Şimdi Ara

usb+bluetooth lu ana ünite tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

valla banada agrip geliyor. bugün gidip sol taraftan amfiye aküden giden kablonun yanından geçen sub kablosunu çıkarttırıcam öteki kapı altından geçiricem.
  • ARKADAŞLAR BEN ARACIMA TRİDENT FW-8700 TAKTIM SÜPER BİŞİ.ARADIĞINIZ HERŞEY VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

ARKADAŞLAR BEN ARACIMA TRİDENT FW-8700 TAKTIM SÜPER BİŞİ.ARADIĞINIZ HERŞEY VAR

• quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

ARKADAŞLAR BEN ARACIMA TRİDENT FW-8700 TAKTIM SÜPER BİŞİ.ARADIĞINIZ HERŞEY VAR

aradığınız herşey var demişsiniz. ben çift din aramıyorum :) ikincisi fiyatı benim belirlediğim aralıklar içinde değil.

üçüncüsü kızmayın ama trident diyince aklıma vivident sakız geliyor. arabaya ben bunu bağladığım zaman o yazı hep karşımda olacak. ve aklıma hep bu sakız gelecek.
  • bende aradığın fiyata yakın diye yazmıştım.650 ye aldım ben.yardımcı olmak istedim.ne bileyim senin sakız takıntın olduğunu.
  • teşekkür ederim turgay bey yardımınız için
    üçüncü dediğimi fazla önemsemeyin lütfen.
  • sorun çözüldüü çok şüküüüüüür. abi rca kablolarını komple aracın ortasından geçirdik. sağda ve solda araç elektrik kabloları vardı.
    şuanda kız gibi oldu. parazit kesici almaktanda kurtuldum valla.

yardım için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetnizam

sorun çözüldüü çok şüküüüüüür. abi rca kablolarını komple aracın ortasından geçirdik. sağda ve solda araç elektrik kabloları vardı.
    şuanda kız gibi oldu. parazit kesici almaktanda kurtuldum valla.

yardım için teşekkürler...

Yardımcı olduysak ne mutlu..

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 1 Mayıs 2008; 22:14:55 >
  • biraz içime kurtlar düşürsende yinede sağol
  • quote:

biraz içime kurtlar düşürsende yinede sağol

Oluşabilecek durumları saydım.. Bu arada video'daki olaya bakabildiniz mi?
  • evet baktım. 3 - 4 şekil ile gösteriliyor. ama videodaki o üçlü dairesel olanı çokta verimli değil yani. araçtan kaynaklanıyordur sanırım. veya özelliklerinde devir sayısı ayarı buldum onu ayarlamadım. belki ondan dolayıda oluyordur.
  • şuanda tek sorunum bt audio kısmında. telefonumu göremiyor. bluetooth la görüşmeler yapıyorum fakat telefon içindeki müzikleri dinleyemiyorum. bunun için aparatmaı gerekli acaba?
  • quote:

şuanda tek sorunum bt audio kısmında. telefonumu göremiyor. bluetooth la görüşmeler yapıyorum fakat telefon içindeki müzikleri dinleyemiyorum. bunun için aparatmaı gerekli acaba?

Pioneer'ın sitesinde bazı özellikler için desteklenen telefonlardan falan bahsediliyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Bir bakının derim..
  • quote:

şuanda tek sorunum bt audio kısmında. telefonumu göremiyor. bluetooth la görüşmeler yapıyorum fakat telefon içindeki müzikleri dinleyemiyorum. bunun için aparatmaı gerekli acaba?

Hocam telefona bluetooth kulaklıkmış gibi tanıtıp eşleştirmen gerekiyor üniteyi.. Bundan sonra kablosuz şekilde telefonundaki dosyaları dinleyebilirsin.. Bu arada ben de bugün aynı üniteden satın aldım..
  • ooo hayırlı olsun. memnun kalacaksın eminim.
    ya valla ana ünitenin telefon özelliğini çok güzel kullanabiliyorum fakat bt audio yu kullanamadım hala. bugün yine deniycem bakalım.
  • Teşekkür ederim..

Cihazı BT audio moduna aldıktan sonra telefonla eşleştirip, yine telefondan cihaz isminin üzerine gelip "bağlan" seçimini yapman gerekiyor.. Bağlantı kurulduktan sonra telefonun kendi player'ında istediğin şarkıyı çalabilirsin, ses gayet kaliteli bir biçimde aktarılıyor ana üniteye.. Bunu hem nokia N73'le, hem de şu tv'li, çift hatlı çakma çin telefonlarıyla denedim, sorunsuz..
  • valla sony ericsson w810i ile bağlayamadım halaa. çok ilginç yaa. çok fazlada deneme imkanım olmadı aslında ama. bu akşam nokia 6300 ile deniycem bi kere de. belkide biyerlerde bi hata yapıyorum ama farkında değilim. teker teker anlatırmısın yaptığın işlemleri. şimdiye kadar çözemediğim elektronik bi cihaz olmamıştı :)
  • quote:

valla sony ericsson w810i ile bağlayamadım halaa. çok ilginç yaa. çok fazlada deneme imkanım olmadı aslında ama. bu akşam nokia 6300 ile deniycem bi kere de. belkide biyerlerde bi hata yapıyorum ama farkında değilim. teker teker anlatırmısın yaptığın işlemleri. şimdiye kadar çözemediğim elektronik bi cihaz olmamıştı :)

nokia'lardacihazı eşleştirip "bağlan" seçeneğini seçtiğinizde bt audio ekranında telefonun bluetooth ismi görünüyor ve ünitenin üzerindeki "bluetooth" ışığı yanıyor. (bazen bağlanmada sorun olabiliyor, bluetooth'u açıp kapayınca düzeliyor) Bu şekildeyken telefonda müzik çalara girerek herhangi bir şarkıyı çaldığınızda ses telefondan değil hoparlörlerden gelecektir.. Teyp üzerinden play, pause gibi basit işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.. Yine desteklenen kulaklık profiline göre şarkı isminin ekranda görünmesi ve ünite üzerinden daha geniş müdahele özellikleri açılıyormuş kullanma klavuzunda yazdığına göre..

Çin malı anycool 818 modelinde ise izlenen yol aynı, fakat müzik çalara girdiğinizde seçenekler menüsünden "bluetooth kulaklığa aktarım" özelliğini açmanız gerekiyor.. Bu özelliği açıp şarkı çalmaya başlamadığınız sürece ünitenin ekranında telefonun ismi dahi görünmüyor.. (nokia'da görünüyordu)

Bu arada şaşırtıcı bir şekilde n73'da arada bağlantı kesilmesi, bağlanmama vs. gibi ufak tefek sorunlar yaşamama rağmen, çin malı telefonda en ufak bir sorun yaşamadım..

w700 modeliyle yaptığım denemede bağlantı kurulunca ekranda telefon isminin göründüğünü fakat şarkı çalınmaya başladığında sesin aktarılmadığını gördüm.. Kurcalamaya fırsatım olmadı, zaten menülerine de oldukça yabancıyım se'nin.. ama telefonu sanırım kulaklık profiline almak gerekiyor.. Ya da çin malı cihazda olduğu gibi ses aktarma seçeneği konulmuş da olabilir.

• bende de w810 cihaz var. bu arada youtube da ucmus pioneer 9850bt hakkında video bile izleyemedim. sorunu hallederseniz haber verin merakta kalmayalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.