Şimdi Ara

Usb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba herkese..Şimdi bir sorunum war..Masaüstü pc me inca 2.4Ghz usb wireless adaptör aldım. Kurulumu herşeyi yaptıktan sonra aleti gördü..Bir komşum ile interneti paylaşacaız..Onda rt-205 adsl modem war ve laptop..İnternete girmeye çalıştığımda;
    "Kablosuz ağınızda şifrelemeyi etkinleştirmeden Internet'e ulaşamazsınız. Modem Web Arabirim sayfasından modeminize login olup kablosuz şifrelemeyi ayarlayabilirsiniz." bu uyarıyı alıyorum...Modem şifresi yok yani enter yazıp login oluyorm..Fakat bu ekranda iken herhangi bir şifre ayarlaması yapmaya kalkıştığımda ya bağlantı kopuyor ya da sonuc alamıyorum.Zaten bunu yapsam bile düzelir mi bilmiyorum. Bu konu hakkında acil yardıma ihtiyacım war yoksa kfayı yiyebilirm bilen biri beni aydınlatsın lütfen..Ayrıca sunları da belirteyim üzerinde calıstığım pc de normalde airties rt-102 modem kullanıyordum acaba bir çakışma söz konusu olabilir mi? Kullanıcı adı ve şifre doğru olarak girilmiş komşum nete girebiliyor? Hatta resimleri de göstereyim yardımcı olursanız gerçekten cok memnun olurum.Ayrıca aranıza yeni katılmıs biri olarak herkese merhaba deemk istiyorum

Usb
     Usb
     Usb

• buradan mı ayarlıyorsunuz
     Usb

yoksa
     Usb

buradan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Hub ve Displayport
    11 ay önce açıldı
    Usb Hub Tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.