Şimdi Ara

Ürünlerim Dikkat çekiçi ama reklamım yok ne yapmalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rLzApex

Kesim makinen yok sanıyorum fason değil mi ?

hayır fason degıl kendım üretiyorum
  • hocam bulunduğun ildeki üniversitelerle bir görüş bence. okulun logosunu bu şekilde yaparsın okul da bunu koridorlarda sosyal alanlarda kullanır üstelik böyle 1-2 tane de değil 100lerce olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtrskyline -- 23 Kasım 2012; 17:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

hocam bulunduğun ildeki üniversitelerle bir görüş bence. okulun logosunu bu şekilde yaparsın okul da bunu koridorlarda sosyal alanlarda kullanır üstelik böyle 1-2 tane de değil 100lerce olur.

mantıklı
  • Ortak çalışılabılır aslında çevresıne guvenen varsa iş alsın ben yapayım komısyonunu koparsın :)
  • Tam olarak nedir bunlar aciklayabilir misiniz? Dusundugum gibi birsey ise siparisim olabilir ufak bir tane :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Email Marketing var. Gerçi ben işyerine gelenleri hep okumadan siliyorum ama güzel hazırlanmış mail dikkat çekebilir. Fiyatları da uygun. Database onlarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Tam olarak nedir bunlar aciklayabilir misiniz? Dusundugum gibi birsey ise siparisim olabilir ufak bir tane :)

Web sitesinde ürünler mevcut yaptıgımız ıs tam olarak bıraysel veya kurumsal logoları 3 boyutlu sekılde yapıyoruz ve duvara montajlıyorsunuz çok sık bir gorunum elde edıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

Email Marketing var. Gerçi ben işyerine gelenleri hep okumadan siliyorum ama güzel hazırlanmış mail dikkat çekebilir. Fiyatları da uygun. Database onlarda var

Kardeşim ayrıntılı bilgi atarmısın pm den
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozgller

quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

Email Marketing var. Gerçi ben işyerine gelenleri hep okumadan siliyorum ama güzel hazırlanmış mail dikkat çekebilir. Fiyatları da uygun. Database onlarda var

Kardeşim ayrıntılı bilgi atarmısın pm den

bunun gibi

https://www.google.com.tr/#hl=tr&gs_nf=3&tok=qf0nMydbMVSuUjh4Cb8qQw&pq=toplu%20mail&cp=9&gs_id=ul&xhr=t&q=mail+reklam&pf=p&biw=1440&bih=784&sclient=psy-ab&oq=mail+rekl&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=558af093384c3d5a&bpcl=38897761

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.