Bildirim
Uruk Hai'nin YouTube da yorumuna rastladım (USMLE)
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Snsnsnsmdmd olum delisiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Olum uruk hai ismi sadece ona mı özgü.Yüzüklerin efendisinde orkların bi alt türünü ifade eden bi terim bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 22 Ağustos 2020; 13:14:20 > -
-
Bu adam Allah mı? Niye forumu bu kadar meşgul ediyor? -
Uruk değil bu -
Evet, öyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam türkiyede ünlü oldu resmen herkes tanıyo -
Ya adam zaten diş kazanmış, dişteyken tekrar deniyor. 5 yıl mezuna kalmış gibi davranmayın.
Ne istiyorsunuz bu arkadaştan? Çocuk adam mı öldürmüş? Birinin kalbini mi kırmış? Birine kötülük mü etmiş? Kendi hayatı için hayalleri için koşup durmuş. Yok bu kadar yıl yapılır mı edilir mi? Ona bu yorumu yapan çoğu insanın bu hayatta kendisi için bir şey yapmaya aciz olduğu için ve onun yaptığını görünce hazmedemediğine o kadar eminim ki..
Lafım bu konuyu açan arkadaşa değil yanlış anlama lütfen..
Ama onunla ilgili konular açıp klavye başında iki üç cümle ile onu yadırgamaya çalışmak yazmak taciz bence
Bu laf bana mıydı?quote:
Orijinalden alıntı: Bjorn Ironside
Ya adam zaten diş kazanmış, dişteyken tekrar deniyor. 5 yıl mezuna kalmış gibi davranmayın.
Sen bir şey dememişsin ki sana niye olsun, forumdaki uruk haterlerine.quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci
Bu laf bana mıydı?
Alıntıları Göster
Anladım hocam. Dediğin gibi onu eleştirmedim de zaten. Ama uruk hai sempatikliği içinde olduğum için açayım dedim :)
Yukarıda attigim resimde 5 defa deniyor dedim ya ondandır dedim. Ki ben o niyetle demedim zaten. Adama bi saygım var benim 9.sinifken az uslu sayı dairesi sormadım ona.quote:
Orijinalden alıntı: Bjorn Ironside
Sen bir şey dememişsin ki sana niye olsun, forumdaki uruk haterlerine.
Alıntıları Göster
Evet hocam dediğim gibi yanlış anlama lafım sana değil , bende millete laf atarken ona buna sallamayın diye sana atar yapmış gibi olmayayım ben onun adını görünce yorum yapmak istedim. Gerçekten forumun uruk arkadaşın üstüne çok gittiğini düşünüyorum. Çocuk kendi hayatı için uğraşıyor, bu hayatta bundan daha şerefli ne olabilir ki?
Adamı salmadılar gitti yaquote:
Orijinalden alıntı: Robin Hood.
Olum uruk hai ismi sadece ona mı özgü.Yüzüklerin efendisinde orkların bi alt türünü ifade eden bi terim bu.
|
Bu adam Allah mı? Niye forumu bu kadar meşgul ediyor?
|
Ne istiyorsunuz bu arkadaştan? Çocuk adam mı öldürmüş? Birinin kalbini mi kırmış? Birine kötülük mü etmiş? Kendi hayatı için hayalleri için koşup durmuş. Yok bu kadar yıl yapılır mı edilir mi? Ona bu yorumu yapan çoğu insanın bu hayatta kendisi için bir şey yapmaya aciz olduğu için ve onun yaptığını görünce hazmedemediğine o kadar eminim ki..
Lafım bu konuyu açan arkadaşa değil yanlış anlama lütfen.. Ama onunla ilgili konular açıp klavye başında iki üç cümle ile onu yadırgamaya çalışmak yazmak taciz bence |
|
adam türkiyede ünlü oldu resmen herkes tanıyo
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X