Şimdi Ara

ürologa gidecem de çekindim bi an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce böbrek taşı için gitmiştim 4 sene önce, iyi doktordu adam ama yanında iki tane kız asistanı vardı.

Fakat bu sefer testis için gidecem muhtemelen testisimi göstermem gerekecek. Tamam sağlık bu sonuçta ayıbı mayıbı yok bu işin.

Ama yanında iki kız varken ben nasıl doktora doktor bey taşağmda bi kitle çıktı da nedir bunlar diyeceğim

Acaba önce o kızlara çıkın dışarı mı desem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fake Hospital.
  • Hocam hiç heyecan yapma; direk gir içeri, çıkar vur masaya, sonra "İnceleyin şunda bi sorun var mı" de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 12 Mayıs 2017; 13:20:35 >
  • Direk gir kapıyı çarp sonra çıkarıp masaya vur. Onlar gereken mesajı alacaktır.

• Çıkın dışarı

• Valla zor iş ben de cildiyeye gidicem tam kasığımda bir leke oluştu onu göstermem lazım, doktorunda yanında 1 kız asistan olacak bende çekiniyorum,

• Abi utanma nedir ya ne için utanıyorsunuz isterse içerisi kız dolu olsun çıkar göster işte.Son derece normal birşey bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ultrasona girdim bi meseleden dolayı kapsamlı bakılacak dendi kasıklarıma kadar baktı kız boxeri falan baya indirmek zorunda kaldım sonuc itibari ile bu bir sağlık sorunu sen kitleden bahsedeceksin benim durumum senden daha kötüydü
  • Kıza teklif mi edecen ne olcak sağlık sorunu sonuçta su konuda bu kadar çekingen olmayın. Önemli bir şey çıkacak bir tarafında, utandığından gitmeyince sonucu daha kötü olacak diye korkuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence doktora çıkmasını rica et kızlar kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

bence doktora çıkmasını rica et kızlar kalsın

O zaman farklı şeyler olur

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Valla zor iş ben de cildiyeye gidicem tam kasığımda bir leke oluştu onu göstermem lazım, doktorunda yanında 1 kız asistan olacak bende çekiniyorum,

Aynı durum aşağı yukarı hocam bakalım nolacak. Belki perde arkasında filan gösteririm o sıkıntı değil de en başta anlatırken onlar da duyacak ondan biraz çekinirim açık açık konuşacaz herşeyi. Pff keşke asistan da erkek olsa.

• hocam benim ki biraz özel de, eğer olsun burada anlat der ise emin misiniz de evet derse

testislerim .... diye yardır gitsin

bir de kadın bakıyo falan muhabbetinde diyelim ki ereksiyon durumna geçti tamamıyla, ne düşünür lan
  • Muhtemelen arkadaki odaya gececeksiniz adam isini orda halledecek amma kasmissiniz ya

• Ben gittiğimde doktor tekti. Gayet sıradan bi olay gibi aç kontrol ve kapa sonra ameliyat oldum tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı dertten gitmiştim doktor bakmadı direk ultrason çektir dedi,ürolog degilde ultrasonu çeken doktor gördü sonuçta.Oraya kadar gidince insan çekiniyor ama orda sanada dogal bi olaymış gibi geliyor artık

Nasil gösterecem hemşireler var veya asistan var diyosunuz ama onlar hergun böbrek tasi olan ve bundan ameliyat olan kisilere veya prostat olan kişilere ismini yanlış bilmiyosan sonda takıyolar veya cikarıyolar

Her sene böbrek taşı derdiyle uğraştığım için ürolog,ultrason,tomografi falan alıştım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 12 Mayıs 2017; 7:33:42 >
  • Şerefsiz bi doktor vardi böbreklerimde sıkıntı vardı şeyime sonda takip ordan ilaç verip böbrekleri ilaç ile dolduracaklardi tam kapasite calisiyomu diye falan,başta dedim kizlar çiksin dedim tamam dedi uyusturdu beni. Bi uyandim şeyimde sonda var kız şeyimle beraber sondayı tutuyor dal başak ortada herşeyim,diger asistanlari da ordan biseylere bakiyor,bi 5 kiz asistani vardi şerefsizin evladı kizlara devretmiş olayi,rezilliğin son noktasiydi buda böyle bir animdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 12 Mayıs 2017; 6:9:39 >
  • kadın üroloğa git masayada vurursun

• Kağıda yazıp verin hocaya. Ben olsam böyle yapardıö galiba. Geçmiş olsun.

• Korkun gösterirken iki kız olması değil ultrason çekilirken jel sürüp topları yoklayan kişinin bayan olması olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.