Şimdi Ara

usb arızası lütfen fikrinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorun şu ki bilgisayarımın açıldığından sonra 1 dakikayı bulmadan klavye fare hakimiyetini kaybediyorum, bios a girdiğimde bile aynı sorun var, bios menuusunde rasgele geziniyorum bir süre sonra hakimiyetim kayboluyor, bilgisayar kitlenmiyor ama, windows açıldığında işlemci göstergesi %4 5 seviyesinde değişmeli geziniyor, yani tek sorun usb de, birden fazla klavye ve fare de de aynı sorun oldu, sizce sebebi nedir?

not: bios a reset atmayı denedim sorun düzelmiyor

• farenin ışığı sönüyor mu çalışmayı durdurunca. usb akımı kesiyor olabilir.
  • denediklerimin hepsi kablosuz fare fakat windows ta usb çıkarıp takmalarıma tepki gelmiyor, zannedersem usb ye gelen bütün akım kesiliyor,

bu arada ana kartım

MSI 870A-G54 AMD 870+SB850 DDR3 2000MHz(OC) Soket AM3 Anakart

teşekkürler
  • anladım . kablosuzsa tabii fare ışığı sönmez ama adaptörü de usb akımı beslediği için kalvye ve mouse da durur eger usb akımı kesilirse .
    sanıyorum anakartın usb hub inda bir arıza var. tavsiyem normal usb optik bir mouse ya da usb den akım ile çalışan bir aygıt ile deneyin mesela harici laptop disk kutusu gibi . eger usb akımı kesiliyorsa anakartta arıza var demektir . garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin ya da harici usb çoklayıcılar var adaptörle çalışan bunları deneyebilirsiniz .
  • az önce harici hard disk i taktım, bios a girdim, ana menüde rasgele gezinmeye başladım 10 15 saniye sonra klavye takılı kalmış gibi menü seçimi kendi kendine ilerlemeye devam etti, bu sırada hard disk in ışığı yanıyordu, anlaşılan akım kesilmiyor fakat, kablolu klavyeyle denedim ve num lock ışığı söndü ve tekrar gelmedi...
  • taktığınız harici disk in kendi adaptörü var mı fişe takılan ?
  • hayır 2.5 inch lik sadece usb den alıyor gücünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet o zaman usb akımı kesilmiyor .saçma bir soru olacak ama klavyeyi farklı usb portlarda denediniz değil mi ?
  • evet gerek kasanın önündeki gerekse arkadaki bütün usb lerde kontrolü yaptım
  • aklıma gelen ps/2 klavye denemek .
  • şimdi farkettim hard disk usb 3.0 a takılıymis diğerlerine takınca güç gelmiyor, aynı şekilde klavye fareyi de 3.0 a taktım çalışır durumda, aygıt yöneticisinde herhangi bir uyarı gözükmüyor
  • anakartın usb hub ında bir arıza var malesef .
  • BeyLer Ben Bir USP Bellek aLdm pc ye taktım pc gördü gayet güzel hiçbir sorun yoq... usb nin içine birşeyler attığımda dosyalar bozuluyor winrar atarsam çıkarıp taktığımda bozuluyor çıkarılmıyor lütfen yardm :S:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.