Bildirim
USB bellek sürücüsü
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarınızda başka bellekler denediniz mi, çalışıyor mu? ya da belleğinizi başka bir bilgisayarda denediniz mi?
Bilgisayarınızda tanınmayan ya da bilinmeyen USB aygıtı görünüyor mu? Belleğinizi bilgisayarınızın bütün girişlerinde denediniz mi (arka, ön girişler)?
Belleğinizi taktığınız sırada, bilgisayarınızda hiç bir USB aygıtı bağlı olmadan belleğinizi takmayı, bir de bilgisayarınızı kapattıktan sonra belleğinizi takın ve bilgisayar açılışını belleğiniz takılı iken yapınız -
Evet, yeni bellek başka bilgisayarda çalışıyor.
Bahsettiğim sorunlu bilgisayarda başka USB bellekler çalışıyor. hem de aynı markadan (Kingston). Bu yeni bellek ise donanımı görüyor, ama otomatik yükleyemiyor, illa yazılım CD si istiyor.
Sırf bu yüzden format atmak istemem, neler yapabileceğimi, nereleri kontrol edebileceğimi söylerseniz, sevinirim. -
Denetim masasından Donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işaretle ve ileri tıkla.
Bu da olmazsa, belleğinizi biçimlendirmeyi deneyiniz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X