Şimdi Ara

USB bellek tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler donanımdan anlayan üstadlar hangi marka ve ne kadar veri toplama kapasiteli usb alabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 17 Ocak 2021; 21:21:44 >

• Nerdesiniz beyler

• Yukarı.

Gelin bir tavsiye verin ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 17 Ocak 2021; 22:34:51 >
  • Hocam uçsuz bir soru sordun ...

Bütçe ne mesela ? Veya hız önemli mi ,,, USB 2.0 var 3.0 var..

Marka pek fark etmez USB bellekler sorunsuz çalışır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş 8 gb ve yukarısı version 3.0 gibi. Hız da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 18 Ocak 2021; 0:10:27 >
  • Şöyle rahat kullanımlı oyun, dosya, program falan barındırması yeterli.

• 32 gb kingston var bende hem de 3.0 baya hızlı ve güzel kırmızı rengi carrefourdan almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrESB

32 gb kingston var bende hem de 3.0 baya hızlı ve güzel kırmızı rengi carrefourdan almıştım

hocam dediğiniz ürün kingston dt50 mi? Genelde dt50'ler hafiften ısınıyor ama aşırı sağlam ve dayanıklı yani metal üretim oluyorlar. Ben en çok Kingston g4 ve Kingston Mini Rex'leri beğeniyorum. Ama bana kalırsa Toshiba Hayabusa 32gb alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED4010EAB

hocam dediğiniz ürün kingston dt50 mi? Genelde dt50'ler hafiften ısınıyor ama aşırı sağlam ve dayanıklı yani metal üretim oluyorlar. Ben en çok Kingston g4 ve Kingston Mini Rex'leri beğeniyorum. Ama bana kalırsa Toshiba Hayabusa 32gb alırım.

Alıntıları Göster
    g4 diyordum hatta çok memnun kalınca bir tane daha alayım dedim geçen ama çok yavaş bu son aldığım :( 6 mb/sn ve 12 mb/sn arası artıp azalıp duruyor dosya atarken. sanırım bozuk ama yine de kullanıyorum hız dışında problemi yok sanırım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: DrESB

g4 diyordum hatta çok memnun kalınca bir tane daha alayım dedim geçen ama çok yavaş bu son aldığım :( 6 mb/sn ve 12 mb/sn arası artıp azalıp duruyor dosya atarken. sanırım bozuk ama yine de kullanıyorum hız dışında problemi yok sanırım :(

Alıntıları Göster

dt 50 daha hızlı hocam, ama onunda ısınma sorunu var. Keşke ısınmasalar, metal ve sağlam ama ısınıyor. Sanırım kusursuz usb bellek yok gibi, hepsinin bir kusuru oluyor. Yinede Toshiba, Kingston ikilisinin -düzgün kullanıldığı takdirde- güvenilir markalar olduğunu düşünüyorum. Aslında Sandisk de kullanıyorum, Sandisk'te de bir sıkıntı yaşamadım ama Sandisk'i çok eleştiriyorlar. Ama dediğim gibi Sandiskte de bir sıkıntı yaşamadım. Tek yaptığım fareden usb linkine gelip güvenli çıkar yaptıktan sonra, güvenli yazısını görünce çıkarıyorum usb'yi. Yoksa hangi usb olursa olsun dosyaların bozulma riski oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED4010EAB

dt 50 daha hızlı hocam, ama onunda ısınma sorunu var. Keşke ısınmasalar, metal ve sağlam ama ısınıyor. Sanırım kusursuz usb bellek yok gibi, hepsinin bir kusuru oluyor. Yinede Toshiba, Kingston ikilisinin -düzgün kullanıldığı takdirde- güvenilir markalar olduğunu düşünüyorum. Aslında Sandisk de kullanıyorum, Sandisk'te de bir sıkıntı yaşamadım ama Sandisk'i çok eleştiriyorlar. Ama dediğim gibi Sandiskte de bir sıkıntı yaşamadım. Tek yaptığım fareden usb linkine gelip güvenli çıkar yaptıktan sonra, güvenli yazısını görünce çıkarıyorum usb'yi. Yoksa hangi usb olursa olsun dosyaların bozulma riski oluyor.

Alıntıları Göster
    bende kingstonun eski bir flashı var onda dosya yazılırken ışık yanıyor , ışık yanmazken çekince sorun olacağını sanmıyorum onda ama bunda ışık yok o yüzden bu yöntem işlemiyor :( ilk aldığım kırmızı g4 100 mb/sn, 80 mb/sn ile başlıyor dosyayı atmaya sonra düşüyor 20 ye 30 a falan bayaa hızlı bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.