Şimdi Ara

USB bellek sürücüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkesin bildiği gibi WinXP de takılan USB bellekler otomatik olarak algılanıp sürücü kurulmadan çalışıyor.
    Peki yeni aldığım 2 GB lik Kingston'um yükleme CD'si ister, anlayamıyorum? Bu durumda ne yapmam gerekir?

• Bilgisayarınızda başka bellekler denediniz mi, çalışıyor mu? ya da belleğinizi başka bir bilgisayarda denediniz mi?

Bilgisayarınızda tanınmayan ya da bilinmeyen USB aygıtı görünüyor mu? Belleğinizi bilgisayarınızın bütün girişlerinde denediniz mi (arka, ön girişler)?

Belleğinizi taktığınız sırada, bilgisayarınızda hiç bir USB aygıtı bağlı olmadan belleğinizi takmayı, bir de bilgisayarınızı kapattıktan sonra belleğinizi takın ve bilgisayar açılışını belleğiniz takılı iken yapınız
  • Evet, yeni bellek başka bilgisayarda çalışıyor.
    Bahsettiğim sorunlu bilgisayarda başka USB bellekler çalışıyor. hem de aynı markadan (Kingston). Bu yeni bellek ise donanımı görüyor, ama otomatik yükleyemiyor, illa yazılım CD si istiyor.
    Sırf bu yüzden format atmak istemem, neler yapabileceğimi, nereleri kontrol edebileceğimi söylerseniz, sevinirim.
  • Denetim masasından Donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işaretle ve ileri tıkla.

Bu da olmazsa, belleğinizi biçimlendirmeyi deneyiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    15 yıl önce açıldı
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.