Bildirim
USB 3.0 İLE saniyede 8 mb veri aktarımı :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Driverları ve biosu güncelleyin.. Bi de attığınız dosyanın tek ya da parçalı olması da performansı etkiler.. Şu konuyu incelersen orada usb bi hdd yi test etmişler sen de elindeki flash ı test edip sorunun nerede olduğunu anlarsınhttp://forum.donanimhaber.com/m_53831814/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: maho1448
arkadaşlar Gigabyte 990fxa-ud3 anakartım var team sr1 16 gb 3.0 bellek aldım.Usb 3.0 surucumde yuklu fakat veri aktarırken saniyede 10 mb ı gecmıor usb 2.0 a da taktıgımda aynı sekılde.Neden böyle oluyor yada benım kacırdıgım bişey mi var yardımcı olabilirmısınız.
bu olay sadece sürücü değil işlemcinizin hızınada bağlıdır sonucta işlem yapan ve belleğinize dosya aktarımı yapan asıl elaman odur -
Dosya aktarimini ne zamandir islemci kontrol ediyor acaba? disk verilerini guney koprusu yada kontrolculer kontrol eder islemci degil. Bu konuda bilginizi yeniden gozden geciriniz.
Konu sahibi arkadasim seninde guc kaynagin orjinal mi yeterli geliyor mu bunlara bak.. usb 2.0 da da aynisini yapiyorsa baska bilgisayarda dene gene ayni sonucu alirsan disk sadece usb 3.0 girisli bir usb bellek oldugu ortaya cikar... -
exeter sen işlemcini sök öyle kopyama yap oldumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 27 Nisan 2013; 22:29:54 > -
Bilgisizliginizi bu sekilde ortaya cikarmaniza gerek yok. Siz kendinizin uygulayacagi yontemleri baskalarina onermeyin kalkar soker takarim der kalirsiniz orada... Kalp kirmak laf sokmak en basiti bende o basitlige kacmiyorum adam gibi uyariyorum seviyeyi dusurmeden.. Seviyenizi bilin. -
tamam arkadaslar sorunu hallettım hepınıze cok tesekkur ederim.Saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X