Şimdi Ara

Usb bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar.Toshiba hayabusa marka 32gb flash belleğimin dosya sistemi raw a dönüştü,işletim sistemi windows xp sp3 ve yeni kuruldu.Formatlanmadan önce aynı sistem vardı ama belleği tanıyordu bilgisayar şimdi tanımıyor.Biçimlendirilmemiş biçimlendir hatası alıyorum.Anakart sürücüleri kurulu o konuda bir sıkıntı yok.Ama işin ilginç yanı belleği otg kablo ile tablete bağlayınca orada dosyaları görebiliyorum,taşınmasında ve çalıştırılmasında bir sıkıntı yok anlayacağınız üzere .Biraz karışık oldu ama umarım durumumu anlatabilmişimdir.İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2707

İyi geceler arkadaşlar.Toshiba hayabusa marka 32gb flash belleğimin dosya sistemi raw a dönüştü,işletim sistemi windows xp sp3 ve yeni kuruldu.Formatlanmadan önce aynı sistem vardı ama belleği tanıyordu bilgisayar şimdi tanımıyor.Biçimlendirilmemiş biçimlendir hatası alıyorum.Anakart sürücüleri kurulu o konuda bir sıkıntı yok.Ama işin ilginç yanı belleği otg kablo ile tablete bağlayınca orada dosyaları görebiliyorum,taşınmasında ve çalıştırılmasında bir sıkıntı yok anlayacağınız üzere .Biraz karışık oldu ama umarım durumumu anlatabilmişimdir.İyi forumlar.

EaseUS Data Recovery Wizard 5.8.0 programını kurarak icindeki verileri bir kısmını alabilirsiniz hepsini değil !! daha sonra biçimlendirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2707

İyi geceler arkadaşlar.Toshiba hayabusa marka 32gb flash belleğimin dosya sistemi raw a dönüştü,işletim sistemi windows xp sp3 ve yeni kuruldu.Formatlanmadan önce aynı sistem vardı ama belleği tanıyordu bilgisayar şimdi tanımıyor.Biçimlendirilmemiş biçimlendir hatası alıyorum.Anakart sürücüleri kurulu o konuda bir sıkıntı yok.Ama işin ilginç yanı belleği otg kablo ile tablete bağlayınca orada dosyaları görebiliyorum,taşınmasında ve çalıştırılmasında bir sıkıntı yok anlayacağınız üzere .Biraz karışık oldu ama umarım durumumu anlatabilmişimdir.İyi forumlar.

EaseUS Data Recovery Wizard 5.8.0 programını kurarak icindeki verileri bir kısmını alabilirsiniz hepsini değil !! daha sonra biçimlendirin

Teşekkürler,yarın deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    64 gb usb bellek biçimlendirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.