Bildirim
uşak üniversitesi hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
??????????? -
Usakta oturuyorum, universiteyi pek bilmem de sinava orda girmistim mimarisi guzel yeni bir universite. Ama egitim olarak nasildir bilmiyorum
Sehir olarak beklentini nerden geldigini falan bilmiyorum ama soz konusu Usaksa geldiginde sana baya kucuk gelecektir burasi Eglence duskunuysen var da olsa oyle cok mekan yok. Ama sessiz sakin bir sehirdir tutucu falan degildir o konuda seviyorum -
küçük bi yer ama yaşamayı bilirsen güzel.ben doğdugumdan beri uşaklıyım.bir şeye ihtiyacın olursa. -
Uşak şehir olarak iyidir. Üniversitesi de güzel. Eğitimini bilemem -
Kucuk ve rahat bir sehir. Kotu hicbirseyi yok bence. Ama disardakiler kucuk, koy gibi falan derler. Takma, insanlarida iyidir. Ama meraklidir:) Bi ihtiyacin olursa burlardayim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X