Okmeydanı Prof. Cemil Taşçı |
ÜRTİKERİ OLANLAR BURAYA (11. sayfa)
-
-
ilk dozumu 2 gün önce oldum. Hemen faydasını gördüm. Geçen hafta enfeksiyonda vardı bununla birlikte ürtiker ve anjiödemlerim çok vardı. 2 gündür çok rahatım.
-
Arkadaslar bunu yasayip dudaklari patlayacak gibi sisen oldumu ordek gibi oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dudaklar, gözler, suratımın şekli şemali kayıyor... :)
-
Ayni durum bugun alerji kismina gittim bana diyor herseyden olabilir
Ne ilginc bir durum
Agru kesici bile yasak diyor
Kan man aldi neye bakacaksa
Kandaki değerlere bakacak işte. Eskik ya da fazla olan değerler sebebiyle ilgili bilgi verebilir ama bende pek bir şey vermedi. :D
-
Herseyden olabilir diyor. Bu kismini gectim cok riskli diyor. Saka gibi. Sistigim zaman acile gidiyorum serum bagliyorlar. Sizin aldiginiz bir onlem varmi
Şişmediğim zaman yok hocam. Bir kez gittim acile, iğne yapıp crebros verdiler. O gün indi ama birkaç gün sonra tekrar olmaya başladı. Yine gidesim geliyor, tam çıkacağım bakıyorum geçmeye başlıyor. Ben de gitmedim bir daha acile. :D Ya da bir kez gittim ama gittiğimde bir şey kalmamıştı, sıra beklemedim döndüm ben de.
Beni rahatsız eden kaşıntısı. Kızarma, kabarma vs. geçiyor hadi de kaşıntısı çok rahatsız ediyor.
İlaçlarım bitmişti, birkaç gün kullanmayınca yine şenlendi ortalık. Yüzümün şekli de kaymaya başladı tabi. Bugün tekrar ilaç yazdırdım ama Fexadyn diye bir tanesini alamadım. Allerset aldım akşam, yatıştırdı, kaşınmıyorum şimdilik. Fexadyn de alınca daha rahat ederim umarım.
-
Sizde de kizariklik gecince sanki birinci dereceden yanik olmus gibi deri kararip pul degistiriyormu
Yok hocam, hiç kızarmamış gibi normal oluyor. Sizdeki başka bir rahatsızlık olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 14 Mart 2024; 20:45:0 > -
Muhtemelen oyle
10 yıldan daha uzun zamandır kronik ürtiker rahatsızlığını yaşayan birisi olarak son dönemde iyice artan nöbetlerimi gün aşırı ilaçlarda kesmeyince 3 haftalık bir diyete girdim. Glutensiz beslendim, bol su tükettim ki kan değerlerimde bile su tüketimimin çok az olduğunu emareleri vardı. Su tüketiminin ürtikerle mücadelede ne kadar önemli rol oynadığını bizzat yaşayarak görmüş oldum. Probiyotik kullandım ve hala kullanmaktayım. Paketli gıdalardan, asitli içeceklerden mümkün olduğunca uzak durmak, süt ve süt ürünlerini tüketmemek (yoğurt hariç) hafifletici rol oynuyor. Kendimdeki sorunun bağırsak florasının bozulmasından kaynaklandığını bildiğimden dolayı düzeltme yönünde bu tür bir beslenme ile önemli düzeyde iyileşme sağladım.
Suyun önemine dair burada yapılmış olan bir paylaşımın benim için kurtarıcı olduğunu belirtir Frank Lapidus adlı kullanıcıya paylaşımı için teşekkür ederim. Allah kendisinden razı olsun.
-
Hocam selamlar bacaklarımda başlayan kaşıntılar sonrası 4 doktora gittim 1 tanesi uyuzsun dedi tedavi sonra geçmedi bugün başka bi doktora gittim kurdeşen bu dedi ürtiker dedi sizlerdede yoğun bacak ve kollarda kaşıntı varmı hocam
Fena fena, başlayınca her tarafına bile yayılıyor...
Ben ilk anda verilen ilaçlardan pek memnun değildim. Çünkü kullansam da işe yaramıyor, doktor birkaç tane kullan falan diyordu. Her gün gelip ilaç mı yazdıracağım öyle.
Sonunda bir doktor Precort, Allerset ve Fexadyne yazdı. Precort kısa bir süre kullandım ama diğerlerini hâlâ kullanıyorum ve rahat ediyorum şuan. Arada yine oluyor hafif ama Allerset'i alınca sönüyor. Diğer ilaçlar gibi etkisiz kalmıyor.
Tabi diyet de yaptım bir süre ama şuan pek yapmıyorum. Şuan arada olması belki ondan da olabilir ama bu halde bile rahat yaşıyorum şimdilik.
xolair iğnesinin bende yan etki yaptığını düşünüyorum. ilk dozdan 1 hafta sonra grip, şimdi de 2. dozdan 1 hafta sonra faranjit, sinüzit ve ateş şikayetlerim var. hepsi de yan etki kısmında yazıyor. doktora da hemen randevu alamıyorum. daha önce başına gelen var mı acaba?
-
Aşıya grip virüsü de karıştırdıklarını sanmıyorum ama ateş ağrı vs. şeyler olması mümkündür sanırım.
-
Herkese selamlar. Sebebi belli olmayan kronik ürtiker hastası arkadaşlar,bu illetten kurtulmak için,havas ilmi okumuş, icazeti olan bir hocadan(YouTube dan bulun izleyin) 5dk bir bakım yaptırın, eğer sonucunda size yapılan bir işlem varsa bunu temizletin hocaya, sonra inşallah şifa bulacaksınız.bilim karanlık madde ve karanlık enerjiyi tesbit etti. Bilinen kainatın yüzde 96 sı bu karanlık güç ile ilgili.o yüzden bilim ve fiziğin tespit ettiği ancak deneylendiremediği bir yüzde 96 lık madde ve güç var. Şifa arayan birde bu yüzde 96 nın içinden arasın,yüzde 4 den tıp bişey bulmadı çünkü.
Neremize bakacak acaba, nasıl bir bakım yapıyor? Siz yaptırdınız mı, fayda etti mi?
-
Havas ilmi nedir yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X