Şimdi Ara

USB bluetooth cihazı ve dıt dıt dıt sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar microtech marka bluetooth cihazım var bluesoil programı ile çalışan. cihazı pc ye taktıgımda 3 kere dıt sesi alıyorum ve pc görmüyo sanki cihazı. normalde cihazın üzerindeki yeşil ışığın yanıp sönmesi gerekirken sürekli yanıyor. sanırım cihazı ilk taktığımda bir uyarı çıktı ve ben yanış bir şeye tıkadım yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşkkürler.

• bu gün benim mp4 bişey takılı olmadığı halde ekranda usb bellge bağlanıyor yazıyordu düğmeye basıyordum kapanmıyordu
    bende usb kablosunu takıp biçimlendirdim şimdi mp4 açılmıyor bilgisayar görmüyor usb den takınca dı dı dıt diye ses çıkıyor
    ekranı bile açılmıdığına göre bu duruma bozludu diyebilir çöpe atabiliriz diye düşünüyorum
  • Kardeş cevap biraz gec olcak Aletlerinizi atmamıssınızdır umarım xD Aynı sorun benim HDD indede oluyordu ben o sorunu soole cozdum::

Bilgisayarım'a sağ tık >> Yönet >> Aygıt yöneticisi >> Evrensel Seri yok denetleyicisi >> USB Kök Hub

Birden fazla usb kök hub olacak.. bunların hepsine sağ tıklayarak veya iki tıklayarak aygıtı etkinlestirin...

Sizdekinin aynısı olan sorunu ben boyle cozdum beyler. YANİ PROBLEM ALETLERDEN DEĞİL USB GİRİSİ DEVRE DISI BIRAKILMIS ;))

YARDIMCI OLDUYSAM TESEKKURU ESİRGEMEYİN BEYLER

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyamu

Kardeş cevap biraz gec olcak Aletlerinizi atmamıssınızdır umarım xD Aynı sorun benim HDD indede oluyordu ben o sorunu soole cozdum::

Bilgisayarım'a sağ tık >> Yönet >> Aygıt yöneticisi >> Evrensel Seri yok denetleyicisi >> USB Kök Hub

Birden fazla usb kök hub olacak.. bunların hepsine sağ tıklayarak veya iki tıklayarak aygıtı etkinlestirin...

Sizdekinin aynısı olan sorunu ben boyle cozdum beyler. YANİ PROBLEM ALETLERDEN DEĞİL USB GİRİSİ DEVRE DISI BIRAKILMIS ;))

YARDIMCI OLDUYSAM TESEKKURU ESİRGEMEYİN BEYLER

Hocam varya süpersin!!! Sabah HTC ONE X aldım ve usb ye takıyorum görmüyor bir türlü meğersem pc yüzündenmiş, dediklerini yaptım ve oldu, çoook teşekkürler.
    Not: Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yukardaki işlemleri yaptıktan sonra olmuyorsa , sağ tık yapın USB kök hub a ve hardware ara diyin.

• Hocam küçükken nasıl bir aptalmışım ben ya :D 2 tavsiye verip 100 tavsiyelik şekil yapıp 50 smiley atmışım afegsafgsg Neyse o mesajı silmeyeyim her girdigimde geçmişimi hatırlayıp gururlanacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.