Şimdi Ara

YouTube’da reklamları engellemek neredeyse imkansız oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube’da reklamları engellemek neredeyse imkansız oluyor
    YouTube bir süredir reklamları engelleyen araçlara karşı bir savaş başlatmış durumda ve görünüşe göre yakında bu savaşın kesin kazananı olabilir. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre YouTube, reklamların doğrudan video akışına eklendiği sunucu tabanlı reklam enjeksiyonunu deniyor. YouTube’un halihazırda bu yöntemi test ettiği ve böylelikle reklamları engellemenin neredeyse imkansız hale geleceği belirtiliyor.

YouTube’da reklam engelleme devri bitiyor

Videolarda sponsorlu reklam bölümlerini atlamak için kullanılan bir bir uzantı olan SponsorBlock, YouTube'un şu anda sunucu tabanlı reklam enjeksiyonunu denediğini bildirdi. En basit haliyle bu, reklamların artık cihazınıza aktarılan videonun bir parçası olduğu anlamına geliyor.

Sunucu tabanlı reklam enjeksiyonu, reklamları videodan ayırt edilemez hale getirerek, ayrı olarak sunulan reklamları engelleyen geleneksel reklam engelleyicileri etkisiz hale getiriyor. YouTube’un attığı bu adım, mobil cihazlarda popüler olan üçüncü taraf istemcileri hedeflemek de dahil olmak üzere reklam engelleme araçlarıyla mücadele etmek için devam eden girişimlerinin bir parçası. Tüm bunların ana hedefi ise kullanıcıları YouTube Premium'a abone olmaya teşvik etmek.

Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta "yakında" profil resimlerinin ekran görüntüsü alınamayacak

Şimdilik bu değişikliğin test aşamasında olduğu ve yayın olarak uygulanmadığı belirtiliyor. Ancak muhtemelen bu değişiklik platforma eklenecek. Dolayısıyla reklam engelleyicilerin reklamları tanımlamasını ve engellemesini önleyerek geleneksel reklam engelleme tekniklerini etkisiz hale getirecek. Engelleyiciler artık yepyeni bir yöntem geliştirmek veya kullanıcılar Premium'a abone zorunda.

Kaynak:https://9to5google.com/2024/06/12/youtube-ad-injection/

• Gel de anlat bunları ergenlere.

Parasını hakeden bir servis. Uzun süre ben de vanced- revanced kullandım, farklı arayüzler üzerinden para ödememek için 20 takla attım.

Sonrasında premium'u aldım bir daha da 3rd party uygulamalar ile uğraşmadım.

Mis gibi takılıyorum.

Vermeyen vermesin. Ama o sunucular, o diskler su ile çalışmıyor gençler.

• istediğini yap youtube, inadına sana para ödemeyeceğim. izlenme sayıları düştükçe sile sile bu karardan vazgeçeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Haziran 2024; 13:14:17 >
  • Teşvik demeyelim de seve seve zorla üye etmeye calismak diyelim. Ulan Google batıp yerin dibine giresin ve bu açgözlülüğün ile bu gozlerde gorür insallah. Şöyle toplu bir şekilde baska bir platforma dogru geçilsede youtubeda anlasa neyin ne olduğunu.

• 5-6 yildir snaptube kullaniyorum..ne reklam var ne bisey ..istegin videoyuda indiriyosun,mp3 e ceviriyosun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu aç gözlü youtube nin muadili çıkmadı ki görsünler gerçi çıksada onuda satın alırlar

• Revanced extended Der susarım

• Teknolojide herşeyin çaresi var. çareler tükenmez. Onun yerine Premium hesaplarını cuzi fiyatla yapsınlar en düşük ödeme üzerinden boşyere uğraşmak zorunda kalmazlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    Adamlar videoya gömecek reklamı. Yani snaptube, mnaptube dediğinin youtube serverından çektiği video içinde reklam sahneleri olan video olacak.

• Rekabet eksikliği ve agresif açgözlülğk biraraya geldiğinde çıkan sonuç bu.

• h0ja H kullanıcısına yanıt
    uygulamalar kod yapısındaki reklamı engeller, yani bir şekilde video linkini alır kendi uygulamasında gösterir bu yüzden reklam çıkmaz..
    Yeni sistem ile video linkinin içinde direk videoymuş gibi reklam çıkacak, gelsinde engellesin harici uygulamalar :)
    Sonuç olarak hls m3u8 olarak video sunuluyor adam ts lerin arasına istediği zaman kendi reklam ts lerini gösterecek doğal olarak sende paşa paşa izleyeceksin :D

• h0ja H kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi sitesinden mi indiriyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar bir gelir modeli oluşturmuş ve bunu korumaya çalışıyorlar. Sizin şirketiniz olsa ürününüzü devamlı sabote etseler hoşunuza gider mi? TV de reklam izlerken kimse kızmıyor

• Ama neredeyse

• reklamlarda böğürür gibi ses yükseliyor sadece onu gözleyip atlayan bir yazılım yapılsa gömülen reklamı atlamaya yeter, Değişen dil ve sesi dinleyecek bir sistem dahi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 13 Haziran 2024; 13:26:00 >
  • Videoya entegre olursa bu sefer kaydırırım ha yok onuda engellerse zaten scriptle yine tespit eder yazılımcılar

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    O da olur. Ben rvx manager Dan oluşturuyorum

• tycus T kullanıcısına yanıt
    Senede 100 milyar dolar kazanan şirketim olursa hoşuma gider pek ilgilenmem şahsen. Durumu olmayanlarda izlesin derim.

• Eğer reklam girdiğinde videoyu ileri sarabiliyorsak, reklamın gömülü olması daha iyi ama buna da çare bulur bu herifler...

• tycus T kullanıcısına yanıt
    kim TV izliyor ki?

• Ayıp ya... insanlardan zorla para almaya çalışmak... abonelik çıkardın zaten... ne uğraşıyorsun? Bi de işine gelmeyen hesabı askıya alıyorsun... ulaşmak açtırmak o kadar zor ki... ben de sonuna kadar para vermemeyi destekleyenlerdenim... şuan için sorunsuz reklamsız kullanıyorum.. telefonda ise vanced youtube kullanıyorum... alternatif olarak ise brave browser tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.