Şimdi Ara

Urfa'lı İzol aşiretinin katliam yapması ve ve aşirete dokunulmaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
16.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu nasıl yorum ulan! sen neysin haysiyetsiz! anandan babandan atandan utan!
  • bende siverek'liyim maalesef bizim hemşerimiz böyledir hayvanlarina çocuklarından daha fazla değer verirler sevgisiz ortamda yetişen çocuklar ne acıdır ki ilerde böyle oluyor
    ben 2 yaşında iken İstanbul'a göçmusuz su an 30 yaşındayım bir kez düğün münasebetiyle gitmistim köyüme bir daha ne gittim ne merak ettim
    nefret bitmek tükenmek bilmiyor maalesef
    ölenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tur asiretlerle pis iler yapan derincilere ilk darbeyi Susurlukta yediler ...

AKP bu isin oy potansiyeli icin kullaniyor daha onceleri de DYP iktidarda iken kullaniyordu. Gerci her iktidardakiler de kullaniyor asiret kartini. Cunku hazir oylar var asiretleri ne derse oylar belli. Hatta sayimda kontrole bile gerek yok! Ne de olsa asiret reisleri kararlarii vermis hangi partili veya belediye adayina vs...

Asiret sistemi bildigim kadariyla Osmanli in turettigi bozuk yozlasmis kolelik sistemidir . Osmanli'da parcala yonet kulturu sistemi vardi ...

Izol dekiler AKP kurucusu olmasi da cok sasirmadim ...

Sonucta ortada cinayetler var sakatlamalar var usulsuzlukler var ...

AKP hata yapma luksu yoktur cok ters tepecektir kendisine ...

Mesele partiler vs meselesi degildir ...

Koruculuk sistemini de sustimal ettirilmesine vesile olan curuk devlet memurlari ( Ordu dahil ) eskiden beri malesef vardirlar ayiklanmalari gerekir .

Kan Davasi olanlara koruculuk gorevi verilmez ... Bu sart bile kendi basina uyulmamistir. Maaslari kesilecek diye bebekleri kendileri oldurmekteler ! Teror bitmesinden korkan yani paraciklarindan kesilmesinde korkan yozlasmis bu insanlardan devlet ayiklamasi ve geriye donuk hesap sormasi da gerekiyor ...

Pisliklere bulanmislarin siyasilerde olmasi da kabul edilemez ... Hersey oy ugruna !

Rezalet ! ...

Haysiyet omurga vs aranir ...

• Ben kürt diyemem çok iyi insanlar tanıdım. Fakat askerliğin boyunca doğudan gelenlerden tiksindiğim kadar hayatımda tiksinmedim insandan. Hiç bir kural kanun bilmeyen tiplerdi. Kısaca bu bir doğulu olayı.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde bir Urfalı vardı nedir dedim bu aşiret maşiret olayları, hemen anlatmaya başladı işde namustu buydu Gerçek aşiret bu değil demesini bekliyordum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu mesaj silindi.
    İstismarcı bir Türk gördüğümüzde de "Türk bu, ne bekliyorsunuz" demezsen adam değilsin. Bir olayı genele yayacak kadar fındık beyinli olmana üzüldüm. Azıcık fındık ye fındık.

• iç işlerine bakan Bakan , siyaset yapmayı bırakıp ülkenin iç işlerine baksaydı belki bunlar olmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ulan çomar herif Kürtlerin hakkında böyle ön yargılı konuşma hakkını kimden alıyorsun kimsin sen ya Allahın ÇOMARI

• lafa Hayırdır bilader diye başlayanların ülkesinde;
    Bu ülke kim vurduya gidenlerin ülkesidir. İnsanları çoğunlukla cahil ve sinirlidir, torpilcidir, kendi adamlarını kayırmacıdır.
    Çete liderleri, reyisler çok sevilir. Avrupa'da ne zaman suç örgütü çıksa aralarında bu ülkenin vatandaşlarından birileri çıkar.
    Güçsüzü ezmeyi sever, zorbalık en sevilen şeydir. Trafikte birilerine çarptığında ordan direk kaçan insanlardır.
    Orası lağım-istan'dır.

Kendi kardeşlerinin kafalarını kestiren şehzadeleri padişah yaparız. Ne kadar eli kanlıysa o kadar iyidir.

artık #hiçbirşeygüzelolmayacak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 21 Haziran 2019; 15:59:18 >

• Hala boş çarpıtma konu konuşulmaya devam ediyor. Ölende öldürülende izolu aşiretinden. Valiliğin ilk açıklamasında 3 kişi tutuklanmış 3kişininde sağlık durumu el verilince tutuklanacak.
    Konuyu açan kişinin gayesi maksatı farklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siverekliler hep vukuat adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Sizin tatlı su inönücülüğü oynadığınız gibi
    Volkiciğim gene yanıldın,her şeyde olduğu gibi

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bütün olaylar batı tarafından çıkıyor samsun,adana,konya,istanbulvs. Bırakın bu işleri cahil cahil konuşmayın

• Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    Zaten bu insanları anlarsa ancak aydın olan Atatürkçüler anlar. Dincilere, Milliyetçilere göre tüm insanlar hain orda.
    Sizi bu tespitinizden ötürü tebrik ediyorum. Bu insanlar için devlet ne var ne yok. adalet arıyorlar, adaleti de terör örgütlerine başvurarak ya da başvurmak zorunda kalıyor. Mesela Soylu, Bundan önce Ağar gibi zihniyetler bölgede hiçbir zaman bu tarz meselelerle ilgilenmediler. Polisler "birbirlerinden görsünler" kafasındaydı. Müdaheleler mazluma adalet getirmedi bu bölgede. Bu insanlar PKK terör örgütünün sağlayacağı adalete teslim edildi.

Ancak bu konuda tek sorumlu bu ülkenin sağı değil. Kemalizm de taşrada yanlış iler yaptı. Özellikle İnönü, bu bölgede feodalizmi güçlendirdi.
  • Osmanlı daha nasıl adaletli olabilirdi ele geçirdiği topraklarda kendi dilini zorunlu hale getirerek mi adil olurdu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.