|
Ürünü Teslim etmeden ücretini isteyen Firma ve Esnaf
-
-
-------------------------------------------
bırak yaa . bellonaymış enzaymış istikbalmiş . ben oturduğum bazı şehirlerde akşama kadar binlerce metrekarelik showroom larda ışıklar açık milletin gözü camlarda müşteri beklediğine şahit oluyorum . kazıklayacak eleman arıyorlar . inanın bir araba galerisinin 3 4 katı büyüklükte showroom larda saat kaç olursa olsun millet ürün bakmaya bile gelmiyor . haliylen de kör tuttuğunu öper misali kazıklayacak tek müşteri arıyorlar . ellerinde hazır ürün yok siparişe göre üretim yapıyorlar . hatta ben geçen yaz istikbale gittiğimde beğendiğim tv koltuklarını bana teşhir ürününden vermeye tenezzül ettiler görmesem alıp gidecektim elalem kullanmış denemiş yok efendim elimizde o renk başka ürün yok . be allahın belası milletin k ını değdirip günlerce toz altında kalan ürününü niye satın alıyım . maksat müşteri kazıklamak anca satıncaya kadar . ve burdan söylüyorum istikbalin bile ürünleri kanepeleri yatakları çok dandik . bir daha kanepe bakmaya bile gitmem çünkü kalite yok müşteri olmayınca sürekli satış ürünü geliştirme de yok . abuk subuk simetrik olmayan salla yaka paça üretilmiş dengesiz ürünleri satmaya çalışıyorlar . allahın belaları türkiyede her sektörde olduğu gibi mobilya sektörü de bitmiş . vallahi yurtdışına gezmeye gidip oradan mobilya ya da yatak bağlayıp ülkeye kadar getiresim var . saçma olsada en azından yıllarca kalitesiyle problemsiz kullanacağı , beğenip görüp test edip içimde bir kaç yıl sonra şöyle böyle olurmu diye tereddüt etmeyeceğim mal alırım .
bir kez daha söylüyorum mobilya ve yatak ürünleri türkiyede bitmiş . istikbal hele de bellona enza ve doğtaş gibi firmaların boktan ürünleri sağlığınızla oynar demedi demeyin tenezzül etmeyin verdiğiniz binlerce liraya yazık .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X