Bu Elmalıdere Mahallesi Nasıl Bi Yer? Biraz Arastırdımda Kürt'lerin Yogun Olarak Yasadıgı Bi Mahalleymiş Sanırım Dogrumu ?
hani derler ya elit kesim mahallesi. öyle bir yer değil.ama uşakta öyle ayrım pek olmuyor. birşey olmaz. kürt,türk bu ayrımı yapmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: Ultio
hani derler ya elit kesim mahallesi. öyle bir yer değil.ama uşakta öyle ayrım pek olmuyor. birşey olmaz. kürt,türk bu ayrımı yapmayın.
Ayrım Deil Sadece Merak Ettim. Elit Kesim'midir Cidden? Yüzde Olarak Verirsek Ne Kadarı Elit Kesimdir?
elit falan değil tam tersi.bulaşmamanı tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Fade to Black
elit falan değil tam tersi.bulaşmamanı tavsiye ederim.
Biraz Daha Detay Alabilirmiyim?
Bence ayrım yap Sonuçta kız arkadaşınla, bacınla bırak geceyi akşam saatlerinde bile rahat dolaşamıyacağın bir yer. Bir sürü kavga için hayat süren "it-kopuk" var o civarda, adamların bütün hayatı toplanıp kavgaya gitmek. DH deyimiyle Apaçi Cenneti. Bencede hiç bulaşma.
Kız Arkadaşım o Mahallede oturuyomusta O Yüzden Merak Etmiştim. Bulaşmam Ztn işim Olmaz
Yok o kadar da değil, tabi kidiğer türde insanlarda var Zaten yeni projeyle sanayinin yerine ve arkasına komple yeni siteler yapılacak. Artık bunlarıda bir yere atalarlar herhalde. Kılcan tarfı gestapo olur Kendimi çok faşist gördüm ya. Heil Hitler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme