< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sizene başkalarının hayatindan. Isterse 10 yıl daha girer.Kimsenin bisey demeye hakki yok. Uruk elinden geleni yapti.Sizin gibi atip tutmuyor trolluk yapmıyor en azindan . Adam gibi adam uruk
|
Bu sizi ilgilendiren bir şey değil hocam.
|
Ben 2018de sinava girdiğimde bu adam 3.e giriyordu o sene diş kazanmıştı. Sene 2020 adam hala sınava giriyor sınav manyağı olmuş
|
Ben 2016 da uruk kardeşimle sınava girdim.Ben üniyi bitirdim nerdeyse uruk reis hala sınav peşinde.Bağımlılık yapmış artık üniversite okusa sınavdan aldığı hazzı alamaz bu adam
|
hocam insanların neler yaşadığını bilemeyiz öyle demeniz biraz yanlış.
|
Mezuna kaldı ne yapacak
|
Ben urukla aynı yaştayım, bu sene tıp son dönem oluyorum
Urukla yaşıt olan ve benzer durumda olan bir arkadaşım özel tıp yazdı parası olmadığı halde, ilk seneyi bir türlü ödedi sonra ortalama kastı Atatürk Üniversitesi’ne yatay geçiş yaptı devlette okuyor şu an, sınava tekrar hazırlanamazdım o yüzden bunu yaptım dedi Uruk kafayı sınavla bozmuş hep diyorum tıp kazansa da bu sefer daha iyi tıpa girebilmek için sınava tekrar hazırlanacak |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 12 Temmuz 2020; 8:19:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |