Şimdi Ara

usb+bluetooth lu ana ünite tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim. sizin önerdiğiniz jvc ye de baktım. gerçekten çok güzel duruyor yakından. ama dediğim gibi pioneer hem fiyat olarak uygundu hemde daha çok cezbetti beni jvc den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxhttpxx -- 26 Nisan 2008; 23:30:16 >
  • arkadaşlar pioneer ın sonu 50 ile biten modelleri spot diye bişey duydum. dıoğru mu bu. mesela ben usb olan 3050-4050-5050-6050 ve 7950 den birisini düşünüyorum. hangisini tavsiye edersiniz? bir de direksiyon kumandası alıcam. bu modellerden hangisine olur?
  • bende spot diye aldım zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetnizam

bugün dogubank a gittim. mahalleden bi arkadaşa rastladım dükkanın birinde şansa. pionner deh-p9850bt takıldı gözüme vitrinde. dayanamayıp aldım :)
    hayırlısı olsun bakalım.

Hocam hayırlı olsun öncelikle.. O cihazı aybaşında almayı planlıyordum o dükkandan, benden önce davranmışsın..
    500ytl'ye 8850mp modelini alacağım o zaman, 9850bt'den tek eksiği dahili bluetooth..

usb+bluetooth lu ana ünite tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 28 Nisan 2008; 16:15:07 >

• teşekkür ederim daha iyisi sizlere olsuın. içimdeki hevesi bastıramadım valla. mayısın ortasını bekliycektim sözde
    bu arada en son p9850bt' yi ben almışım gibi hissettim birden kendimi. daha vardır bak sende. yarın bağlanıyor teyb bu arada. bu gece bi heyecan bi heyecan sormayın valla
  • quote:

teşekkür ederim daha iyisi sizlere olsuın. içimdeki hevesi bastıramadım valla. mayısın ortasını bekliycektim sözde
    bu arada en son p9850bt' yi ben almışım gibi hissettim birden kendimi. daha vardır bak sende. yarın bağlanıyor teyb bu arada. bu gece bi heyecan bi heyecan sormayın valla

Ben de teşekkür ederim.. Geçen gittiğimde altını üstüne getimiştim, sadece 1 tane (senin aldığın) 9850'ye rastladım.. Bulunur tabi, isteğe göre getiren yerler var..

Üst sınıf bir ana ünitedir kendileri.. 16 band grafik ekolayzır, dahili dsp, burr brown dac, alt ve üst kesim crossover, sub kontrol, vehicle dynamics (alttaki videoyu izleyin), vs.vs.vs. özellikleriyle tesisata gider yani..

• bunun bağlantısını nasıl yapıyorlar ki? çok iyi bi özellikmiş yaaaa. şaştım kaldım resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxhttpxx -- 29 Nisan 2008; 20:00:46 >
  • quote:

bunun bağlantısını nasıl yapıyorlar ki? çok iyi bi özellikmiş yaaaa. şaştım kaldım resmen.

Hocam sen bağlat teybi, kullanma klavuzunu internetten indirdim.. Nasıl yapılacağına dair az-çok bilgim var.. Buradan yardımcı olmaya çalışırım.. Herhangi bir kablo bağlantısıyla yapılmıyor, sanırım vibrasyona dayalı bir sistem.. Bazı araçlarda çalışmadığını da belirteyim..
  • mikrofondan algılamasın sakın? araç gaz verince devir saati gibi yükseliyor. bu direk sesle bağlantılı bişey gibime geliyor. ama eğer böyle bişey ise çok çabuk hareketleniyor ekrandaki ibre
  • quote:

mikrofondan algılamasın sakın? araç gaz verince devir saati gibi yükseliyor. bu direk sesle bağlantılı bişey gibime geliyor. ama eğer böyle bişey ise çok çabuk hareketleniyor ekrandaki ibre

Mikrofon auto eq, hoparlör gecikmeleri gibi şeyler için kullanılıyor.. Araştırma yaparım bu konuda, ama tahminen vibrasyon ya da ateşlmenin neden olduğu parazit gibi bir olaydan doğru devir sayacı görevi görebiliyor..
  • bugün bağlattım ana üniteyi. şuan fazla kullanma fırsatım olmadı. o yüzden daha keşfedemedim. yanlız parazit var seste araç çalışırken. bunu kesmek için bi izolater var sanırım. bileniniz cvarmı?
  • quote:

bugün bağlattım ana üniteyi. şuan fazla kullanma fırsatım olmadı. o yüzden daha keşfedemedim. yanlız parazit var seste araç çalışırken. bunu kesmek için bi izolater var sanırım. bileniniz cvarmı?

Normalde böyle birşey olmaması lazım.. Amfi kullanıyor musunuz?
  • evet jbl 1004 var
  • amfi rca kablolarıyla elektrik kablosunun aynı yerden gitmediğine emin olun, amfi ve teybin şaselerinin bağlantılarını kontrol edin.. Hatta amfiden teybe şase vermek de sorunu çözebilir, umarım teybi bağlarken şase sigortasın attırmamışlardır..
  • bak aklıma şimdi geldi. teyb in arkasından bas için amfiye giden kablo, aküden amfiye giden kablonun yanından geçiyor. aynı marşbiyer altından yanyana gidiyor. bu olabilir doğru.
  • quote:

bak aklıma şimdi geldi. teyb in arkasından bas için amfiye giden kablo, aküden amfiye giden kablonun yanından geçiyor. aynı marşbiyer altından yanyana gidiyor. bu olabilir doğru.

Eğer yanlışlıkla teybin şasesine + uç değdirdilerse sigortası atmış da olabilir.. Bu ihtimalleri araştırın derim..
  • sigorta atmışsa napcaz? zormu işi? valla caresiz araştırıcaz.
  • quote:

sigorta atmışsa napcaz? zormu işi? valla caresiz araştırıcaz.

Benim de başıma gelmişti, bağlantı yaparken şaseye (+) uç değdi, teyp parazit çekmeye başladı..
    Elektronikçiler basit bir şekilde hallediyor..
  • bugün parazit kesici bi aparat taktık. bu seferde midlerin birinden ses az gelmeye başladı. başka olmadığı için deneyemedik. sağ kapı midden geliyor parazit yaa. çok ilginç valla.
  • quote:

bugün parazit kesici bi aparat taktık. bu seferde midlerin birinden ses az gelmeye başladı. başka olmadığı için deneyemedik. sağ kapı midden geliyor parazit yaa. çok ilginç valla.

cidden garip bir durum tek taraftan parazit duyulması..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.