Şimdi Ara

us / eu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Oyuna tekrar baslamayi düşünüyorum şu sıralar. Fiyatlara baktığımda us fiyatları dolar kurundan dolayı bize daha uygun. D3 + ros paketi var mesela 50 dolara. Bunu us sitesinden proxy vb yöntemlerle almanın bir sakıncası var mı? Yani us ile alırsam sadece us serverda mı oynayabiliyorum malum arada saat farkı var eu da oynanmiyorsa boşuna öyle atmayalım :) bilgisi olan varsa yardım bekliyorum konu hakkında :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu nereden aldiginin bir onemi yok , oyun global yani nerden alirsan al istedigin serverdan baglanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKNUKEM

Oyunu nereden aldiginin bir onemi yok , oyun global yani nerden alirsan al istedigin serverdan baglanabilirsin.

Yani US linklinden satın alıp EU oynayabiliriz ? usd-euro 20 TL fark ediyor en az... Diablo 3 ana konudu korkuttular beni us alırsan us oynarsın diyenler mevcut :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 7 Ocak 2014; 17:52:02 >
  • sadece rus ve çin olmasin.. :D

rus alırsan rusça oynarsın. Çin alırsan, büyük ihtimalle kandırılırsın.. :P
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    O duruma göre değişir. Diablo 3 ilk çıktığında Rusya da bizdeki sürüm çıktı sonradan Rusça oynamak isteyenler için sırf Rusça olan sürüm çıktı.
  • Amerika üzerinden almak imkansız. us.battle.net üzerinden almaya çalıştığında sepete dolar olarak ekliyor ancak ödeme kısmına gelindiğinde tekrar euro'ya dönüyor. Proxy değiştirip almaya çalıştığınızda hesabınız kilitleniyor dikkat edin.

Denemedim ama amerika proxy ile us.battle.net'te yeni üyelik açıp yaşadığın yeri herhangi bir us eyaleti olarak gösterirsen belki alınabilir.
  • arkadaslar en mantikli secenegi soyluyorum....amerika ebayden oyun ciktiginda satin alip aldiginiz kisiden ship yapmasi yerine kodu yollamasini rica edeceksin... o kadar..
  • quote:

arkadaslar en mantikli secenegi soyluyorum....amerika ebayden oyun ciktiginda satin alip aldiginiz kisiden ship yapmasi yerine kodu yollamasini rica edeceksin... o kadar..

budur.... :D
  • quote:

arkadaslar en mantikli secenegi soyluyorum....amerika ebayden oyun ciktiginda satin alip aldiginiz kisiden ship yapmasi yerine kodu yollamasini rica edeceksin... o kadar..

Mantıklı evet. Şuan çok kararsızım alıp almamak konusunda daha önce hep cm wiz oynamıştım bir hayli sıkmıştı.

Başka oyuna geçebilir miyim diye bakıyorum onu da bulamıyorum. Poe var benzer olarak grafikleri oldukça yetersiz.

Şimdi oyuna başlasam yeni pakete kadar paragon ve para kasmam gerekecek herhalde çünkü itemlar çöp olacak deniyor. Bilemedim. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah/rmahsiz diablo3un enaz 5 yil gideri vardir....

dusunsenize ah ve rmah olmayacak... bir skorn bulmak icin oynayacaksiniz.. yada bir echoing fury... yada manticore... demon hunter oynarken skorn bulacaksiniz.. ona takacaksiniz.. vs...

ama ah ve rmah girince, oyun ticarete donustu... al/sat yaparak kisa surede milyar golda ulasildi.. skorn mu canin cekti. ahda ariyorsun....

simdi ah/rmah kalkiyor. oyunun oynama omru uzadi bence... arti buglar filan artik o kadar can yakici olmayacak... isin icinde para olmayinca oyunun tadini cikaracagiz...

agzim sulandi kediler gibi mart ayini bekliyoruz
  • gift secenegıyle amerıkadan bırıne aldırtsakda olabılır sanırım degılmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

ah/rmahsiz diablo3un enaz 5 yil gideri vardir....

dusunsenize ah ve rmah olmayacak... bir skorn bulmak icin oynayacaksiniz.. yada bir echoing fury... yada manticore... demon hunter oynarken skorn bulacaksiniz.. ona takacaksiniz.. vs...

ama ah ve rmah girince, oyun ticarete donustu... al/sat yaparak kisa surede milyar golda ulasildi.. skorn mu canin cekti. ahda ariyorsun....

simdi ah/rmah kalkiyor. oyunun oynama omru uzadi bence... arti buglar filan artik o kadar can yakici olmayacak... isin icinde para olmayinca oyunun tadini cikaracagiz...

agzim sulandi kediler gibi mart ayini bekliyoruz

Ptr çıktığından beri, 60 lvl barbarın tüm itemlerini cıkartıp vendordan aldığım tırıvırı itemlerle başladım oyuna.. Şuana kadar 60.00 dps'yi anca yapabildim.. Günde cok fazla oynayamıyorum ama yinede 2-3 saati geciyor... Ben suana kadar beğendim loot sistemini.. Artık öyle parayı basıp anında king olmak yok.. en azında item bile trade edicekseniz, sizinde iyi item düşürmüş olmanız gerekecek... (tabiki 3. sahıs siteler bir şekilde engellenirse dahada süper olur)

• yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    hocam mesajini okuyunca daha da gaza geldim.... su mart gelse yahu...
  • eklenen şeyleri gördüm test etme imkanım olmadı ama oynayanları izledim
    ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu yapılan değişikler kesinlikle yeterli değil
    daha rune sistemini ekleyemediler oyuna üstüne itemların dengesi şu an yok
    şu oyunu düzeltmek istiyorlarsa torment 1 den 6 ya kadar o an bulunduğunuz level a ve altına özel legendary itemlar düşmeli
    yani atıyorum 3 de oynuyorsanız torment 1-2-3 seviyesindeki legendary lerin düşme şansı olacak 4-5-6 nın %0 şansı olacak
    ya da torment 5 de oynuyorsanız 1-2-3-4-5 in itemları düşecek üstteki örneğe 4-5 de eklendiğinden torment 5 itemlarının düşme şansı da bir o kadar düşmüş olacak
    işte böyle bir item optimizasyonu yapamazlarsa bu oyunun ömrü gene çok kısa olur ve pek ümitlenmeyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Ocak 2014; 15:43:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.