri kadar çöp bir şey yok.
-
Yağı alınmış kireç gibi bişey bu peynes lor. Böreğe falan hiç gelmiyor. Aynı reyonda 2 karına satılan ekici lor var onu tercih ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
16 senedir sıcak fırsatları her gün takip ediyorum. eskiden ne fırsatlar olurdu be 10 sene önce ciddiye alıp kimse lor peyniri için başlık bile açmazdı. ne günlere kaldık be |
Avrupa'da lor peynirinden ne yemekler, tatlılar yaparlar ama Türkiye'de bir küçümseniyor bir küçümseniyor anlamıyorum. Tuzu az olan ve taze lor peynir çok lezzetli olur, yaşadığım yerin öz kahvaltılığı çökeleği pek sevmem ama lor güzelse seve seve yerim...
Bol bol yiyin ve yedirin, A101'inki biraz tuzlu ama beğeniyorum, tadına alışamadıysanız biraz yağ ve biber / domates salçası ile tatlandırın, kapya biber ile de güzel gider... Sonradan görmek, görmemişlik ve üzerine görgüsüzlük çok başka bir aroma kazandırıyor sanırım... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X