Şimdi Ara

VirtualBox ta kurduğum Xp USB Aygıtlarını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 üzerinde virtual box kurdum virtualbox programına XP kurdum ama USB aygıtların ı görmüyor nasıl olacak bu iş?

• Sanal makinayi baslatmadan once settings kismindan USB seceneklerine gel ve buradan yeni bir usb filter ekleme tusuna bas. Ekleme tusuna bastigin zaman bilgisayarina takili usb aygitlari goreceksin. Hangisini kullanmak istiyorsan onu sec. Daha sonra sanal makinayi baslat ve yukarida ki menuden Devices>USB Devices sekmesine gel ve kullanmak istedigin usb aygitini sec, hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 3 Mart 2010; 19:13:57 >
  • pcheveslisi'nin karşılaştığı sorunun aynısı ile ben de karşılaştım. Bu durumu nasıl çözümleyebileceğimi araştırırken,tavsiyeler arasında en etkili çözümün Bethrezen arkadaşın çözümü olduğunu gördüm. Gerçekten de bahsedilen adımlar sonrası Flash Disk Virtualbox'ta görülebiliyor. Bethrezen arkadaşım teşekkür ederim bu pratik önerin için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgamaya -- 2 Nisan 2011; 21:48:07 >
  • Güzel bir yontem ..
  • netcad 5.0 versiyonu 64 bitte çalışmadığı için ve windows 7 home premium işletim sistemi olduğu için virtualboxa xp kurdum fakat akp hasp kilitini virtualboxa eklemeye kaldığımda aşağıdaki hatayı eklenemedi hatası veriyor. Bir çözüm bulamadım. nasıl çalıştırabilirim.

AKS HASP HL 3.25 [0325] USB aygıtı windows xp sanal makinesine eklenemedi.

USB device 'AKS HASP HL 3.25' with UUID {14591f5e-8951-4cc3-b0f9-4dacbd241b18} is busy with a previous request. Please try again later.

Sonuç Kodu: E_INVALIDARG (0x80070057)
    Bileşen: HostUSBDevice
    Arayüz: IHostUSBDevice {173b4b44-d268-4334-a00d-b6521c9a740a}
    Çağrılan: IConsole {1968b7d3-e3bf-4ceb-99e0-cb7c913317bb}
  • menüden Aygıtlar/ Paylaşılan dizinler'de usb diskin olduğu sürücüyü paylaştırın. böylece tak çıkar işi de olmaz.
  • akcan kullanıcısına yanıt
    Çok kolaylık sağlar bu yöntem ama sanal bilgisayarı virüs olabilecek dosyaları işlerken veya temizlerken kullanırken biraz riskli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.