Şimdi Ara

Usb bazen çalışıyor bazen çalışmıyor (Sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
12.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uSB ye (anakarttaki) klavye ve mouse takıyorum bazen çalışıyor bazen çalışmıyor suanda çalısıyor. Buna Ek olarak kasanın usb sini sorunsuz kullanabiliyorum fakat anakartın arka çıkışındaki usb lerde sorun var bazen güç geliyor bazen gelmiyor ne yapmalıyım son bios yükledim sorun devam ediyor. Unutmadan söyleyim PSU da sorun yok elimde 3 tane psu var baska kartlarda sorunsuz calısıyor. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamonix -- 9 Ağustos 2012; 1:43:58 >

• Hocam biostan legacy usb support'u kapatmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Hocam biostan legacy usb support'u kapatmayı deneyin.

+1
  • O işe yaramazsa o girişler bozuktur.
  • quote:

Hocam biostan legacy usb support'u kapatmayı deneyin.

hocam legacy usb support yok anakartta sanırım yada farklı bir isimde var bulamadım başka öneriniz varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

O işe yaramazsa o girişler bozuktur.

hocam ama şöyle bir durum söz konusu şimdi kasanın üzerindeki usb porta klaveyi takıyorum çalışıyor. daha sonra mouse u arka girişe takınca ikiside çalışıyor. en son klavyeyi kasanın usb sinden cıkartıp arkaya takıyorum o şekilde 2 si birden çalışıyor.

sizce sorun ne olabilir. bu arada bu işlemleri hem bios ta yapabiliyorum. windows ta denediğim zaman usb ler kitleniyor hiç çalışmıyor.

• AMI Bios'da bu şekilde.Diğer anakartlarda nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 9 Ağustos 2012; 0:10:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

AMI Bios'da bu şekilde.Diğer anakartlarda nasıl bilmiyorum.

şimdi deniyorum dostum olursa müthiş olacak benim için :D sonuçları yazarım buradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dieofsatan

quote:

şimdi deniyorum dostum olursa müthiş olacak benim için :D sonuçları yazarım buradan.

Crashday kardeşim sağolasın :) sanırım oldu. bu arada hemşeriymişiz kan çekiyor işte :)

USB ile ilgili herşeyi Enable yaptım tabi bilmediklerimi değil. bütün usb ler calısıyor özellikle pc yi kapattım bütün gücü kestim usb ler çalışıyor donma vs.. yok :)

Umarım diğer arkadaşlarada yardımcı olur bu konu...

Bu arada Usb support secenegi yok benim biosta biraz daha karmaşıktı ama çözdüm olayı sayende :) sağolasın tekrardan.

• quote:

quote:

quote:

Crashday kardeşim sağolasın :) sanırım oldu. bu arada hemşeriymişiz kan çekiyor işte :)

USB ile ilgili herşeyi Enable yaptım tabi bilmediklerimi değil. bütün usb ler calısıyor özellikle pc yi kapattım bütün gücü kestim usb ler çalışıyor donma vs.. yok :)

Umarım diğer arkadaşlarada yardımcı olur bu konu...

Bu arada Usb support secenegi yok benim biosta biraz daha karmaşıktı ama çözdüm olayı sayende :) sağolasın tekrardan.

Rica ederim,iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crashday kullanıcısına yanıt

Benimde usb portları çalışmıyordu, onca site de çözüm bulamadım, sizin sayenizde sorunumu çözdüm, teşekkür ederim. Donanimforum sitesine de teşekkür ederim, arşiv forumlar sayesinde sorunlarımızı çözebiliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.