Şimdi Ara

usb belleğe windows kurup başka bilgisayarda açabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usb belleğe windows kurmak daha sonrada başka bir bilgisayarda o windowsu açıp üzerinde kurulu nfs yi oynamak istiyorum . varmıdır yolu mümkünmüdür...

• çok şey istiyorsun hiç sanmam
  • Eğer USB Bellek bootable ise, ve Windows setup USB bellekleri görüyorsa yükleme için olabilir. Ama başka bilgisayara takarsan olmaz. Her sistemin konfigürasyonu farklı çünkü
  • iyide usb bellek nasıl bootable oluyomu nerden bilecem.. donanımın özelliğimi., yoksa biz mi bişey yapacaz... ama usb nin hızı yetişmez diyolar..bide bios usb yi tanırmı
  • ocak ayındak chip dergisinde bulabilirsin aradığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkuzgun

iyide usb bellek nasıl bootable oluyomu nerden bilecem.. donanımın özelliğimi., yoksa biz mi bişey yapacaz... ama usb nin hızı yetişmez diyolar..bide bios usb yi tanırmı

hızı yetrişmez doğru söylüyorlar ayrıca kuramazsın zaten usb belleğe windowsu bu bildiğim kadarıyla mümkün değil olsa olsa kurulum dosyalarını atabilirsin.
  • ben yapaılabilir biliyorum bıoastan ayarlarsan direk ilk olarak usb bellek görüyor sonra dewam edebiliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç denemedim ama mantıken bi sorun çıkmaması lazım. Yeni anakartların çoğunda artık usb'den boot seçeneği var. Ayrıca windows yüklemesi sırasında(XPde) bildiğim kadarıyla usb bellekler görünüyo. Önce bu şekilde kurup sonra başka bir bilgisayara takıp açılırken boot seçeneğini değiştirirsen muhtemelen çalışır. Ama dedikleri gibi bilgisayar konfigürasyonları farklı olacağı için ses kartını her seferinde yeniden tanıtman gerekebilir. Problem değil diyosan bi bak bence, denemeye değer
  • Hocam usb belleğe win98 açılış disketindeki dosyaları atıp biosdan açılışda usb bootu ayarlarsan açılışda usbden açar ve win98 açılış modu ile ile her sistemi açarsın tabi biosu usb bootu destekleyenler.
  • XP yükleyipte farklı sistemlerde kullanmak istersen büyük ihtimalle diğer kullanacağın sistemlerde driver sorunu çıkacaktır.Buda XP nin hiç çalışmamasına veya her defasında driver yüklemene sebeb olabilir diye düşünüyorum.
  • En az 256 MB kapasiteye sahip bir USB flash diske Windows XP'yi ve diğer faydalı programları flash sürücülere kurabilirsiniz (tabii kapasiteniz izin verdiği kadar).

Tom's Hardware nasıl yapıldığını "Cebinizdeki Windows" başlıklı yazısıyla anlatmış.
    Ayrıntılar burada: Tom's Hardware
    Gavurlar yapıyoo agbii
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycimx

XP yükleyipte farklı sistemlerde kullanmak istersen büyük ihtimalle diğer kullanacağın sistemlerde driver sorunu çıkacaktır.Buda XP nin hiç çalışmamasına veya her defasında driver yüklemene sebeb olabilir diye düşünüyorum.

ses kartı dışında driverlar sorun çıkartmıyor pek. Sürekli yanımda taşımak zorunda olduğum bir hdd var ve konfigürasyonu tamamen farklı olan iki bilgisayarda gayet rahat çalıştırıyorum. diğer kartları genelde tanıyor xp. 98 ve 2000'de ekran kartını da yüklemen gerekli bildiğim kadarıyla. Dediğim gibi, usb diske yükleme işini becerebilirsen, gerisi kolay
  • İlk defa duyuyorum.Bilgi için teşekkürler
  • xp muhtemelen sorun cikarir da linuxun knoppix surumunu kullanabilirsin rahatlikla..
  • walla biz bi ara bi programı çalıştırmayı denedik o bile her pc de çalışmadı. normal olarak çalışır zannediyorlardı itiraz etmem fayda etmedi. ne tekim çalışmıyorda. geçenlerde cinden gelen bi abi 8 gb bi usb getirince oda aynı şeyi denemek istiyordu. xp kuracam çalışacak her pc de diip duruyordu ama sonuç hakkında bilgim yok. benim kafam zaten 8 gb usb belleğe takılmıştı. bende 512 war yetmio kerata.
  • beyler durumu neden bukadar kasıyosunuz .. live cd lerle de işinizi görebilirsiniz .. hem de hiçbir sorun çıkmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: warlordx

beyler durumu neden bukadar kasıyosunuz .. live cd lerle de işinizi görebilirsiniz .. hem de hiçbir sorun çıkmadan

evet de o zaman yaptığın değişiklikler, kaydettiğin dosyalar vs diğer bilgisayara taşıdığında kaybolur, bu yüzden kasıyoz
  • doubledragon a teşekkür.. çok iyi bir link.

flash disk meselesi tamam.kafama takılan şudurki ben usb den notebook harddisk i alsam 5400 rpm taşınabilir.. üzerine windows kursam yine bu harddisk le bilgisayarı açabilirmiyim. bi arkadaş denemiş ve boot olmamış. boot ayarını usb ye getirmiş ama görmemiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.