Bu cevabı ve konuyu yeni görüyorum.Bende 9 yıldır ürtikerim,en az 8 doktora gittim.Modern tıbba inanmama rağmen,doktorlardan tek verdikleri allerset oldu yaklaşık 7 yıl civarı allerset kullandım sonrasında ise ara ara kefir içmeye başladım,bir de ne göreyim alerjim azalmaya başladı, allerset içme sıklığım her gün ise haftada bire düşmeye başladı.Sonrasında spora başladım,haftada 4 gün spor evde,bir gün de halısaha derken alerjim komple bitti.spor dönemi çok fazla kefir de içmedim ama ciddi kilo kaybettim yani 88 kilodan 78 e düştüm ama kilo kaybettim derken , düşmem gereken bir kiloydu bu. Sonrasında korona gelince işin içine malum ne spor kaldı,ne beslenme,ne kefir ve sonuç ne mı kilo aldım,alerjim geri döndü.Yani burada en önemli şey doğru beslenme yani doğal beslenme kefir ve spor arkadaşlar.Gayet güzel yazmış yıllar önce de arkadaş keşke daha önce görseydim bu yazıyı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÜRTİKERİ OLANLAR BURAYA (10. sayfa)
-
-
kaşıntınız varmı
-
Karswş söylede de bende kurtulayım bu illeten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vardı evet hala var gerçi kefir ve spora tekrar döndüm bakalım vaziyet ne olacak göreceğiz
-
Merhaba, ben de 4 ay önce kovid sonrası ürtiker oluştu. 13 tane kortizonlu serum kullandım. anlık geciriyor ama sonrasında hemen tekrar çıkıyor. allerji hapları kullnıyorum ama çok fayda etmiyor. acılı şeyler yediğimde daha çok çıkıyor. stres olduğumda özellikler. gece çıkıyor sabah kalktığımda acaba bugün neremde çıktı diye aynaya kosuyorum hemen.
*****benim özellikle dip boya sonrası daha çok artıyor. bitkisel boya kullandım ama yine aynı sonuç. sizden ricam bayanlar ne tarz boya kullanıyorsunuz. amaonyak oranı olmayan boya var mı. ben cok arastırdım ama bitkisellerin hepsinde azaltılmış sekilde var dediler. saçlarım beyaz bir şekilde dolaşıyorum. bunun için önerisi olan var mı.
Not: bu arada karbonat çok iyi geliyor. kasınan yerinize sulandırılmış bir şekilde sürün geciyor. yararsa eğer dua edin arkadaşlar. birinin hayatına dokunabilrisem ne mutlu bana.
-
Hacamat yaptirin.ben öyle kurtuldum.kol bacak sırt göğüs.kisacasi boynumdan aşağısına tüm vücuda hacamat yaptım.sonrasinda sadece hazir gidalar tüketmedim.cok şükür kisa bir zaman sonra kurtuldum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hastalık ne yaparsanız yapın asla tamamen iyileşmiyor.
3 çözümü var; Omalizumab, Prednisolon veya ölüm.
Başka kesinlikle ne diyetle, ne de alternatif ve modern TIP'da çözümü yok.
Allah'ın laneti üzerimizde, seçme imkanı verilse kanser olmak isterdim.
Bende yaklaşık 4 aydır bu kötü hastalık ile cebelleşiyorum, satışçıyım ve bir anda yüzümde boynumda kollarımda ve ellerimde nüksediyor müşteri size bir şeyler olmaya başladı diyor ve bütün motivasyonunuz gidiyor toplantıdan çıkıp arabaya binip sonraki toplantıyı ertelemek zorunda kalıyorum ve artık müşteri ziyaretini de bıraktım ofistekiler de alıştı halime..
Akşam 20:00 dan sonra kayboluyor sabah kalkıyorum ya az ya hiç yok, 1 saat sonra işe geliyorum yolda başlamış oluyor ve ofiste kıpkırmızı oluyorum.
Doktorumu ürtiker olduğuma 2 ayda zor ikna ettim, zyrtec ve rupafin kullanıyorum her gün ama bu ara işe yaramıyorlar. Doktorların da bu hastalık için çok bilgili olduğunu düşünmüyorum artık.
