Şimdi Ara

Usb bellek yazma koruması kaldırma çözene 16 Gb Sandisk hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
139.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nirotor

Bu programı denedin mi? http://www.apacer.com/en/support/downloads/Repair_v2.9.1.1.zip

hay allah razı olsun senden varya eskı bı flash bellegım vardı nerdeyse 1.5 yıldır aynı hatayı verıyodu banada 2gb lıkdı flashım ve yarısı doluydu ıcındekılerı alabılıyodum ama ıcıne kopyalama yaptırmıyodu ve arkadasın dedıgı gıbı denemedıgım program kalmadı hepsını denedım format atarken bıle formatladım sılmıyordu senın bu onerdıgın repair adlı programla sımdı su dakıka formatladım oolmıcak umuduyla en son arkadsın bırısı demıs şase yaptır ayakları diye yarın işte yaptırım diye düşünüyodum tam program okey verdi bi baktım hepsi gitmiş içinden alla alla dediim birde windowsda format attım yedi şimdi testlere devam son 3 dakıkadır ıyı calısıyor kopyala yapıstır kes yapıstır aşa yapıştır yukarı yapıştır bi sevindim bi sevindim anltamam yani :D herkezin arşivinde olmalı bu program

Bende neden açılmadı bu program acaba?

vallahi ben şans kaza buldum burayıda googlede öylesine ararken istersen bilgisayarındaki bütün usbleri kapatıp sadece onu takıp bi dene bende direk okey verdi hızlıca biçimlendirdi bende yapamadım şimdiye kadar piyasadaki bütün programları denedım aynı flash da ama bu programda oldu

Bende aynen senin gibi her yolu denedim ama olmadı.
    32 gb flash bellek çöpe gidecek.Benim bellek nasılsa yazılımsal olarak korumaya almış kendini ben de anlamadım.

O repair programında ise "preformat not supports this IC!" şeklinde hata alıyorum.
    İşletim sistemim win7.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Acayip Adamm -- 5 Şubat 2013; 23:56:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu programı denedin mi? http://www.apacer.com/en/support/downloads/Repair_v2.9.1.1.zip

hay allah razı olsun senden varya eskı bı flash bellegım vardı nerdeyse 1.5 yıldır aynı hatayı verıyodu banada 2gb lıkdı flashım ve yarısı doluydu ıcındekılerı alabılıyodum ama ıcıne kopyalama yaptırmıyodu ve arkadasın dedıgı gıbı denemedıgım program kalmadı hepsını denedım format atarken bıle formatladım sılmıyordu senın bu onerdıgın repair adlı programla sımdı su dakıka formatladım oolmıcak umuduyla en son arkadsın bırısı demıs şase yaptır ayakları diye yarın işte yaptırım diye düşünüyodum tam program okey verdi bi baktım hepsi gitmiş içinden alla alla dediim birde windowsda format attım yedi şimdi testlere devam son 3 dakıkadır ıyı calısıyor kopyala yapıstır kes yapıstır aşa yapıştır yukarı yapıştır bi sevindim bi sevindim anltamam yani :D herkezin arşivinde olmalı bu program

vallahi ben şans kaza buldum burayıda googlede öylesine ararken istersen bilgisayarındaki bütün usbleri kapatıp sadece onu takıp bi dene bende direk okey verdi hızlıca biçimlendirdi bende yapamadım şimdiye kadar piyasadaki bütün programları denedım aynı flash da ama bu programda oldu

32 gb flash bellek çöpe gidecek.Benim bellek nasılsa yazılımsal olarak korumaya almış kendini ben de anlamadım.

O repair programında ise "preformat not supports this IC!" şeklinde hata alıyorum.
    İşletim sistemim win7.

yalan olmasında laptopdamı denedım masaustundemı hatırlamıomda bırı xp bırı wın 7 valla bak yazılımsal olocagına pek sanmıyorum ama xp de dene bıde ıstersen gercektne oldu..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşletim sistemim win7.

yalan olmasında laptopdamı denedım masaustundemı hatırlamıomda bırı xp bırı wın 7 valla bak yazılımsal olocagına pek sanmıyorum ama xp de dene bıde ıstersen gercektne oldu..

O program baya eskiye benziyor.xp bir pc bulup denemek lazım o zaman.
    İnan bir milyon program denedim.Artık uğraşmayı bırakmıştım aslında.Ama mesajını görünce deneyim dedim.

