Şimdi Ara

ürologa gidecem de çekindim bi an (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım sen bizi kurtar böyle dertlerden. Zor iş yav.
  • Ozzy Manson kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan konuya bak sabah sabah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi problem yok. Ben 3 tane kız doktora domalmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Muhtemelen arkadaki odaya gececeksiniz adam isini orda halledecek amma kasmissiniz ya

Arkada oda yok odası küçük, perdeli sedye gibi bişey de kontrolü yapar muhtemelen ama sonuçta en başta problemi ben anlatırken kızlar da bakıyor duyuyor olacak o asıl sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicideRelated -- 12 Mayıs 2017; 13:17:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Şerefsiz bi doktor vardi böbreklerimde sıkıntı vardı şeyime sonda takip ordan ilaç verip böbrekleri ilaç ile dolduracaklardi tam kapasite calisiyomu diye falan,başta dedim kizlar çiksin dedim tamam dedi uyusturdu beni. Bi uyandim şeyimde sonda var kız şeyimle beraber sondayı tutuyor dal başak ortada herşeyim,diger asistanlari da ordan biseylere bakiyor,bi 5 kiz asistani vardi şerefsizin evladı kizlara devretmiş olayi,rezilliğin son noktasiydi buda böyle bir animdir

Yuh sonda takılıyken şey kalkmaz mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Korkun gösterirken iki kız olması değil ultrason çekilirken jel sürüp topları yoklayan kişinin bayan olması olsun.

off rezillik yaw kalkmaz mı orda

• Olm onlar neler duymuştur sıkıntı etme tıbbın ayıbı olmaz. Fakat onlar da doktor incelerken vakayı öğrenelim diye yanında durup izlerlerse ve de ereksiyon olup kalkarsa o zaman ayıp işte.

• kızların alnına vur dalgayla sonra bütün heyeacanın geçer
  • Asistanlarla happy hour yaparak bitiriyorsun muayeneyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua et de erekte olma !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben muayene olurken doktor cubukla dokundugunda kalkmaya baslamisti tutamadim ufakligi

• Onlar neler gördü neler duydu. Sen kendin utanacaksan bilmem ama onları düşünmene gerek yok alışıktır onlar. Sağlık sonuçta çekinecek olsalar o bölümü seçmezler.
  • Cok fazla goruyorlar hocam zaten ha seninkini gormusler ha gormemisler cok takilma

• Doktor akrabam var sıkıntı yapma hergün görüyorlar yaşlı dayılara prostattan en az günde 20 sonda takıyorlar korkma rahat ol.
  • Sağlıkta sorun yapmayacaksın hastalık bir başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

Şerefsiz bi doktor vardi böbreklerimde sıkıntı vardı şeyime sonda takip ordan ilaç verip böbrekleri ilaç ile dolduracaklardi tam kapasite calisiyomu diye falan,başta dedim kizlar çiksin dedim tamam dedi uyusturdu beni. Bi uyandim şeyimde sonda var kız şeyimle beraber sondayı tutuyor dal başak ortada herşeyim,diger asistanlari da ordan biseylere bakiyor,bi 5 kiz asistani vardi şerefsizin evladı kizlara devretmiş olayi,rezilliğin son noktasiydi buda böyle bir animdir

Yuh sonda takılıyken şey kalkmaz mı hocam

Tam ayilamamisim rezil olmuşum kalkmadi o sebeple şükür

• Bizim buraya gel

• quote:

kahkaha attım Allah da seni güldürsün

• Hocam rahat olun, gerçekten hiçbi sıkıntı çıkmaz rahat olursanız. Doktor isterse kadın olsun, o an ereksiyon olurum diye de korkmayın olmuyor çünkü, gerçekten içiniz rahat olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.