Bildirim
usb den baglanamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Driverı yuklerken modemin kablosunu kasaya bağlama(Mecbur kalırsan bağla tabii).Yukledikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.Bu arada doğru driver kullandığından emin ol.
Explorer da "Araçlar-->Internet Seçenekleri" menusunda Bağlantılar sekmesine geç.Mevcut çevirmeli ağ bağlantılarını sil.Sonra "bağlantı kur" dan yeni bir bağlantı ayarla.Kablonet ise her zaman açık geniş bağlantıyı seç......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 15 Ekim 2005, 10:42:01 > -
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
Driverı yuklerken modemin kablosunu kasaya bağlama.Yukledikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.Bu arada doğru driver kullandığından emin ol.
Explorer da Araçlar-->Internet Seçeneklerimenusunda Bağlantılar sekmesine geç.Mevcut çevirmeli ağ bağlantılarını sil.Sonra bağlantı kur dan yeni birbağlantı ayarla.Kablonet ise her zaman açık geniş bağlantıyı seç......
ben de bişi sorcam benim bilg. kendi flash belleği gördüğü halde bi başka belleği görmüo. nedeni o belleğin driverının yüklü olmayışı mı. -
WindowsXP de sürücü gerekmiyor.Kendisi tanıyor.Win 98 kullananlar sürücü yüklemek zorunda.
Eski bilgisayarlarda gerekli değil ama seninki yeni nesil ise SP2 li windows kurmalısın.Usb sorunları için gerekli bir yama.
Başka XP yüklü bilgisayarlar da görmüyorsa o bellek bozuk olabilir. -
sp2 kurulu biostan da baktım benim kini görüo arkadaşın kini görmüo
bu arada başka pc lerde görüo ne hikmetse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda -- 15 Ekim 2005, 11:00:56 > -
xp'nin sistem dosayaları zarar görmüştür ozaman çünkü yığı depolama aygıtı olarak görmesi lazım normalde -
usb bazen böyle hatalar veriyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- torrent yavaş indiriyor
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- kapsayıcıdaki nesneler numaralandırılamadı
- sahibinden eski ilanları görme
- iso dosyası nedir
- udf nedir
- internet hızlandırıcı
- windows ekran görüntüsü alma
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X