• Denedim Xp de de işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayance

Denedim Xp de de işe yaramıyor

Dayance sende de mi aynı sıkıntı var?
  • quote:

quote:

Olmaz mı :) Denemediğim program, yapmadığım işkence kalmadı. Ama düzelmiyor. Kısa devre de çare etmedi, defalarca yapmama rağmen bozulmadı da:) Bu da hastamızın son hali

Usb bellek yazma koruması kaldırma çözene 16 Gb Sandisk hediye

• quote:

quote:

quote:

Olmaz mı :) Denemediğim program, yapmadığım işkence kalmadı. Ama düzelmiyor. Kısa devre de çare etmedi, defalarca yapmama rağmen bozulmadı da:) Bu da hastamızın son hali

geçenlerde pc ye format atmıştım.
    Bir baktım kopyalama işlemi yapabiliyor.
    Ama 15 dk sürdü yine aynı hata

• Abiler yolu buldum arkadaşta bunu yazdığım gün aldı (tamammen kendim buldum mantıken) usb dosya sistemleri ve harddisk dosya sistemleri ntfs dir mac os x ise fat32 bu nedenle atılamıyordu dosya sistemi 16 gb tın tamamını etkilediği için format attım belleğe ancak ntfs biçiminde artık atılıyor bellek ucuz olunca yavaş 4-5 mb ile atıyor ama sorun yok atıyor hemen uygulayın yöntemimi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İçindeki dosyaları kopyalayabiliyorum zaten. Fakat içine ne bir veri atabiliyorum ne de bir değişiklik yapabiliyorum. Kıytırık usb belleğin derdinde değilim de, inat oldu bir kere. Bu sorunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum artık. Farklı bilgisayarlarda, farklı işletim sistemlerinde,farklı dosya formatlarında defalarca denedim. Usb formatını Fat32 ye çevirmeye çalıştığım zaman da
    " Failed to read the file record, there are some physical bad clustes on the disk." uyarısı çıkıyor ve yarıda kalıyor işlem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İçindeki dosyaları kopyalayabiliyorum zaten. Fakat içine ne bir veri atabiliyorum ne de bir değişiklik yapabiliyorum. Kıytırık usb belleğin derdinde değilim de, inat oldu bir kere. Bu sorunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum artık. Farklı bilgisayarlarda, farklı işletim sistemlerinde,farklı dosya formatlarında defalarca denedim. Usb formatını Fat32 ye çevirmeye çalıştığım zaman da
    " Failed to read the file record, there are some physical bad clustes on the disk." uyarısı çıkıyor ve yarıda kalıyor işlem.

senın sıkıntı benınkındendı ıste hocam bende dedıgım gıbı 1.5 yıldır felan flası kullanmadım kullanamadım daha dogrusu aynı sekılde ıcınden alıyorum pcye pcden ıcıne atamıyorum boyle bı sıkıntı var baska hıc bı mudahele ettırmıyordu format atarken deneyeyım dedım ms-dosdan ulasayım dedım wındows 7 kurarken yapım dedım hıc bısey hp tools programları tarzında bır suru program denedım ama nafile yukardakı mesajlardada yazdıgım gıbı şans eseri öyle bi araştırım bi çözümünü bulan varmı diye şans çıktı karşıma buradaki program ümitsizce denedim ve ve oldu :D ne tuhaf demi sizinkiler hala çalışmıyor.... şuan arabada müzik dinlemek için kullanıyorum takır takır çaılışıyor :D

• Bende de aynı sorun vardı reg dosyasiyla düzeltmiştim.Bulabilirsem atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2X15 GB BELLEk VAR HALA AYNI SORUN yazmaya karşı korumalı...
  • 2 adet var 16 gb bu yazmaya karşı korumalı hatası yüzünden kullanamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

Arkadaşlar iki adet Sandisk Cruzer Edge 16GB bellek aldım, belleklerimi paketlerinden çıkarttım masaüstü bilgisayarımda biçimlendirdim donanım kaldır demeden çıkartıp laptopa taktım ve ikiside yazma korumalı oldu. Kayıt defteri ayarları ve Google aramalarında çıkan neredeyse tüm usb bellek formatlama programlarını denedim yazma korumasını kaldırmayı başaramadım. Bellekler boş ve kullanamıyorum. Sorunu çözen arkadaşa bir tanesini hediye edeceğim kargoyla adresine göndereceğim. Bu konuda kesin bir çözüm bulamamış olmama inanıyorum ya bende sorun var ya da insanlık henüz bu sorunun cevabını bulmadı kafayı yemek üzereyim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Buraya Tıklayıp Programı İndir.

Daha Sonra USB ni Pc ye Tak ve Programı Çalıştır. Büyük İhtimal Olacaktır..

Kolay Gelsin.

