Şimdi Ara

usb çıkışlı Bluetooth araç kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
13.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar pioneer 4450 teyp’im var sürekli telefondan müzik dinliyorum ve telefonla konuşuyorum. Önceden usb kablo ile bağlardım telefonu teyp’e şimdi bundan uzaklaşmak istiyorum. Usb çıkışlı Bluetooth araç kiti var mı tavsiye edebileceğiniz. Aux çıkışı istemiyorum. Aux’ta ses çok kötü kayboluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de merak ettiğim bir konu bu. Usb çıkışlı Bluetooth araç kiti kullanan birileri ses kalitesi, f/p oranı, marka-model vs. hakkında yorum yaparsa sevinirim.
  • Zamanında bu ürünü almıştım. Sonra arabayı satınca çıkardım evde duruyor.
    Gayet güzel aramalarda veya müzik dinlerken ses kalitesi yeterli. Oldukça kullanışlı dahili mikrofonu da var. Trafikte gerçekten çok işe yarıyor.

Sony xpload
  • auxta nasıl ses kayboluyor
  • Teyp değiştirmektense kit olursa daha iyi

• Cryin kullanıcısına yanıt
    Kitin ve kablonun kalitesine göre

• Teyp deki USB girişi bellekteki medya dosyalarını tanıyıp çalacak şekilde tasarlanır. USB buletooth ise bir bilgisayara Bluetooth bağlantı noktası sağlar ancak çalışması için gerekli olan API bir yazılım aracılığı ile işlev kazanır. Kısaca USB Bluetooth parçası teybe takarsaniz bu iki parça iletişim kuramaz o nedenle telefondan Bluetooth ile aktarım yapamazsınız.

Ancak teybin 3.5mm line in girişi varsa line out çıkışı olan Bluetooth adaptör alarak sorunu cozebilirsiniz. Bu bahsettiğim Bluetooth cihazlar telefondan aktarılan dijital sesi analog 3.5mm jaka aktarır. Böylece 1980 model bir teyp bile buletooth aktarım özelliği kazanır.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Aux line çıkışında ses kalitesi zayıflıyor ve kötü oluyor piyasada satılan ürünlerin çoğu böyle. Kaliteli ürünle bu alanla ilgisi olan kim var

• quote:

Orijinalden alıntı: nhatilgan

Aux line çıkışında ses kalitesi zayıflıyor ve kötü oluyor piyasada satılan ürünlerin çoğu böyle. Kaliteli ürünle bu alanla ilgisi olan kim var

2 seneneginiz var. Ya teyp degistireceksiniz yada teype aux veya line in şeklinde analog bağlantı yapacaksınız. Bunun başka yolu yok. Ben kendi aracimda CD changer girişine buletooth ses aktarım modülü taktım. Bağlantı dijital olmasına rağmen illa ki ses düzeyi bir tık düşük oluyor. Analog bağlantı ile kayıp daha fazla olur. Ana ekmek köfte meselesi..

Sizin yerinizde olsam teyp degistirirdim. Benim yol bilgisayarı ve park sensörleri orijinal teybe bağlı olduğu için teyp değiştirmesini.

• bluetooth kitide auxdan bağlamanız gerekir diye biliyorum
    En Mantıklısı teyp değiştirmek başka çaresi yok

• Çakmaklığa takılan Bluetooth araç kitleri hakkında bir bilginiz var mı?
  • Auxda ses nasıl kayboluyor, garip geldi. İyi bir kablo alın ve aux girişinizi kontrol edin bence eğer hala tatmin etmezse aux güçlendirici amfiler var. Cebe sığacak boyuttalar ve bütçenize göre bulursunuz. Ben kullanıyorum ve tavsiye ederim. Eğer telefonunuzun ses kalitesinden memnun değilseniz dac'lı olanlarından alabilirsiniz ama o durumda fiyat biraz daha yukarı çıkacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Çakmaklığa takılan Bluetooth araç kitleri hakkında bir bilginiz var mı?

ABD den Go Flex diye FM transmitter like almıştım cakmakliga takılan. Ancak ABDde FM istasyonları boş olduğu için orada sorun olmasa da özellikle İstanbul'da bu cihazlar keyif vermiyor. Trye gelince heyecanla arabamda denedim direk hayal kırıklığı.

Şuan bir arkadaşım kullanıyor. Onun teybi radyoyu iyi çekmediği için işini görüyor sanırım anten takılı değil teype onun için en azından dinleyebiliyor ama ses kalitesi falan çok kötü.

Teşekkürler cevap için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.