Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
155
Favori
150.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mantıklı hala us psn açmak. Trden daha ucuza geliyo her türlü. Türkçe oyun yok onun için isterseniz tr psn hesabı isterseniz birleşik arap emirlikleri ya da rusya hesabı açmalısınız. Plusı bilmiyorum ama usadan alırsanız daha ucuza alabilirsiniz çoğu oyunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.g2a.com
    Access Denied
    https://www.g2a.com/tr

Sitesi güvenilir midir arkadaşlar daha önce alışveriş yapanınız var mı? 20 dolarlık kod alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı yazdığın konuyu açan kişi ayrıntılı olarak anlattığı halde hala nasıl alabilirim diye sorman çok ilginc.

Tamam işte mecbur 10 USD Lik kart alıp alicaksin başka türlü alamazsın.

• PSN US'dan alışveriş yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim. PM.
    Çok büyük ihtimalle yazım yanlışı olmuştur o fiyata düşeceğini sanmıyorum. Alım yapmadan önce tekrar kontrol etmekte fayda var

• Arkadaşlar uspsn ye giremiyorum. Beni trpsn ye yolluyor. Başka tarayicidan deniyorum bu kezde ingiltereye yonlendiriyor.
    Bu işin püf noktası nedir. Bi el atıverin sevabına.

• kugutex kullanıcısına yanıt
    Önce TR PSN'den çıkış yapman lazım. Sonra şuradaki linkten gireceksin.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hemen bi deneyeyim.

• Arkadaşlar biraz önce USA PSN'den yeni bir Paypal USA hesabı açarak NBA 2K19'u aldım.

Paypal hesabımdan çıkış yaparsam tekrar giriş yapabilir miyim? Telefon onayı sorar mı? Eski Paypal USA hesabıma giriş yapmayı denediğimde telefon onayı istiyordu. Bildiğiniz gibi Türk telefon numarası olmuyor.
  • alışveriş yapmaya çalışanlar bu yöntemi deneyebilir.

https://forum.donanimhaber.com/us-psn-den-paypal-ile-alisveris-yontemi--138586892

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Haziran 2019; 20:48:12 >
  • Biras once offergamestan 10 dolar alarak nba aldim ama 0.25 vergi kesti 6.75 kaldi yanlis bir sey mi yaptim arkadaslar

• Arkadaşlar, ben bugün Amazon’dan 20 Dolar’lık gift card aldım, hesabıma tanımladım. Sepete gittiğimde cüzdanda para gözüküyor, fakat istediğim oyunu alamıyorum. Credit card/debit card, pay-pal ve redeem code seçeneği çıkıyor. Oyunu alamıyorum. Ne yapmam gerek?

Edit: PayPal us hesabı açarak hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 7 Haziran 2019; 23:37:1 >
  • gurkanbesyo G kullanıcısına yanıt
    adresi alaska veya oregon eyaletinden girerseniz vergi almaz.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Ben florida yaptım vergi alınmadı.

• Arkadaşlar 2008 den beri amerika psn den oyun alırım bu adresi kullanıyorum vergi vs olmadan hiç sorun yaşamadım.zamanında forumdan almıştık adresi

1 mexes
    los angeles- santa monica
    California
    93105
    United States
  • Ben haritalardan herhangi bir bina seçtim
    Uspsn hesabıma tanıttım. Oldu. Ama daha oyun almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 8 Haziran 2019; 8:50:45 >
  • NBA 2K19'u aldım. TR PSN'de 134 TL. US PSN'de sadece 2.99 Dolar. Adresi Oregon'dan tanımlayınca vergi de kesmedi.
  • 10 dolar gift card amazonda kalmamış ne zaman eklerler
  • Arkadaşlar ben bilmeden eski uspaypal hesabıma giriş yapmaya çalıştım. Telefon istedi bir abd de işyerinin telefonunu yazdım. İngilizce bilmediğim için kod gondermek için istediğinizni tahmin edemedim. Büyük ihtimalle o numaraya kod yolladı. Bir sey olurmu k.kartımı silmemiştim ordan. Bu konuyuda yeni gördüm silmek gerekiyormuş

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.