Şimdi Ara

US PSN ve TR PSN Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır TR psn kullanıyorum. Fakat PS4 ile beraber US psn geçmeyi düşünüyorum oyun fiyatları bakımından. O yüzden bilgi almak istiyorum. US psn kullanırsam acaba online oyunlarda ping sorunu yaşar mıyım? Zaten bunun dışında da bir sorun olacağını sanmam TR psndeki arkadaşlarımı US psn'e ekleyip aynı şekilde online oynamaya devam edebilirim değil mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Bu soru benim de aklımda. Konuyu upluyorum bu yüzden.
  • Online oyunlarda oyuncular birbirine en yakin pingli oyunculari bulusturur veya oyuncunun en düşük pingli sunucuya yerleştirir Us psn diye amerikali oyuncularla oynayacagimizi düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun fiyatlarından ötürü us psn farz oldu ama bilgi bir arkadaşın gerçektende farkları artıları eksileri anlatırsa çok iyi olur..
  • US PSN'e geçmeniz sadece oyunu oradan almanızla ilgili birşeydir.Online oynadığınızda zaten pingi birbirine yakın oyuncuları atar oyun.
  • Bende ps4 ile ilk defa konsola geçiyorum PC den, bu sorunun cevabını arıyordum, PSN nedir ne demektir onu bile bilmeyen biri olarak :) Oyun fiyatları dışında herhangi bir farkı yok o halde öyle mi US veya TR PSN olması?
  • Ben geçtim bile.Oyunların psn versiyonu 60 dolara geliyor.Yani 120 tl.Bir tek eksiği kart sorunu olabiliyor ama onuda amazondan 10-20-50 dolarlık online get code ile anında alıp,Psn'ye ekleyebiliyorsunuz.Tr psn'de ki oyuna 180 tl verecek kadar zengin değiliz.Aynı oyuna çok daha ucuza sahip olabilmek varken neden daha fazla para vereyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    çift hak tr psn oyunlar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • US PSN fiyat bakımından her zaman daha iyi. Bir de Plus üyesiyseniz extradan %10 indirim yapıyorlar çoğu zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ben geçtim bile.Oyunların psn versiyonu 60 dolara geliyor.Yani 120 tl.Bir tek eksiği kart sorunu olabiliyor ama onuda amazondan 10-20-50 dolarlık online get code ile anında alıp,Psn'ye ekleyebiliyorsunuz.Tr psn'de ki oyuna 180 tl verecek kadar zengin değiliz.Aynı oyuna çok daha ucuza sahip olabilmek varken neden daha fazla para vereyim.

Ps4 te usa psn akacak zaten.Türkiye psn inde Türkiye ile hiçbir alakası yok.Sadece Türkçe bir menü o kadar.Destek filan hikaye arkadaşlar adamlar yıllarca bizi kandırmış.Gönül rahatlığıyla usa psn artık kullanılabir.Türkiye psn e destek oluyoz diye millet yıllarca İngiltere psn e destek olmuş.Hoş Türkiye bile olsa yeni nesilde o fiyatlara %95 oyunları Türkiye den almayacaktır.Kısaca usa psn = daha ucuz oyun Türkiye psn = daha pahalı kazık fiyata oyun almak.Online oyun vs hiçbir fark yoktur.

• amazondan 1 yıllık kod aldım bende us psn e geçtim bir şey sorcam ps4 alırken içinde ps plus kodu var 1 aylık deneme bildiğiniz şey bu kod us ve ya tr de girsek sorun olur mu ?
  • Peki US Psn hesabı alıp Türkçe menu kullanabilir miyim ? Ayrıca US PSN yaparsan şundan bundan yararlanamazsın denilecek hiçbirşey yok mu ?
  • Hayır, kullanamazsın. Çünkü US PSN'de sadece ingilizce dil mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Hayır, kullanamazsın. Çünkü US PSN'de sadece ingilizce dil mevcut.

Tamam bu çok bir problem değil. Peki uygulamalar hakkında birşey sormak istiyorum. Mesela film uygulamaları var. TR olursa bunlar bize uygun olarak TR dublaj/altyazılı mı sunuluyor ?
  • US PSN'de satılan hiçbir oyun, film ve dizi'de tr altyazı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ben geçtim bile.Oyunların psn versiyonu 60 dolara geliyor.Yani 120 tl.Bir tek eksiği kart sorunu olabiliyor ama onuda amazondan 10-20-50 dolarlık online get code ile anında alıp,Psn'ye ekleyebiliyorsunuz.Tr psn'de ki oyuna 180 tl verecek kadar zengin değiliz.Aynı oyuna çok daha ucuza sahip olabilmek varken neden daha fazla para vereyim.

Buna ek olarak eğer pc den , US playstation store dan alışveriş yapmakl isterseniz güvenli bir vps sunucu üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Bende Türk PLus'ı bırakıp US plus'a geçenlerdenim.
  • Benimde aklımda olan tüm sorular cevaplanmış oldu herkesin sayesinde. Bende bugün itibarı ile us psn'e geçeceğim. Ama yinede bir problem var. Oyunlar her ne kadar ucuz olursa olsun artık boyutları çok büyük oluyor. Sanırım Türkçe destekli oyunları kutulu, geri kalanını us psnden almak yada yurtdışından almak gerekecek 120tlye geliyor her iki türlüde
  • Yurtdışında hangi siteden 120ye geliyor kutulu? Marioda tronixte 60 $ + kargo 140-150 oluyor sanırım. Yanlış mı biliyorum?

• bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış biliyorsunuz. Sitedeki oyun fiyatları zaten 60$'dan ucuz oluyor mario için konuşuyorum. Henüz oyun almadım oradan ama alanlardan okuduğum kadarıyla 1 oyun 120-125Tl civarına geliyor
  • oyunu us psn'den satın alsam, sonra tr psn hesabıma geçip oynayabilirim sorun yok bu olayda galiba?

eğer us psn'e geçersem tr psn'deki trophyler falan silinecek yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

oyunu us psn'den satın alsam, sonra tr psn hesabıma geçip oynayabilirim sorun yok bu olayda galiba?

eğer us psn'e geçersem tr psn'deki trophyler falan silinecek yanlış mı biliyorum?

Oyunları oynarsın, sadece trophlerin hesaplarında kalır, silinmezler.

US hesabındaki tropi ile , TR hesabındaki troph farklı olur. Ben troph'i ile ilgilenmediğim için pek önem arzetmiyor benim için.Biraz cebimizin dostu olmalıyız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.