Şimdi Ara

YouTube’da reklamları engellemek neredeyse imkansız oluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix, Amazon prime, spotiy vs hepsini kapattım sadece YouTube premium kaldı. Aile paketi kullanıyorum yıllardır dh deki başlıktan bulmuştum bir aile grubu yıllar önce. Sonuna kadar hak ediyor parasını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt

şu anda revanced extended sıkıntısız çalışıyor. takla atacak bir durum yok. bilgisayara program yüklemek ne kadar zor ise, bu da o kadar zor. sen iphonecu bir gence benziyorsun.sana bunlar zor geldiğine göre.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Sakin olayım diyorum ama...

ROM geliştirmiş adama "son oyfonco bor gonco bonzoyorson" demeler felan.

Sana ne arkadaşım. 3rd party uygulamaları sevmiyorum. İkinci cümlemde yaşadıklarımdan sonra GPL felan nasıl hikaye olduğunu Android tarafında sana sayfa sayfa anlatırdım da neyse.

Extended'a devam et sen YouTube’da reklamları engellemek neredeyse imkansız oluyor 

• astegon kullanıcısına yanıt

rom mu geliştirdin? belli.. 3.parti uygulamasını su içer gibi rahatça yüklüyorum, telefonuma olumsuz bir etkisi yok iken beni deli mi şeyetti, paramın düşmanı mıyım da gidip youtube a para bayılayım?? youtubedan daha mı zenginim? iphone telefonlarda youtube'u parasız kullanmak android'e göre çok daha zor. iphone kullanan birinin premium youtube kullanmaısnı anlarım da, android kullanan biri için ya çok acemidir, ya da parası çoktur derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Haziran 2024; 16:47:26 >
  • Bu sırada Youtube Revanced videoya gömülü sponsor reklamları bile otomatik atlıyor :)

• YT Premium pompalanıp duruyor, herkes premium olunca reklamlar bitecek mi? Şimdiden diyeyim "yoo" mevcut paket standart olur hem ücretli hem de reklamlı olur, daha pahalıya bir üst paket çıkarırlar reklamsız diye, en tepe üst pakette de video için sponsor reklamları bile kaldırırlar mis gibi olur.

YT sabaha kadar premium için zorlasın geçmem, en yakın rakibine giderim var olanla yetinirim.

• İnsanlar neden premium almaz? Youtube gerçekten iyi platform. Her şey var içinde. Gerekirse televizyon izler gibi bile izleyebiliyorsun sıfır reklam. Ad blo ck alternatifi de var tabi ama telefonda ve televizyonda da sıfır reklam oluyor premium alınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 13 Haziran 2024; 18:36:45 >
  • Bu arada enpara kartıyla alınca youtube premiumu %50sini iade ediyor.

• Snaptube tam sürüm var internette hem reklamsiz izliyorum hem videoyu indirebiliyorum hem de arka planda çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pc mi açtım bi baktım youtube sekmesi açık benim açmadığım, bunu bazı siteler de yapıyor, pclerimizi kim kontrol ediyor dört koldan saldırı altındayız görünmez düşmanalr tarafından, bilginize, reklam falan değil mesele

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Twitch te aynı sistemle reklam yapıyor ama popülerliği düşmedi. Reklamları da engellenemiyor.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Twitchin mi reklamlari engellenemiyor ? :D Vah zavalliiim inanmis da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernos2 -- 13 Haziran 2024; 20:40:36 >
  • hernos2 kullanıcısına yanıt

buyur anlat engelleyelim.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    YouTube’da reklamları engellemek neredeyse imkansız oluyor
  • hernos2 kullanıcısına yanıt

Ne kadar zeki bir arkadaşsın ve bunun kesin çözüm olduğuna inanıyorsun öyle mi. Bu gibi eklentileri zaten yıllardır kullanıyorum. Kesin çözüm değil çoğu yayında donmalara neden oluyor. Çünkü twitch reklamları yayının içine gömüyor hepsini engelleyemiyor. Bi sen akıllısın.

• Tarafimda hic bir donma yasanmamistir. Senin tarafinda yasaniyorsa bu senin beceriksizligindir. Milletin kimden zeki olup olmadigi sana kalmis birsey degil kut kadar aklinla milletin zekasini tartma tartamazsin zaten. Birde bloklamis :d @Galatas4ray

• Hayret, sigara paracılar gelmemiş.

• yapay zeka yapar siz merak etmeyin onunda üstesinden gelinir. :))) en kötü videolara entegre edecek :D :D

• Sponsorblock bu olayı çözemez mi ki? Gömülü reklamı sponsor gibi atlatırsın. Revanced'da da sponsorblock var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

trilyon dolarlık firmalara elimizi verip kolumuzu kaptırmak istemiyoruz belki ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.