Şimdi Ara

TR PSN KULLANIRKEN US PSNDE KULLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdn öğrendiğim kadarıyla TR PSN merkezli hesaptan US PSN açıp PS PLUS alabilirim.Tam olarak nasıl olduğunu anlatırmısınız ?

• Her hesabı ayrı ayrı açabiliyoruz.

İçinden/dışından diye bir şey yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

Her hesabı ayrı ayrı açabiliyoruz.

Benim hesap TR psn bu hesaptan US PSN de alamazmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

quote:

Sorunuzu galiba yanlış soruyorsunuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Star

quote:

Sorunuzu galiba yanlış soruyorsunuz ?

Şimdi benim hesap TR,aynı hesaptan ikincil bir ülke gösterip US PSN alabilirmiyim diyorum ?
  • aynı hesaptan demişsin de..

aynı hesaptan mümkün değil.., ama US bilgilerini girdikten sonra account un zaten US olacak..

ya bak şimdi; ne yapmak istediğini anlıyorum.. tr hesabın zaten var, bunu (psn için) otamatik yap..

diğer oluşturduğun (US - UK gibi) hesaplarda da, TR'den aldığın oyunları (içerikler dahil) zaten oynayabileceksin..

sadece US içeriklerinde sıkıntı olur ((US hesaptan aldığın içerikleri (oyunlar değil)TR ve UK hesaplarında kullanamazsın)).

Bölge farklılığından dolayı US içerikleri sadece US hesabında kullanabilirsin.

Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

aynı hesaptan demişsin de..

aynı hesaptan mümkün değil.., ama US bilgilerini girdikten sonra account un zaten US olacak..

ya bak şimdi; ne yapmak istediğini anlıyorum.. tr hesabın zaten var, bunu (psn için) otamatik yap..

diğer oluşturduğun (US - UK gibi) hesaplarda da, TR'den aldığın oyunları (içerikler dahil) zaten oynayabileceksin..

sadece US içeriklerinde sıkıntı olur ((US hesaptan aldığın içerikleri (oyunlar değil)TR ve UK hesaplarında kullanamazsın)).

Bölge farklılığından dolayı US içerikleri sadece US hesabında kullanabilirsin.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G2A'dan Rusya PSN kartı almak
    9 yıl önce açıldı
    Psn Yok
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TR hesabınla US PSN'den bişey alamazsin. Öyle bir hesap dayanışması yok, sadece ikinci hesap olarak US PSN açıp, oradan indirdiğin oyunlari TR hesapta oynayabilirsin. Ya da tam tersi.. Ama önemli bir unsur var, US PSN'de TR kredi kartları geçerli değil, Amazon gibi sitelerden para yerine geçen Psn Card alman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

TR hesabınla US PSN'den bişey alamazsin. Öyle bir hesap dayanışması yok, sadece ikinci hesap olarak US PSN açıp, oradan indirdiğin oyunlari TR hesapta oynayabilirsin. Ya da tam tersi.. Ama önemli bir unsur var, US PSN'de TR kredi kartları geçerli değil, Amazon gibi sitelerden para yerine geçen Psn Card alman lazım.

Sanal kart gibi bişey mi satndart kredi kartımı ?
  • quote:

TR hesabınla US PSN'den bişey alamazsin. Öyle bir hesap dayanışması yok, sadece ikinci hesap olarak US PSN açıp, oradan indirdiğin oyunlari TR hesapta oynayabilirsin. Ya da tam tersi.. Ama önemli bir unsur var, US PSN'de TR kredi kartları geçerli değil, Amazon gibi sitelerden para yerine geçen Psn Card alman lazım.

öncelikle hay ağzına sağlık kardeşim diyerek sorunum konusunda senden yardım bekliyorum.

Bende TR Plus hesap var. birde US PSN var. onunla OUTLAST ı satın almak için kredi kartı bilgilerimi girdim. hatalar verdi. Bu amazondan psn card alınca mail adresine mi geliyor. gerekli bilgiler (kodlar)... tesekkürler...
  • Yapılacak olan şey Amazon'dan PSN CARD satın almak. PSN CARD denince aklınıza fiziksel bir kredi kart veya sanal kart tarzı birşey gelmesin. Tamamiyle indirme kod'larından ibaret. Forumda konuları mevcut, oradan kontrol ederseniz daha detaylı yardım alabilirsiniz. Ama özet olarak anlatmak gerekirse;

http://www.amazon.com/10-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B00GAC1D2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1391786467&sr=8-1&keywords=psn+card

Örnek olarak bu linkte 20 $'lık PSN CARD mevcut. Daha fazla veya az isterseniz altta Content bölümünde farklı tutarları mevcut. İhtiyacınız olduğu kadar tek veya birden fazla alabilirsiniz.

