Şimdi Ara

Us ve Eu oynayanların Serverları hakkındaki düşünceleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma girdiğimden ve girmediğimden beri herkes Us iyi Eu İyi yada Us kötü Eu iyi yada Us iyi Eu Kötü(^^) Gibi düşüncelerine rastlıyoruz.Bende buna bir açıklık getirmek ve o serverı neden sevdiğinizi bulmak için bunu yazma gereği duydum.Herkes oynadığı serveri neden sevdiğini yada sevmediğini diğer serverla arasındaki farkı yazabilir mi ?
    İlk ben başliyim:Over9000 Gibi DragonBallz repliğiyle karşılaşmadığım(Sadece patchlerde kısa süreli oluyor) ikidebir atılmadığım için Us'u seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSaveUsEveryone26 -- 25 Haziran 2011; 11:08:02 >

• 220 lerde ms oldugu icin us sewmiorum. ayrıca cok fazla smurf war we low levellardaysanız eger acaip leave oluor
  • Bence çok gzüel yani kanım kaynadı benim bi kere güzel olmasaydı olmazdı böyle şeyler gibi yani çünkü güzel bence eu lag yok tertemiz noob olsa da güzel yani çünkü usde de var bi kere sonuçta iyiye gidiy yani serverları düzeltmeye çalışıyolar bu bile başarı bence eu güzel
  • 200ms'de oynamadığım için eu'yu seviyorum. Bizimki de tutku işte.
  • çoook azda olsa delay olan server a us denir
  • Eu'da bol bol sorun olduğu için bol bol özür hediyeside veriyolar

Edit:Riot EU'daki oyuncuları US'a yönlendirmeye çalışıyor diye yazıyordu forumda.Neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHXS -- 25 Haziran 2011; 20:29:52 >
  • Euda da Usda da summonerım var. Forumdan habersiz Us de başlamıştım zamanında forumda konu açılınca Eu ya geçtim ama belirli saatlerde eu da oynuyorsanız cinnet geçirme olasılığınız Usde oynayanlardan 2 kat fazla. Sabahtan giriyorum sıra olmadığı için eve geldiğimde 1 oyun atıyorum sonra oyunda çıktığım zaman session closed veriyor. Tekrar giriyorum 30 dk bekletiyor o sırada başka işlerle uğraşıyorum geliyorum bakıyorum server is currently busy. Us yüklü şu sıralar sabah girebilirsem eu akşamları da us oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • over9000 dediği için eu dan nefret etmeye başladım, EU SERVER I SEVMİYORUM
    bu sebepten us server aldım ama, çoluk çocuk oranı eu dan yüksek olduğu için, US SERVER I SEVMİYORUM.
    Sonuç : over9000 olayı giderilir ise eu server muhteşem olur.

Dip Not: Us serverde sürekli leave var canı sıkılan oyundan çıkıyor, ayrıca 20 dakika dolar dolmaz surrender atıyorlar, bi oyun zevki bırakmıyorlar, eu da ne maçlarım olumuştu 90'ar dakikalık. Us server çok kalitesiz ama işte hep açık olduğu için insan dayanamayıp giriyor.
  • 30 olun önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.