Şimdi Ara

Uruk Hai'nin YouTube da yorumuna rastladım (USMLE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uruk Hai'nin YouTube da yorumuna rastladım (USMLE)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne istiyorsunuz bu arkadaştan? Çocuk adam mı öldürmüş? Birinin kalbini mi kırmış? Birine kötülük mü etmiş? Kendi hayatı için hayalleri için koşup durmuş. Yok bu kadar yıl yapılır mı edilir mi? Ona bu yorumu yapan çoğu insanın bu hayatta kendisi için bir şey yapmaya aciz olduğu için ve onun yaptığını görünce hazmedemediğine o kadar eminim ki..

Lafım bu konuyu açan arkadaşa değil yanlış anlama lütfen..

Ama onunla ilgili konular açıp klavye başında iki üç cümle ile onu yadırgamaya çalışmak yazmak taciz bence
  • Snsnsnsmdmd olum delisiniz

• Olum uruk hai ismi sadece ona mı özgü.Yüzüklerin efendisinde orkların bi alt türünü ifade eden bi terim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 22 Ağustos 2020; 13:14:20 >
  • Bu onun hesabı değil hocam bizzat ben konuştum bu kişiyle ama bizim uruku tanıyor.

Tekrar denediğini duyunca şaşırdım trajikomik bi durum diyordu. Al bu da kanıtı ama adam forumda takılıyor eski konu dışı müdavimlerinden.

Uruk Hai'nin YouTube da yorumuna rastladım (USMLE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 22 Ağustos 2020; 13:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam Allah mı? Niye forumu bu kadar meşgul ediyor?
  • Uruk değil bu
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    Evet, öyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    adam türkiyede ünlü oldu resmen herkes tanıyo
  • Ya adam zaten diş kazanmış, dişteyken tekrar deniyor. 5 yıl mezuna kalmış gibi davranmayın.

• Ne istiyorsunuz bu arkadaştan? Çocuk adam mı öldürmüş? Birinin kalbini mi kırmış? Birine kötülük mü etmiş? Kendi hayatı için hayalleri için koşup durmuş. Yok bu kadar yıl yapılır mı edilir mi? Ona bu yorumu yapan çoğu insanın bu hayatta kendisi için bir şey yapmaya aciz olduğu için ve onun yaptığını görünce hazmedemediğine o kadar eminim ki..

Lafım bu konuyu açan arkadaşa değil yanlış anlama lütfen..

Ama onunla ilgili konular açıp klavye başında iki üç cümle ile onu yadırgamaya çalışmak yazmak taciz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjorn Ironside

Ya adam zaten diş kazanmış, dişteyken tekrar deniyor. 5 yıl mezuna kalmış gibi davranmayın.
    Bu laf bana mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

Bu laf bana mıydı?

Alıntıları Göster
    Sen bir şey dememişsin ki sana niye olsun, forumdaki uruk haterlerine.

• hüdishekimi H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Dediğin gibi onu eleştirmedim de zaten. Ama uruk hai sempatikliği içinde olduğum için açayım dedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjorn Ironside

Sen bir şey dememişsin ki sana niye olsun, forumdaki uruk haterlerine.

Alıntıları Göster
    Yukarıda attigim resimde 5 defa deniyor dedim ya ondandır dedim. Ki ben o niyetle demedim zaten. Adama bi saygım var benim 9.sinifken az uslu sayı dairesi sormadım ona.

• Evet hocam dediğim gibi yanlış anlama lafım sana değil , bende millete laf atarken ona buna sallamayın diye sana atar yapmış gibi olmayayım ben onun adını görünce yorum yapmak istedim. Gerçekten forumun uruk arkadaşın üstüne çok gittiğini düşünüyorum. Çocuk kendi hayatı için uğraşıyor, bu hayatta bundan daha şerefli ne olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood.

Olum uruk hai ismi sadece ona mı özgü.Yüzüklerin efendisinde orkların bi alt türünü ifade eden bi terim bu.
    Adamı salmadılar gitti ya

• Uruk Hai'nin YouTube da yorumuna rastladım (USMLE) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.