Bildirim
USB ANTENSİZ ADAPTÖRE NASIL ANTEN BAĞLANIR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gücünü USB'den alan modellere harici anten takıldığını görmedim. Vardır veya yoktur, ben görmedim. Usb ethernetin arkasına ayna görevi görecek Parabolik anten ile deneyebilirsiniz ufak da olsa sinyal artışı alırsınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
Gücünü USB'den alan modellere harici anten takıldığını görmedim. Vardır veya yoktur, ben görmedim. Usb ethernetin arkasına ayna görevi görecek Parabolik anten ile deneyebilirsiniz ufak da olsa sinyal artışı alırsınız.
Parabolik yatay yönlendirme anteni o yüzden hedef belli ise işe yarar. Ama çevreden sinyal alınacaksa olmaz. Anten dersine çalışmamışsın zamanında -
quote:
Orjinalden alıntı: Resident
Parabolik yatay yönlendirme anteni o yüzden hedef belli ise işe yarar. Ama çevreden sinyal alınacaksa olmaz. Anten dersine çalışmamışsın zamanında
Kendi modemi için koyacağını düşünmüştüm. Neden komşunun internetini kullansın ki. İçin fesat senin. -
quote:
Orjinalden alıntı: amdixx
İYİ GÜNLER BENDE CONTENAX MARKA USB WİRELESS ADAPTÖR WAR ANTEN ÇIKIŞI YOK BUNA ANTENBAĞLAMAK MÜMKÜNMÜ SİTEDE ARADIM BULAMADIM DA.......
Mümkün de zor biraz. İçini açıp anten bağlamak için ara kablo lehimlemen gerekecek. Nereye lehimlemen gerektiğini bulman luzım. ANT yazar büyük ihtimlalle. Ama ara belki resimdeki konetkör vardır. Var ise işin daha da kolay. Pigtail denilen ara kablo alırsın ve bu küçük konektöre takarsın. diğer ucuna da anteni bağlarsın olur biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_kosif -- 6 Eylül 2008; 5:03:41 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: a_kosif
quote:
İYİ GÜNLER BENDE CONTENAX MARKA USB WİRELESS ADAPTÖR WAR ANTEN ÇIKIŞI YOK BUNA ANTENBAĞLAMAK MÜMKÜNMÜ SİTEDE ARADIM BULAMADIM DA.......
Mümkün de zor biraz. İçini açıp anten bağlamak için ara kablo lehimlemen gerekecek. Nereye lehimlemen gerektiğini bulman luzım. ANT yazar büyük ihtimlalle. Ama ara belki resimdeki konetkör vardır. Var ise işin daha da kolay. Pigtail denilen ara kablo alırsın ve bu küçük konektöre takarsın. diğer ucuna da anteni bağlarsın olur biter.
bunun pigtail ı yok O kadar piyasada aradım. Hatta yabancı forumlarda araştırdım yok! MMCX e çok benziyor ama değil işte...
-
TEşekkürler arkadaşlar yakında içinin fotosunu çeksemde koysam gösterirmisiniz bana nası lehimliyeceğimi?
Bide pigtail denen kabloyu nerden bulabilerem? -
Kardeş öyle kolay değil baştan söyleyeyim. Yakarsın aleti elinde kalır söylemedi deme sonra... -
quote:
TEşekkürler arkadaşlar yakında içinin fotosunu çeksemde koysam gösterirmisiniz bana nası lehimliyeceğimi?
Bide pigtail denen kabloyu nerden bulabilerem?
devre üzerine kısa devre yapman yani antenini devre dışı yapman gerek çok riskli bir olay, geri dönüşü yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X