Şimdi Ara

Usb Bellek Sorunu.Acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kingston 4gb usb belleğimi 4 aydır kullanıyordum.Bugun taktığımda ise usb bellek gidip geliyordu yani donanım bulundu sesi geliyordu donanım cıkartıldıgında çıkan ses geliyordu ard arda.Bir süre sonra bu ses gitti ve usb bellgeımı taktığımda ilk aldığım gibi oldu.Biçimlendirin diyor fakat biçimlendirmeye geldiğimde biçmlendir tuşuna bastığımda Windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası alıyorum.Partision magic ve hp nin usb bellek biçimlendime programını denedim onlada olmadı.
    Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba biri yardım etsin.

• DOS'tan formatla, en ağır ve kesin formatlama, bu da cevap vermezse fiziksel sorun vardır.

Başlat>Çalıştır>cmd> format flashdiskinbölüm adı ( format g: )
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

DOS'tan formatla, en ağır ve kesin formatlama, bu da cevap vermezse fiziksel sorun vardır.

Başlat>Çalıştır>cmd> format flashdiskinbölüm adı ( format g: )

Buda olmadı acaba bir şeyimi yandı :S
  • Komuttan sonra işlem gerçekleşti mi yoksa böyle bir sürücü yok mu dedi?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 28 Mayıs 2013; 0:01:35 >
  • bende onu yapınca bu hata cıkıyor lütfen yardım arkadaşlar.Garantiye göndericem olmzsa.
     Usb Bellek Sorunu.Acil yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikizmert

bende onu yapınca bu hata cıkıyor lütfen yardım arkadaşlar.Garantiye göndericem olmzsa.

Sorununuzu herhangi bir program ya da işlem düzeltemez. Garantiye göndermeniz laızm..
  • İşin uzmanı geldi dejaay ne diyorsa tamadır
  • Teşekkür ederim mecbur garantiye göndericez artık.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum. bir türlü usb belleğime format atamadım. en sonunda dos ta atayım dedim. bu seferde belirtilen sürücü yok diyor...
    acaba yandı mı?
  • birde bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet de ordan disk yönetimine git
    birde bu şekilde biçimlendirmeyi dene dskte bir sorun yoksa yada bir program kullanmıyorsa biçimlendirmesi lazım yada güvenli modda dene bak nasıl düzeliyo
  • hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.