Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birçok kişinin başına gelen PSN Store'da cüzdan sorununu, hesabı US olarak alıp, PSN Gift Card'larla hesaba para aktararak çözmüş bulunmaktayım takır takır çalışmakta, bu sorunu yaşayanlara öneririm. Ama takibinde size danışmak istediğim bir konu var. Büyük ihtimal yarın teknosadan ps4 pro alacağım. Oturdum araştırma yaptım internette, Pal, Ntsc ve Ntsc-J kodlarına denk geldim. Avrupa bölgesinde olduğumuz için burada satılan oyunlar ve konsol Pal imiş, bölge kodu sorunu da bulunmamaktaymış. (yani ntsc oyunlar da çalışıyor pal'da)

Fakat forum içinde başka bir hocamın şöyle bir yorumu oldu: "us hesabım var, 2.bölge pal oyun aldım ama dlc'leri dijital indiremiyorum."

Örnek vermek gerekirse: Diyelim US hesaplı pal ps4 prom var, gittim 2.bölge pal Watch Dogs 2 aldım standart paket. Sonra dedim ki "yaw ne güzel oyun ek paketleri varmış dur alayım psn'den". Psn'e girdim, almadı beni oyun satın alma sayfasına yönlendirdi. Kalakaldım öyle.

Psn hesabımı us olarak aldığım için kutulu pal oyunumu cihazda kabul edip, oyunu psn'de görmüyor mu?

Eğer böyleyse oyun alımını sadece dijital ortam üzerinden mi yapmalıyım işi garantiye almak için?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımın yardım/fikir/yorum/tavsiyelerine sonuna kadar açığım.

Tekrardan teşekkür ederim :)

• Us psn de plus suan 50 dolar cuzdana para yukliyip almanin yolu varmi.kredi karti ekleme cikiyor hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni keşfettim ama çok faydalı bir konu olmuş hemen psn us oluşturup 10$'lık psn gift cart ile hesaba para attım, şimdi bir oyun indirelim bakalım hazır amerikada middle year sale varken
  • Bu konu olmasa, Sony Türkiyede barınamaz.
  • Arkadaşlar playstation hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi Türkiye’den Playstation Plus alırsak bunu Amerika mağazasında kullanabiliyor muyuz?

• Agalar o kadar laf atıyorsunuz da yine de iyi fiyatlar var..
    http://psn4.com/http://psn4.com/search/Fifa+17 59 TL http://psn4.com/search/grand+theft+auto+V 89 TL

EDİT: Bide anlamadığım olay bu siteden oyunlara bakıyoruz ama USA üyeliğimiz olduğunda tüm ülkelerden oyun mu alabiliyoruz çünkü öyle bir muhabbet geçiyor gibi gördüm. TR de olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Coder -- 30 Temmuz 2017; 12:26:26 >

• usa psn icin gift card satan forum uyesi ariyorum ama bulamiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

• endonezya'dan oyun alınamıyor artık değil mi?
  • defected kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla hayır ancak offgamers gibi sitelerden kod alarak alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Kredi kartıyla hayır ancak offgamers gibi sitelerden kod alarak alabilirsiniz

teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim usa psn hesabım var lakin nasıl açtığımı felan hatırlamıyorum hiç.5 yıl oluyo ps4 ü alalı o zamanlar yapmışım birşeyler store'a girince usa psn store'a
    girmiş olduğundan ötürü usa psn hesabım olduğunu hatırladım.(normal tr psn im var onu kullanıyorum şuan).bu hesaptan ininal kartı kullanarak 2 dolarlık bir oyun alıyım dedim bakalım alabilecekmiyim diye(kartta 15 lira var) ama alamadım kartı kabul etmedi.her neyse şimdi ben bir şekilde usa psn store da geçerli 50 dolarlık gift card alırsam eğer bu hesabımda kullanabilirmiyim bir sıkıntı olur mu ? çünkü dediğim gibi nasıl açtığımı felan hatırlamıyorum hesabı...
    2k18 oyununu burdan almak istiyorum tr psn de 300 lira malesef ...
  • SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt
    hesabı kullanırsın kod ekler oyunu alırsın ama bence yeni bi hesap aç iki dakikalık iş.satma durumu olursa sorun yaşamazsın.
  • hocam iyi günler konuyu okudum tamamen ama göremedim eğer kardeşlik yaparsak amerikan hesabı ve tr hesabı arasında fifa 18 icon edition aldık diyelim avantajlarından kim yararlanabiliyo ? iki hesapta yararlanamıyo olması lazım çünkü her hafta pack veriyo mesela yada early accessinden yararlanabiliyo mu iki hesapta ?

ayrıca bi diğer sorum fifa points aldık diyelim kardeşlik yaptık ya da yapmadık usa gift kart olarak alıp fifa points alınıyo mu ? sorun cıkar mı ?
  • uçanteneke888 kullanıcısına yanıt
    FIFA 18 Icon edition'un alındığı hesaptan oynayan kişi avantajlarından yararlanır yani sec kullanıcısı yararlanır, pri kullanıcı yani oyunun alındığı hesap değil de başka hesaptan oynayan standart sürüm oynuyormuş gibi devam eder.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    peki şimdi icon editionı alırsam aldıgım hesaptaki oynayabiliyo diğer hesaptakinde hala oyun kapalı mı görünüyor ?
  • Türkiye Psn kredi kartı hatası vermesinden bunaldığım için usa psn açtım aldım gift kartımı yükledim çatır çatır alıyorum oyunları.Tr psn türkçe oyun için seçilir hiç bir artısı yok rezalet.
  • Arkadaşlar merhaba , her zaman amazondan psn code aldığım kartım payment revision recuired hatası vermeye başladı limit falan var anlamadım çözümünü.Bilen var mı ? Teşekkürler.

• Electronichan kullanıcısına yanıt
    Valla oyunlar nerde daha uygunsa ordan satın alıyorum hocam. Hem usa hem TR hem de endo hesabım var. Plus'ı da endonezyadan aldım. Türkçe oyunlar dışında bir getirisi yok dediğiniz gibi.
  • uçanteneke888 kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla beraber icon edition aldığınız zaman hem sec hem pri sahibine oyun açılmıştır diye düşünüyorum ama gelen ön sipariş hediyelerinden yalnızca sec kullanıcısı yararlanır
  • Amazondan gift card aldım. PSN'de de aktif ettim cüzdanımda gözüküyo para hiç bi sıkıntı yok. Ancak oyun alma kısmına gelince benden yeniden bi ödeme seçeneği sunmamı istiyor ve cüzdandaki parayı harcamıyor. Bunun çözümünü bilen var mı cüzdanda 60.02$ var alışveriş sepetim 59.99$
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.