Amazon'a üye olup, gerçek bir Amerikan adresi girmeniz gerekiyor. ( Amazon forumlarını kontrol edin, yardımcı olacaktır )

Sonra kendi TR kredi kartınız veya oluşturduğunuz sanal kartınızla satın alacaksınız. Banka kartı işe yaramıyor sanırım. Neyse; satın aldıktan sonra, ücret Amazon'a ulaştığı an (bu hemen de olabilir, bir kaç saati de alabilir) Amazon hem site üzerinden hem de mail ile size indirme kodu gönderecektir. Siz de US PSN'ninizden o kodu Redeem Code bölümüne girdikten sonra hesabınıza ne kadarlık aldıysanız o kadarlık ücret yatmış olacaktır. O ücretle de istediğiniz şeyi alabilirsiniz. Mantık bu yani, olabildiğince yalın anlatmaya çalıştım, yardımcı olabilmişimdir umarım

• quote:

Yapılacak olan şey Amazon'dan PSN CARD satın almak. PSN CARD denince aklınıza fiziksel bir kredi kart veya sanal kart tarzı birşey gelmesin. Tamamiyle indirme kod'larından ibaret. Forumda konuları mevcut, oradan kontrol ederseniz daha detaylı yardım alabilirsiniz. Ama özet olarak anlatmak gerekirse;

http://www.amazon.com/10-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B00GAC1D2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1391786467&sr=8-1&keywords=psn+card

Örnek olarak bu linkte 20 $'lık PSN CARD mevcut. Daha fazla veya az isterseniz altta Content bölümünde farklı tutarları mevcut. İhtiyacınız olduğu kadar tek veya birden fazla alabilirsiniz.

Amazon'a üye olup, gerçek bir Amerikan adresi girmeniz gerekiyor. ( Amazon forumlarını kontrol edin, yardımcı olacaktır )

Sonra kendi TR kredi kartınız veya oluşturduğunuz sanal kartınızla satın alacaksınız. Banka kartı işe yaramıyor sanırım. Neyse; satın aldıktan sonra, ücret Amazon'a ulaştığı an (bu hemen de olabilir, bir kaç saati de alabilir) Amazon hem site üzerinden hem de mail ile size indirme kodu gönderecektir. Siz de US PSN'ninizden o kodu Redeem Code bölümüne girdikten sonra hesabınıza ne kadarlık aldıysanız o kadarlık ücret yatmış olacaktır. O ücretle de istediğiniz şeyi alabilirsiniz. Mantık bu yani, olabildiğince yalın anlatmaya çalıştım, yardımcı olabilmişimdir umarım

Çok güzel anlattın.E aynı şey sayılır sadece araya vekil koyarak walleta para koydul Çok teşekkürler

• bena daha ps4 almak nasip olmadı , araşıtırıyorum bu işleri. Bir soru sormak istiyorum türkiye deki kredi kartını US Psn'de kullanmıyoruz peki sanalkart alırsak. İninal, paybyme gibi kartlarla alışveriş yapabiliyor muyuz? Bir de US hesaba plus almak istersek onu nasıl alacağız ? Şimdiden teşekkür ederim
  • Benimde UK hesabım var, yıllarca önce açmıştım, şimdi onun username'ini kullanmak istiyorum ama tR'ye taşındığım için hiç pratik olmuyor. TR hesabı açıp, TR PSN Plus alıp kullanınca, UK account'unda oynayabiliyor muyum aynı biçimde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapılacak olan şey Amazon'dan PSN CARD satın almak. PSN CARD denince aklınıza fiziksel bir kredi kart veya sanal kart tarzı birşey gelmesin. Tamamiyle indirme kod'larından ibaret. Forumda konuları mevcut, oradan kontrol ederseniz daha detaylı yardım alabilirsiniz. Ama özet olarak anlatmak gerekirse;

eywallah agam klayvene, ağzına parmaklarına sağlık çaktım köfteyi, yarın nöbetten çıkınca hemen alim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.