Şimdi Ara

Uruk hai nin bu kadar popüler olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Ben hayatimda bugüne kadar beni dhden tanıyan sadece biriyle karşılaştım.Kütüphanede forumda dolaşıyordum.Tahminimce arkadaki turuncu ekranı fark eden karşımdaki arkadaş,sen de mi dhde takılıyorsun diye sordu.Evet dedim,nicki sordu,söyledim hatırlamadı daha sonra profiline girer misin dedi.Girdim ppdeki aragorn resminden tanıdı.İyi bir adama benziyordu.Ben de ona nickini sordum.Misafir olarak takıldığını söyledi.

Yani reelde o kadar iyi öğrencinin bulunduğu ortamlara girdim,çoğu buradan bihaber.Şimdiye kadar tanıyaan tek arkadaş o çıktı.
    Çok haklı bir yorum olmuş ben her seviyeden öğrencilerle muhattap oldum alt seviyelerdeki ortamlardada bulundum üst seviyelerdeki ortamlardada ama donanimhaberi bilen yok

• Ben geçen sene burayı sadece okurdum hesap yoktu, ama keş ve uruk’u hep görürdüm. Kendime benzetiyorum onları 3. seneden dolayı. Normal popülerlik :)

• Forum donanimhaber`i bilene denk gelmedim ben. Hoca sormuştu en çok nerede takılıyorsunuz diye ben donanimhaber dedim. Donanıma merakın filan mı var demişti yani isimden dolayı tyt ayt ne alaka diye soruyor herkes.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.