Şimdi Ara

US PSN'den Oyun Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben arkadaşımla beraber madden nfl'i us psnden almak istiyorum. Nasıl halledebiliriz bu işi? Kredi kartımız çalışmaz sanırım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Beyler ben arkadaşımla beraber madden nfl'i us psnden almak istiyorum. Nasıl halledebiliriz bu işi? Kredi kartımız çalışmaz sanırım?

Evet kk calismaz onun icin us psn card alicaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı çalışmıyor, US PSN için özel PSN kartlarından alman lazım.
  • Onları nerden bulabilirim? Birde oyun 60 dolar kardlar ise 50 dolar o nasıl olacak?

• quote:

Onları nerden bulabilirim? Birde oyun 60 dolar kardlar ise 50 dolar o nasıl olacak?

50$+10$'lık 2 PSN kartı alman gerekiyor. Kredi kartın varsa PSN kartı satan sitelerden komisyon ödemeden alabilirsin. Kredi kartın yoksa forumun 2. el bölümünde az bir komisyonla PSN kartı satışı yapan üyeler var onlardan havale ile alma seçeneğin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Onları nerden bulabilirim? Birde oyun 60 dolar kardlar ise 50 dolar o nasıl olacak?

50$+10$'lık 2 PSN kartı alman gerekiyor. Kredi kartın varsa PSN kartı satan sitelerden komisyon ödemeden alabilirsin. Kredi kartın yoksa forumun 2. el bölümünde az bir komisyonla PSN kartı satışı yapan üyeler var onlardan havale ile alma seçeneğin var.

Kadıkoyde vs satan yerler var mı? Yüzyüze almayı tercih ederim. Forumdan satan arkadaşlardan elden alabilir miyim?

• yurtdışı kullanımına açık visa kredi kartının usa psn'de geçmemesi yeni bi olay mı? ben bi oyunun dlc'sini usa psn den almıştım (oyun da 1. bölgeydi) ama biraz oldu şöyle bi 2 sene falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 2 Kasım 2012; 21:35:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.