• quote:

Arkadaşlar iki adet Sandisk Cruzer Edge 16GB bellek aldım, belleklerimi paketlerinden çıkarttım masaüstü bilgisayarımda biçimlendirdim donanım kaldır demeden çıkartıp laptopa taktım ve ikiside yazma korumalı oldu. Kayıt defteri ayarları ve Google aramalarında çıkan neredeyse tüm usb bellek formatlama programlarını denedim yazma korumasını kaldırmayı başaramadım. Bellekler boş ve kullanamıyorum. Sorunu çözen arkadaşa bir tanesini hediye edeceğim kargoyla adresine göndereceğim. Bu konuda kesin bir çözüm bulamamış olmama inanıyorum ya bende sorun var ya da insanlık henüz bu sorunun cevabını bulmadı kafayı yemek üzereyim. Fikirlerinizi bekliyorum.

İkinci Bir Seçenek : Buraya Tıklayıp Programı İndir.

Rar İçerisinden Çıkan : FlashFree'ye Tıklayıp Çalıştır.

Korumayı Kaldır a Tıkla. (USB Takılı İken)

Program Alıntıdır.

Anlatım ve UPLOAD bana aittir. saygılarımla

• servise verdim başka model yenisini verdiler onlarda biliyorlar demekki traş olduğunu hiç zorluk çıkarmadılar
  • quote:

servise verdim başka model yenisini verdiler onlarda biliyorlar demekki traş olduğunu hiç zorluk çıkarmadılar

Sorun Hallolduguna Göre Olay Tamamdır.

Bu Arada.. Konuya Yorum Yapan Arkadaşları Diğer Konularda Göremiyoruz Burada Bu Şekilde Görmek Gözlerimi Yaşarttı..

osiris Teşekkürler Bunu Bizlere Gösterdiğin İçin Şuda Öğrenilmiş Oldu'ki Çıkar İçin Yapılmayacak Yok Sanırım. Yardım Kimsenin Umrunda Değil.

Beni İstediğiniz Gibi Yorumlayabilirsiniz. Eleştirim Sert Geldiyse Tabi..

( Bu Arada Lafım Doğru Dürüst Konulara Yorum Yapmayıpta Bu Başlık Altında Yorum Yağdıran Arkadaşlara )

Tekrar Uzaklaştırma Alıcam Ama neyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 1 Mart 2013; 0:54:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: draj3n

quote:

servise verdim başka model yenisini verdiler onlarda biliyorlar demekki traş olduğunu hiç zorluk çıkarmadılar

Bu Arada.. Konuya Yorum Yapan Arkadaşları Diğer Konularda Göremiyoruz Burada Bu Şekilde Görmek Gözlerimi Yaşarttı..

osiris Teşekkürler Bunu Bizlere Gösterdiğin İçin Şuda Öğrenilmiş Oldu'ki Çıkar İçin Yapılmayacak Yok Sanırım. Yardım Kimsenin Umrunda Değil.

( Bu Arada Lafım Doğru Dürüst Konulara Yorum Yapmayıpta Bu Başlık Altında Yorum Yağdıran Arkadaşlara )

teşvik primi diyelim

Açıklayayım da kapansın konu arkadaşlar Teknosa'dan almıştım götürdüm dedim bunlar yazma korumalı servise gönderdiler 2 gün sonra aradılar gittim yerine sıfır Cruzer Blade verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: draj3n

quote:

konu başlığı açan arkadaş hatayı baştan yapmış
    sadece yardım istiyorum dese zaten herkes bildiği yöntemleri söylerdi,

• Merhaba arkadaşlar. Sorunu çözdüm İnşallah sizde de işe yarar. Sizler gibi uzun zamandır bu duruma çözüm arıyordum. Bizim 2GB flash diske hiç bir şekilde ulaşılamıyordu. Bilgisayara taktığımda Mesela "E" olarak görüyor ama çift tıkladığımda "disk yazmaya karşı korumalı, biçimlerndir" deyip format atma penceresi açılıyordu. Tabiki format sonlanmıyordu. Forumlardan birinde Hiren boot tan bahsedilmiş. Hiren boot 15,2 indirip diske yazdım. Diskten bilgisayarı(xp kurulu) boot ettikten sonra "dos programları/ disk partiion araçları/ Gparted" başlıklı programı çalıştırdım. Linuks açıldı. masa üzerindeki partition araçlarından disk formatsız görülüyordu. Daha doğrusu dos tabloları silinmiş görülüyordu. Önce dos tablasu yeniden oluşturdum sonra format attım fat32 olarak. Şimdi flash çalışıyor. Hiç açılmayan disklerinizi atmadan bir defa daha deneyin derim. Ödül filan da istemiyorum. :)))

Herkese İyi Çalışmalar Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanefebenim -- 8 Nisan 2013; 14:47:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.