Bildirim
Us psn var başka ülke psn kullanmak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Us hesap makinede ana hesap ise, endo yada herhangi bir psn i ana hesap yaparsan makinene us hesabından istediğin oyunu oynayabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam rus psn gecin forumda konusu var yandexmoneyle rahat bi şekilde alırsınız oyunları ben dün fifayı aldım 186tl çekti -
Hocam nasıl geçiyoruz? Oyun fiyatları tr ve us psnye göre nasıl? 250 lira da bf1e veresim yok pek :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Six_Strings
Hocam nasıl geçiyoruz? Oyun fiyatları tr ve us psnye göre nasıl? 250 lira da bf1e veresim yok pek :(
hocam yeni rus psn acın 185lira suanda bf1 yandexmoney le kredi kartını ekleyip alıyorsunuz sıkıntısız -
Hocam normal bf1 us psnde de 60 dolar yine 180-190 liraya geliyor
Edit: ben deluxe editiondan bahsediyordum o da 5000 ruble yine 230 lira oluyor us psnde 240 lira zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six_Strings -- 15 Eylül 2016; 17:01:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X