Evde vokal ve enstruman kayıtlarında kullanmak için bir ses kartına ihtiyacım var,bütçem 1000 TL.
Özellikle optik girişi olması benim için önemli,bilgisayarımda firewire girişi bulunmuyor bu nedenle usb 2.0 yada 3.0 uyumlu olması gerek, bir de ipad ile uyumlu olursa iyi olur.
Değerli tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
clavinovaC
kullanıcısına yanıt
merhaba hocam siz profesyonel kartalara yönelin bütçeniz yeterli optik girişli bulunur ama ipad uyumu konusunda ben rastlamadım bende 1 ay içinde m-audio fast track alıp kayıtlara başlayacağım marka olarak bir çok marka var sizin kendiniz bakmanız iyi olur ama ben genede bildiklerimi yazayım m-audio roland esi gibi markalara bakabilirsiniz tabi başka bir çok marka var
Öncelikle cevap için teşekkürler, yeni adıyla aivd fast track sanırım.Hangi modelini düşünüyorsunuz?
Marka ve model konusunda hiç bir bilgim olmadığı için sizlerden yardım almak isterim açıkçası.Çünkü neye bakmam neye dikkat etmem gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok.
merhaba öncelikle m-audio ile avid kartların bazıları ortak üretim benim düşündüğüm fast track 2 modeli yada sıfır olarak m-track alabilirim durumlara bağlı marka model olarak ben m-audio dan yana kullandım güzel ürünleri var şekilleride hoşuma gidiyor neye dikkat etmek için öncelikle istedikleriniz neler onları belirleyin sonra marka ve bütçeye göre kart bakılır şimdi ben size bilgim dahilinde yardımcı olurum ama işte benimde sizin gibi yapacağım araştırıp bakmak o yüzden havada kalır bence siz bu işi yapan firmalarla görüşün vede bulunduğunuz şehirdeki müzik marketlerine bakın daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum çünkü bütçeniz az değil üzülmenizi istemem dediğiniz model güzele benziyor ama işte kağıt üstünde gerçekte ne verir ? beklentilerinizi karşılayacak mı ? o yüzden canlı destek daha iyi olur bu arada iyi bayramlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme