Şimdi Ara

YouTube da gördüğüm ürkütücü reklam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sanki zihninizi okuyoruz gibi değil mi?

Ve dediği gibi

Bir sonraki şarkıyı aklımdan düşündüm

O çaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon dinleme mevzusu gibi, benzer durum ben de de oluyor.

İphone veya Samsung dediğim an, yarım saat sonra falan İphone kulakların da geçerli 500₺ hediye indirim kuponu geliyor Hepsiburada dan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakında custom roma geçerim yeni telefon alınca

• imkansız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Bir daha denedim olmadı hocam haklısın o denk gelmiş

Şu an çalan şarkı

Let the Music Play

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    nasıl bir daha denediniz aynı reklam mı denk geldi?

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Yok hocam

YouTube music uygulamasının iddiası

Ana olayları durumuna uygun müzik çalıyorum, sanki zihnini okuyorum gibi diyor

O mantıkla hrp bilmesi gerekir diye düşündüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyden önce, sosyal medya​ uygulamalarınız sizi dinlemiyor. Bu bir komplo teorisidir. Defalarca çürütüldü. Ama açıkçası buna ihtiyaçları yok çünkü onlara düşünmeden verdiğiniz diğer her şey çok daha ucuz ve çok daha güçlü.

Uygulamalarınız telefonunuzdan bir ton veri​ toplar. Benzersiz cihaz kimliğiniz. Konumunuz. Demografiniz. Biz biliyoruz. Veri toplayıcılar, HER YERDEN veri çekmek için ödeme yapar. İndirim kartımı markette kullandığımda? Her satın alma işleminde? Bunlar satılık bir veri kümesidir.

Harris Teeter'den yaptığım satın alımlarımı Twitter hesabımla eşleştirebilirler çünkü her iki şirkete de e-posta adresimi ve telefon​ numaramı verdim ve bu hizmet şartlarını ve gizlilik politikasını onaylayarak tüm bu veri paylaşımını kabul etmiş oldum.

İşte iş burada çığrığından çıkıyor. Telefonum düzenli olarak başka bir telefonla aynı GPS konumundaysa, bunu not alıyorlar. Düzenli olarak iletişim halinde olduğum insanlar ile ağı yeniden kurmaya başlıyorlar.

Reklamverenler, ilgi alanlarımı ve göz atma geçmişimi ve satın alma geçmişimi çevremdeki insanlarla karşılaştırabilir. Çevremdeki insanlara göre bana farklı reklamlar göstermeye başlarlar.

Bana istemediğim şeylerin reklamlarını gösteriyorlar, düzenli olarak iletişim halinde olduğum birinin onu isteyebileceğini biliyorlar. Bilinçaltımda beni diş macunu hakkında ne bileyim bir konuşma başlatmaya ikna etmek için. Bunun için beni dinlemelerine gerek bile yok. Sadece birleştirilmiş meta verilerini kullanmaları yeterli."

Özetle reklamverenler sizin internetteki aramalarınızı takip etmekle kalmıyor, sizinle aynı ortamda bulunan ve düzenli olarak iletişim halinde olduğunuz kişilerle de sizi karşılaştırarak, onların isteyebileceği ürünleri sizin de isteyebileceğinizi düşünüyorlar.

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Telefonlar ve bilgisayarlar dinlenmektedir. Amerikanın ana yasasında Amerikan şirketlerinin çoğunda backdoor koyması için yasa var.

O nedenle dinlenmiyor demek gözleri yummaktir.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Evet hocam dinleniyor ben yanlış yazmışım

Benim evdeki TLC TV var her açılışta mikrofon erişimi açık yazıyo

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Hey siri hey Alexa vs her an çalışıyor

• tüm popüler sosyal medya uygulamaları 7/24 ortam sesini kaydedip işliyor.

burda en komik savunma "ama sesi merkeze yollamıyo" savunması.

lan heraldi yollamayacak. sesi yollamak hem band genişliği kaybı hem de merkezi sunucuya zarar. adam neden senin sesini merkezde işlemek için elektrik ve işlemci kullansın cebinden. burda mis gibi senin kendi telefonunun pili ve işlemcisi var. adam merkezde yapacağı işlemi senin telefonunda senin pilin ile yapıyor ve elde ettiği değerli bilgiyi "öz" bilgiyi merkeze yolluyor.

yani biz onların bizi takip etmek için kullanacakları kaynakları da kendimiz sağlıyoruz onlara.

bu sebeple kimse senin sesini merkeze yollamak zorunda değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.