Şimdi Ara

Usb aygıtı tanınmadı bu bilgisayara bağladığınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç saattir forum forum geziyorum uğraşıyorum olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

İos7 güncellemesini itunes üzerinden yaparken telefon ve bilgisayarı bağlayan kablo koptu , arızalıydı zaten. sonra ekranda "kablo ve itunes" resmi kaldı telefon üzerinde oynama asla yapamıyorum . bugün gittim yeni bir kablo aldım fakat şöyle bir hata alıyorum "USB aygıtı tanınmadı" Bu bilgisayara bağladığınız en son USB aygıtı arızalı olduğundan Windows bu aygıtı tanımadı .

Bilgisayarım win8 .

Res attım , usb portunu değiştirip tekrar res attım olmadı. i tunes son sürümü güncel.

aklıma takıldı , kabloyu yazıcıoğlundan aldım şimdi ucuz fiyatı tahminimce çok dandik.ondan olmuş olabilir mi ?

ona göre gidip yenisini alacağım başka bir yerden. şimdiden çok teşekkürler cevap veren herkese..

• Evet olabilir..değiştir kalitelisini al eğer mümkünse oldukça kısa olsun..
  • Çeşitli sebepleri vardır.. temel sorun kısa devredir.bence kablo kopunca akım kablosu diğer kablolara değerek kısa devreye sebep olmuş olabilir. Bu da anakart üzerindeki sigortayı yakar.

1) usb cihazınız bozulmuştur. Yanmıştır. bunun çok çeşitli sebepleri vardır. Acemi bilgisayarcı kasa ön usb portlarını ters takmışsa cihazınızın çipi yanar. bu mesajla karşılaşırsınız.

2)başka usb cihaz taktınız ve sadece arka veya ön portlarda bu sorun varsa sigorta değişimi ile çözülür.Sigorta yanmıştır.

3) eğer hiçbir port çalışmıyorsa güney köprüsü çipi zarar görmüştür. geçmiş olsun. pci usb kartı almaktan başka çareniz yok. anakart arızalı artık.

Sigorta aşağıdaki gibidir.

misal

X15 1,5A dır.

f200 2 A

X16 1,6A dır. Aynı veya üst-yakın sigorta ile değişirseniz sorun çözülecektir.

Yapamayanlar bana anakartı getirsin 20 tl den yaparım.. 0505 403 35 80 mikail1313@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 25 Ağustos 2014; 11:26:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.