Şimdi Ara

USB Bellek Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce baska bilgisayarlarda çalıştırdım.simdi kendi bilgisayrımda ne yapsam calismiyor.

Ne yapmalıyım.(cd si falan yok usb bellegin)

• usb portların çalışıyor mu veya anakartın usb driverları ile ilgili bir sorun yok değilmi???
  • hayır diger usb ürünler çalışıyor.
  • valla geçmiş olsun demek istemem ama bellek ömrünü yitirmiş olabilir gecen dandik bi tane vardı elimde kaldı arkadsımındı ama olsun yazık şu radyolu sahte sony lerden biriydi.
  • ürünü 1 hafta önce teknolojixten aldım toshiba 512mb ayrıca aleti pc ye takıp pc yi yeniden baslatııgımda üstündeki led yanıp sönmeye baslıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skip2mylou -- 15 Aralık 2006; 14:04:44 >
  • olsun yeni aldıysan zaman kaybetme bence geri götür durumu izah et seni geçiştirmelerine de müsade etme
  • su anda bir internet cafedeyim alet çatır çatır çalışıyor.anlamadım bu işi.acaba anakartın cdsinde usb driver vb. bisey olabiliri kurulması gereken.aleti taktıgımda transmemory diye baloncuk cıkıyor.fakat benim pc de bunun yerine bilinmeyen yazıyor.ve yukarıdaki resimdeki uyarıyı veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    USB BELLEK BOZAN ANAKART...!
    17 yıl önce açıldı
    Usb Bellek Görünmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senın pc de hiç mi çalışmadı yoksa çalışıyorduda sonradan mı hata verdi
  • ilk defa bugün denedim pc'imde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.