Bİr dönem atlatmış gibiydim çok çok az çıkıyordu.
*Maydanozlu ve nane yapraklı sudan günde 2 litre den fazla içtim
*Her sabah ve her akşam süpürge otu tohumu çayı ile papatça çayı içtim
*Uykumu düzenledim.
*Cips, kola, fındık ceviz vs yemedim.
*Sirkesiz tek çorba içmedim bazen suya attım
*Stres yapmamak çok önemli, başınızda size stres yaptıran bir işiniz varsa geçmiş olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakGL -- 6 Haziran 2023; 10:0:25 >
-
Yukarı
Cildiye doktoruna gidin, oradan Alerji ve Immunoloji bölümüne kayıt oluşturmasını isteyin.
Alerji ve Immunoloji doktoruna gidip Anti IgE iğnesi vurulmak istediğinizi söyleyin, 28 günde bir koldan aşı vuruluyorsunuz ve ürtiker ortadan kalkıyor.
Saçma sapan diyetle bilmem neyle uğraşmayın.
Alerji bölümüne randevu almak zorlaştı
Merhabalar
Ben 6 aydır ürtiker hastasıyım ve gerçekten çıldıracağım
Türlü türlü ilaç kullandım krem jel ne varsa ama hiç birşey geçirmeyince doktor Xolair iğne yazdı
Şuan 1.dozdayım 2.vurduracağım ama 1.dozda bana hiç bir etki etmedi hala kötüyüm hala kötüyüm
Özellikle noodle gibi paketli gıdalardan uzak durun kesinlikle mahvediyor sizi
Baharatlar duş jelleri kimyasal şeyler ve özellikle sıcak
Eğer evinizde klima veya başka bir soğutucu yoksa yazınız cehennem oluyor en azından benim için böyle oldu
Xolair in 2.dozunu vurulacağım umarım 2.dozdan sonra herşey daha iyi olur...
Ne yaptıysam kurtulamadım, illaki çıktı.
Diyet vs belki azaltıyor ama kesin kurtuluş anti Ige aşısı. Başka çözümü yok.
Aşıdan sonraki günlerim aşağıdaki gibi oldu, doktorunuzdan isteyin. 3 hekim ve başhekim onaylıyor sonra aşınız vuruluyor.
07.08.2023 Aşının ilk günü yan etki olmadı ve mevcut plaklar kayboldu.
08.08.203 ikinci gün sol ve sağ kolda birer tane çıktı sonra kayboldu. Akşam kısa bir kaşınma oldu ancak plak çıkmadı.
09.08.2023 sadece göğüste az belirgin 3-4 tane çıktı ve kısa sürede kayboldu. Ufak kaşınmalar oldu.
10.08.2023 göğüste bir tane çıktı. Sabah ve akşam biraz kaşınma oldu.
11.08.2023 Akşama kadar hiç bir şey olmadı. Akşam üstü göğüste bir tane küçük çıktı. Kaşınma oldu.
12.08.2923 sadece kaşınma oldu.
13.08.2023 sadece kaşınma oldu.
14.08.2023 normal geçti.
15.08.2023 sadece biraz kaşınma oldu.
-
Anti IgE iğnesi çözüyorda bende seboreik dermatit ve yağlı ciltde var, kendimi lanetlenmiş olarak tanımlıyorum.
Bahsettiğiniz iğneyi vurunca ömür boyu gidiyor mu ürtiker helak oldum alerset kullanmaktan enerjisizlikten
İğneyi 28 günde bir 6 ay boyunca vuruluyorsunuz, duruma göre ömür boyuda vurulmanız gerekebilir süreyi doktor belirliyor.
xaloir iğne özel üniversite hastanelerinin cildiye bölümündeki doktorlar yazabilir mi?
-
hayır yazamaz, seni ilgili birime sevkeder. uzman doktorun rapor çıkartması gerekiyor alerji bölümü doktoru olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 17 Ocak 2024; 11:6:14 > -
Teşekkürler , sabah şehir hastanesine gidip konuştum. Ürtiker için tekrar tüm testleri istediler, sonucunda konuşacaklarmış.
-
Hangi hastane hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X