Şimdi Ara

us---eu..yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben wow a baslamak icin wow ve bc aldım fakat 1 hata yapıp wow u us bc yide eu almısım :S acaba wow umu eu yapmanın 1 yolu varmıdır ?

• yokmu yardım ?
  • ??
  • Oyunu kurduğun klasörde realmlist.wtf dosyasını bul. Notepad le aç.
    set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
    set patchlist us.version.worldofwarcraft.com
    Buralardaki us leri eu yap. Dosyayı o haliyle kaydet, hepsi bu. Oyunu açınca eu serverları çıkacak karşına.
  • CD-key US ise git değiştir derim ben sana.
  • Hesabınız us ise..Yani us cd-key i girdiyseniz yapacak birşey yok gibi. Yine de blizzard'a bir mail atıp durumu anlatırsanız belki yardım ederler.
  • yok ben sadece arkadası anlattıgı gibi olacak heralde us un ustune eu bc kurmak istedim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Oyunu kurduğun klasörde realmlist.wtf dosyasını bul. Notepad le aç.
    set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
    set patchlist us.version.worldofwarcraft.com
    Buralardaki us leri eu yap. Dosyayı o haliyle kaydet, hepsi bu. Oyunu açınca eu serverları çıkacak karşına.

bende realmlistin icinde ole bisi yok + tam emin olmadan update de etmek istemiyorum 465 mb dosyayı indirdikten sora ya tbc yukleyemessem ?
  • O satır update yapılacak serverı gösterir. Değişen birşey olmaz, ister eu, ister us olsun aynı yamalar. Ben us olarak yapmıştım tüm updateleri şu an eu da oynuyorum. Bu arada tbc yi yükledikten sonra update etmen daha iyi olur. Belki bazı wow yamalarını içeriyordur tbc cd si. Boşuna indirmemiş olursun.
  • anladım su an cdleri cozewbilecekmi die bir arkadasıma verdim de soriim o satrları deistirdikten sonra tbc yukleyebilecekmiyim cunlu deistirmeden denediimde sadece eu ile uyumlu deidir dior ??

edit yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekilah22 -- 5 Haziran 2007; 20:36:14 >
  • Satırları değiştirmeniz eu serverlarında oynamanızı sağlar wow'u. Ama tbc kurulumu için durum ne olur onu bilemiyorum.
  • anladım ama bende sadece ilk satır var bide deistirince de sole bir hata veriyor

http://img507.imageshack.us/img507/1599/asdsdwb5.jpg
  • Repair yapman gerekiyo.
  • ama eu yapınca o hatayı verior us e cevirince duzelior ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekilah22

ama eu yapınca o hatayı verior us e cevirince duzelior ?

Oyun yamasını yükleyememiş. Realmlist dosyasına ikinci satır olarak şunu yapıştırın. (set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com) parantez olmadan. Bu şekilde yamaları yüklemezse birde eu ları us yapın deneyin. Yama işi bitince eu yapar kullanırsınız oyunu.
  • tamam tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

Orjinalden alıntı: tekilah22

ama eu yapınca o hatayı verior us e cevirince duzelior ?

Oyun yamasını yükleyememiş. Realmlist dosyasına ikinci satır olarak şunu yapıştırın. (set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com) parantez olmadan. Bu şekilde yamaları yüklemezse birde eu ları us yapın deneyin. Yama işi bitince eu yapar kullanırsınız oyunu.

Bu şekilde çözebildinmi? bendede aynı sorun varda
  • denemedim cunku patch boyutu yuksek indirmek icimdne gelmiyor ya olmazsa die ondan baska bi yoldan halledecegim cd ile olabilir
  • Ya ben eu versionun rapid linklerini bulsam affetmicemde rapid linklerini bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.